Geçenlerde rankedda malzahara karşı anivia pickledim. 6 lv olmadan önce 2 kill aldım yanlış hatırlamıyorsam fakat malzahar 6 olduktan sonra ignite + ultiyle direk kesti pasifim vardı ama yımırtaya dönüşmeden direk öldüm. All chatten bu nasıl olabilir diye sorduğumda malzahar kendi ultisi ve warwick ultisi gibi silence uygulayan ultilerde anivia pasif ortaya çıkmadan ölüyor dedi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı netten baktım ama bulamadım.
aşırı mantıksız gelmedi ama bilmiyorum. merak ettim öğrenelim bakalım ne neymiş...
Mantıklı geldi
Mantıklı gibi ama pasif dediğin senin kullandığın bir skill değil neden otomatik devreye girmiyor onu anlayamadım.
Yani Tryn ultisi gibi değil ki bu tüh ulti basamadım öldüm diyesin ?
-EDD-
kullanıcısına yanıt
Aynen bende böyle düşünüyorum pasif o sonuçta. Anivia proları bekleniyor konuya
Anivia'nın pasifi öyle ultileri kesmiyor maalesef.Yani Malzahar ulti atarken sen ölürsen(pasif varken)yumurta'ya dönüşüyorsun ve u devam ediyor.He eğer hiç yumurtaya dönüşmeden öldüysen orda bir bug olmuştur.
Anivia'nın pasifi öyle ultileri kesmiyor maalesef.Yani Malzahar ulti atarken sen ölürsen(pasif varken)yumurta'ya dönüşüyorsun ve u devam ediyor.He eğer hiç yumurtaya dönüşmeden öldüysen orda bir bug olmuştur.
Bilmiyorum ama pasifim olduğundan eminim çünkü malzahar 6 lv olmadan önce ölecek gibi olmamıştım hiç o kadar hasar çıkaramamıştı.
bug bence
Pasifin olduğuna %100 emin misin 2 saniye felan vardır.
İlginç. Pasifin devreye girmesi gerekiyor. Kesinse bu söylediğin, bug olmuştur o zaman.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme