Şimdi Ara

Anime ve Çocuk Kanalı: Kidz TV (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
2
Favori
30.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben hala açamadım kanalı. Arama yaptım animexi buldu frekansı falan tamam. Her şey tamam ama kanal hala şifreli
  • Böyle projelere anime severler olarak destek olmamız gerekir köstek değil. Bazı arkadaşlar herkes animeyi öğrenecek öğrenmesinler filan demişler. Şaşırdım doğrusu. Ben daha fazla kişinin öğrenmesinden yanayım zaten, anime bizim malımız filan değil. Biz de küçüktük ilk izlemeye başladığımızda. İzlensin, merak edip araştıran da öğrensin ve takip etsin derim. Ayrıca biz anime severler olarak destek verip işlerin arkasında durmazsak sonradan ülkemizde neden anime yayınlanmıyor diye ya da neden manga basılmıyor diye çok ağlarız arkadaşlar. Sansür konusunda ise katılıyorum sansür olacaktır ama bu hiç yayınlanmamasından iyidir. Sansürsüz olarak internette mevcut zaten. :)

Orijinalden alıntı: lasts0ul

Güzel bir haber vereyim günlük 1 bölüm yayınlamıyorlar naruto 23.50 de bitirdiği yerden saat 2 itibariyle devam etti günlük 3 bölüm yayınlanıyor yani. takip ettiğim sıraya göre uyarlarsak şöyle bi yayın akışı çıkıyor ortaya

21:00 naruto
    21:30 last exile
    22:00 samurai 7
    22:30 basilisk
    23:00 helsing
    23:30 naruto
    00:00 last exile
    00:30 samurai 7
    01:00 basilisk
    01:30 helsing
    02:00 naruto
    02:30 last exile
    03:00 samurai 7
    03:30 basilisk
    04:00 helsing

yarın takipte olucam kanalı bi hata varsa yarın düzeltirim artık bu arada bölümler başladıktan yaklaşık 10 dakka sonra reklam giriyolar uyuz oldum rintinbilmemne ve edgarbilmemne diye

evet böyle birşeyler ama 11 de yok bildiğim kadarıyla. vede mtv gibi sürekli aynı bölümleri verecekler sanırım.

• d-smart kullanıyorum ama kanal yok.mtv türkiye de yok bu kanalda yok.mtv europe gelmiş

nerede bu animex?
  • Bence kablo tv var. Wikipedi sayfasına baktım 1 şifreli 1 şifresiz deneme yayınındaymış. Şimdi kabloda MTV Türkiye siyah ekran geliyor. Test yayını bitip şifre kalkınca animex gelir mi? Bilen var mı? Kabloludan animexi izleyen?
  • D-smart ta gözükmüyo testten sonra gelir umarım .yayın akışında mtv nin verdikleri var zamanla yeni serileri getirirler inş . Eskilerden Kaptan Tsubasa, slam dunk, ay savaşçısı,dragon ball yayınlasalar iyi bari

quote:

Frekans 11966 V 27500 5/6 kanal şifreli değil
    MyAnimeList

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Turksatta şifrelimi arkadaşlar ona göre bir yazın yav evde değilim bakamıyorum.

Edit : bakabildim , tursatta şifresiz şuan. oban star racersmı ne o oynuyor.

Oha. Oban yıldız yarışçıları mı yani? Jetix de az izlemezdim lise dönemlerimde. Shaman King de varmı bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 5 Eylül 2011; 0:04:59 >

• yaa arkadaşlar bi ben mji bulamadım bu kanalı aama yapıyom yok kanal giriyom yok normal uyduda izliiyorsunuz dimi sizler bendemi bi kusur var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga01

