Şimdi Ara

Anivia'nın yımırtası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde rankedda malzahara karşı anivia pickledim. 6 lv olmadan önce 2 kill aldım yanlış hatırlamıyorsam fakat malzahar 6 olduktan sonra ignite + ultiyle direk kesti pasifim vardı ama yımırtaya dönüşmeden direk öldüm. All chatten bu nasıl olabilir diye sorduğumda malzahar kendi ultisi ve warwick ultisi gibi silence uygulayan ultilerde anivia pasif ortaya çıkmadan ölüyor dedi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı netten baktım ama bulamadım.

• aşırı mantıksız gelmedi ama bilmiyorum. merak ettim öğrenelim bakalım ne neymiş...
  • Mantıklı geldi
  • Mantıklı gibi ama pasif dediğin senin kullandığın bir skill değil neden otomatik devreye girmiyor onu anlayamadım.

Yani Tryn ultisi gibi değil ki bu tüh ulti basamadım öldüm diyesin ?
  • -EDD- kullanıcısına yanıt
    Aynen bende böyle düşünüyorum pasif o sonuçta. Anivia proları bekleniyor konuya
  • Anivia'nın pasifi öyle ultileri kesmiyor maalesef.Yani Malzahar ulti atarken sen ölürsen(pasif varken)yumurta'ya dönüşüyorsun ve u devam ediyor.He eğer hiç yumurtaya dönüşmeden öldüysen
    orda bir bug olmuştur.
  • Gelsin konuşalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeath05

Anivia'nın pasifi öyle ultileri kesmiyor maalesef.Yani Malzahar ulti atarken sen ölürsen(pasif varken)yumurta'ya dönüşüyorsun ve u devam ediyor.He eğer hiç yumurtaya dönüşmeden öldüysen
    orda bir bug olmuştur.

Bilmiyorum ama pasifim olduğundan eminim çünkü malzahar 6 lv olmadan önce ölecek gibi olmamıştım hiç o kadar hasar çıkaramamıştı.
  • bug bence
  • Pasifin olduğuna %100 emin misin 2 saniye felan vardır.
  • İlginç. Pasifin devreye girmesi gerekiyor. Kesinse bu söylediğin, bug olmuştur o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.