Şimdi Ara

Anjiyo hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geçmiş olsun kardeşim. Operasyon kaç dk sürdü? Bayıltarak mı yapıldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anjio çok basit bir işlem hocam, lokal anestezi ile yapılır tıkanıklık var mı yok mu bakılır varsa açılır balon/stent yoluyla. Korkmana gerek yok. Çok geçmiş olsun şimdiden.
  • xhakan23 X kullanıcısına yanıt
    Kardeşim annemize çok geçmiş olsun. Umarım sağlığı iyidir. Acaba bayılttılar mı? Tercih yapabiliyormuyuz bu konuda?

• Sağol kardeşim. Evet günümüzde kısa süren, basit ve korkulacak birşey olmayan bir operasyon. Benim çekindiğim konu. Hastane, doktor fobisi. Dişçi koltuğunda bile 10 dk zor duruyorum. Bayıltmadan yapacağız dediler. Kafayı taktım kaç gündür huzursuzum. Operasyon anında stres yaparım tansiyonum fırlar. Masadan kalkmak isterim falan. Bayıltarakta yapılıyorsa benim için çok daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Sağol kardeşim. Evet günümüzde kısa süren, basit ve korkulacak birşey olmayan bir operasyon. Benim çekindiğim konu. Hastane, doktor fobisi. Dişçi koltuğunda bile 10 dk zor duruyorum. Bayıltmadan yapacağız dediler. Kafayı taktım kaç gündür huzursuzum. Operasyon anında stres yaparım tansiyonum fırlar. Masadan kalkmak isterim falan. Bayıltarakta yapılıyorsa benim için çok daha iyi olur.
    Kimse gerek yokken bir hastaya anestezi vermek istemez hocam ama yine de doktorunuzla konuşun
  • Eyvallah kardeşim. Bi danışırım olsa iyi olur benim açımdan.

• tıpta bir ilaç veya operasyon için yarar zarar oranina bakılır. anjiyo koroner damar rahatsizliklarinin şüphesi için alternstifsiz ve kesinlikle yapilmasi gereken bir işlem. hayat kurtarır size o kadar söyleyeyim. ancak tabiki herseyin riski vardir. doktor anjiyo esnasinda damarlarda bir patoloji gorurse bunun icin anjiyo esnasinda uygulunabilen halk arasinda balon olarak bilenen uygulamayi yapabilir bu etkili bir tedavi. damar tamamiyle acilabilir veya aynen kalabilir. dusuk bir risk olarak bu gibi islemler yapabilirken riskler gelisebilir ama bundan korkmayin

• Geçmiş olsun, annem 8 yada 9 defa anjiyo oldu, 4 damarında stent var. 2 damarıda balonla açtılar. Panik atağı var göğüs ağrısıyla hastaneye götürdüğümüz zaman doktorlar riske atmayıp anjiyoya alıyorlar. Eşim hastanede çalıştığı için 1-2 anjiyosunu cam arkasından izlemiştim. Korkulacak bir işlem değil, kasıktan veya koldan yapılıyor, koldan yapıldığı zaman sonrası çok rahat geçiyor, damarlarda sıkıntı yoksa 2 saat sonra gönderiyorlar. Özel hastaneler koldan yapıldığı zaman fark alıyorlar, kasıktan farksız yapılıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    Çok sağol kardeşim Allah razı olsun senden.Tercih konusu hakkında bilgim yok hocam.Ama annem hiç acimadigini söyledi hatta istesem izlerdim dedi monitörde gözüküyormuş bakamamış koldan girmişlerdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.