Şimdi Ara

Ank. And. Medeniyetleri Müzesi giriş parası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda giden gelen var mı arkadaşlar ? Bakanlığın sitesinde 15 lira diyor ama zaten müze kart 20 lira. Bilgisi olan varsa yazabilir mi ne kadar öğrenci ?

• 3 boyutlu gezintisi kaç MB diye sorsam anında cevap verirsiniz asosyal kardeşlerim.
  • 3 hafta önce gittim giriş 15 tl. müze kart 15 tl ayrıca
  • ben gittiğimde 10 tl idi. Zam gelmiş galiba öğrenci 15 tl olmuş sanırsam...
  • Git müzekart al daha iyi 15 tl indirimli.
  • Şaka gibi ya... Zaten müze kart 10 lira diyor. Alrıca 1 yıl istediğin kadar geziyorsun. Bu ne mantık hatasıdır...

http://www.anadolumedeniyetlerimuzesi.gov.tr/belge/1-85852/muze-kurallari--giris-cikis.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 17 Mayıs 2012; 23:50:36 >
  • arkadaşım anlamıyosun galiba müzekart 15 tl oldu zam geldi 3 hafta önce. ya 15 tl verir girersin yada 15 tl verir müzekart alırsın insanlara müzelere gitsinler diye müzekart vermeye çalışıyolar tabi bizim milletimiz napıcam müzekartı bi kere verir girerim diyo asıl mantık hatası burda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aralık 2011de gitmiştim. 15liraydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schindler.

arkadaşım anlamıyosun galiba müzekart 15 tl oldu zam geldi 3 hafta önce. ya 15 tl verir girersin yada 15 tl verir müzekart alırsın insanlara müzelere gitsinler diye müzekart vermeye çalışıyolar tabi bizim milletimiz napıcam müzekartı bi kere verir girerim diyo asıl mantık hatası burda

Ben anlıyorum arkadaşım. Senden bir farkım olduğunu düşünmüyorum. Sadece sitesinde 10 lira yazıyor o yüzden 10 lira dedim. 15 liraysa 15, 20 ise 20 anladık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.