Şimdi Ara

Anjiyo hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar annemin göğüs kafesinde son zamanlarda şiddetlenen ağrı var. Yaşı da var, doktora görünmüş Kalp damarlarında tıkanıklık olabilir demiş doktor, kardiyolojiden randevu almislar. Eğer tıkanıklık varsa anjiyo olucak sanırım. Ama bu anjiyonun riski var mıdır? Size yakın biri daha önce anjiyo oldu mu? Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murmeko -- 3 Mart 2015; 9:17:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 hafta kadar hastanede yatmışdı yakınım yaklaşık 6-7 sene önce bi sorun olmamıştı geçmiş olsun şimdiden umarım bi sorun çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaCMaND

1 hafta kadar hastanede yatmışdı yakınım yaklaşık 6-7 sene önce bi sorun olmamıştı geçmiş olsun şimdiden umarım bi sorun çıkmaz

Hangi hastaneydi hatırlıyor musunuz?

• kişilik değişimine neden olabili diyolla ama atiyo da olabilile.geçmiş ossun.

büdüt: kendimizi nasil eksiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Efendisi -- 3 Mart 2015; 13:01:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper1979

kişilik değişimine neden olabili diyolla ama atiyo da olabilile.geçmiş ossun.

Sagolun teşekkürler

• hocam hemşireyim pek bisey olcagını zannetmiyorum 1 hafta kadar hastanede yatar ancak herkesin bünyesi aynı olmaz Allah korusun kötü şeylerde olabilir doktorun ustalıgıda önemlidir kan sulandırıcı kullanıyosa hasta zaten yaptırmazlar tansiyon çıkabilir işlemden sonra

• 2 ay oncesine kadar babamda anjiyo oldu 2gun hastanede yatti taburcu oldu,anjiyo esnasinda ölüm riski ℅1 kadardir yani korkulacak bisey yok,tabi bu durumda doltorda onemli iyi bir hastanede olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid hakkında yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper1979

kişilik değişimine neden olabili diyolla ama atiyo da olabilile.geçmiş ossun.

kan almak röntgen çektirmek nasıl bir tetkikse bu da bir tetkik. Kim nereden uyduruyor bunları anlamıyorum
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun. Korkacak bir durum yok çok ciddi bir operasyon değil anjiyo. Bir ay kadar önce arkadaşın annesi anjiyo oldu sabah gittiler öğlen eve döndü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam babam anjiyo oldu 5 gün önce bir şey çıkmadı 2. günden sonra normal hayatına devam etti sorun yok hiç gayet basit bir ameliyat

• quote:

Orijinalden alıntı: r4inyd4y

quote:

Orijinalden alıntı: ReaCMaND

1 hafta kadar hastanede yatmışdı yakınım yaklaşık 6-7 sene önce bi sorun olmamıştı geçmiş olsun şimdiden umarım bi sorun çıkmaz

Hangi hastaneydi hatırlıyor musunuz?

Adana balcalı olması lazım şu sıralar ünü pek iyi değil ama önceden iyi diye ordaydı anjiyo sonrası 1hafta kadar bekletmişlerdi

• Arkadaşlar ciddiyeti bozmadan cevap verdiğiniz için çok tesekkür ederim.

• Herkeze merhaba. Pazartesi günü anjiyo olacağım. Biraz stresliyim. Operasyon kaç dakika sürüyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo di capi -- 17 Ocak 2020; 22:17:5 >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam gecen annemde oldu stent taktılar 2 saat falan sürdü dediklerine göre stent mevzusu olmasa 1 saat falan galiba korkacak birsey yok hocam.Allah şifa versin insallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun hocam.
    Geçen ay ben anjiyo oldum. Öyle korkulacak bişey değil. Sabah oldum akşama taburcu ettiler.

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Hiç stres yapmayın hocam. Zaten bayılttıkları için bi acı falan hissetmiyorsunuz. Benim anjiyom yaklaşık 1 saat falan sürmüştü. Tahmin ettiğiniz gibi pek korkulacak bişey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Herkeze merhaba. Pazartesi günü anjiyo olacağım. Biraz stresliyim. Operasyon kaç dakika sürüyor acaba?
    Yaşınız ve kilonuz kaç ve sigara kullandınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 18 Ocak 2020; 2:14:50 >
  • Yaşım 42, sigara 6 yıldır kullanmıyorum. Öncesinde haftada max 2 paket içerdim.

• THIS IS ANGARA V.2 kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim. Bana bayıltmadan yapıyoruz dediler. Biraz evhamlı birisiyim. Aileden geliyor. Bende kara kara düşünüyorum canlı canlı nasıl dayanıcam diye. Söyliyim doktora bayıltsın beni. O da rahat etsin bende.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.