Böyle projelere anime severler olarak destek olmamız gerekir köstek değil. Bazı arkadaşlar herkes animeyi öğrenecek öğrenmesinler filan demişler. Şaşırdım doğrusu. Ben daha fazla kişinin öğrenmesinden yanayım zaten, anime bizim malımız filan değil. Biz de küçüktük ilk izlemeye başladığımızda. İzlensin, merak edip araştıran da öğrensin ve takip etsin derim. Ayrıca biz anime severler olarak destek verip işlerin arkasında durmazsak sonradan ülkemizde neden anime yayınlanmıyor diye ya da neden manga basılmıyor diye çok ağlarız arkadaşlar. Sansür konusunda ise katılıyorum sansür olacaktır ama bu hiç yayınlanmamasından iyidir. Sansürsüz olarak internette mevcut zaten. :)

Mümkünse eksik kalsın ülkemizde yayılmasın.
    Ülkemizde yayılınca bir faydasını mı göreceğini sanıyorsun.
    Onun da cılkını çıkartacaklar.
    Eksik kalsın.
    10 dk anime 10 dk reklam izlemek istemem.

• quote:

Arkadaşlar dsmart için verdim yukarıda işte 11996 27500 dikey 5/6 . yatayda olabilir tam hatrlamıyorum

d-smart kumandasındaki turuncu düğme>ayarlar>kanalları düzenle>kanal ekle

diyorum

zaten frekanslar elle ayarlanmıyor.transponder diye bir yer var oradan ayarlıyorum

biri 11996 olsada diğeri 27500 olmuyor; biri 27500 olsa diğeri 11996 olmuyor

nasıl yapacağımı ayrıntılı söyler misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 5 Eylül 2011; 16:15:19 >
  • Oban Star Racers yok.

Farkettiyseniz söyleyim animeler MTV Türkiye'de yayınlanan animeler.Sanmıyorum Oban geleceğini.Oban yayınlanıyor diyen biri Last Exileyi görmüştür.Oban'a benzetmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KibreN -- 5 Eylül 2011; 16:51:42 >

Orijinalden alıntı: -JeRoMaX-

Kablo tvde var oley:D

Nerede yahu bir söyle.

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

Arkadaşlar dsmart için verdim yukarıda işte 11996 27500 dikey 5/6 . yatayda olabilir tam hatrlamıyorum

d-smart kumandasındaki turuncu düğme>ayarlar>kanalları düzenle>kanal ekle

diyorum

zaten frekanslar elle ayarlanmıyor.transponder diye bir yer var oradan ayarlıyorum

biri 11996 olsada diğeri 27500 olmuyor; biri 27500 olsa diğeri 11996 olmuyor

nasıl yapacağımı ayrıntılı söyler misiniz?

evet bende uğraştım ama nafile büyük ihtimal test yayını bitince kendi kendine gelir yeni kanallar hep öyle geliyor sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

quote:

Böyle projelere anime severler olarak destek olmamız gerekir köstek değil. Bazı arkadaşlar herkes animeyi öğrenecek öğrenmesinler filan demişler. Şaşırdım doğrusu. Ben daha fazla kişinin öğrenmesinden yanayım zaten, anime bizim malımız filan değil. Biz de küçüktük ilk izlemeye başladığımızda. İzlensin, merak edip araştıran da öğrensin ve takip etsin derim. Ayrıca biz anime severler olarak destek verip işlerin arkasında durmazsak sonradan ülkemizde neden anime yayınlanmıyor diye ya da neden manga basılmıyor diye çok ağlarız arkadaşlar. Sansür konusunda ise katılıyorum sansür olacaktır ama bu hiç yayınlanmamasından iyidir. Sansürsüz olarak internette mevcut zaten. :)

Mümkünse eksik kalsın ülkemizde yayılmasın.
    Ülkemizde yayılınca bir faydasını mı göreceğini sanıyorsun.
    Onun da cılkını çıkartacaklar.
    Eksik kalsın.
    10 dk anime 10 dk reklam izlemek istemem.

Tamam yayılmasın, sen de kendi TV kanalında Türkçe dublajlı ya da altyazılı anime izleme ve eline bir Türkçe manga alıp okuma işini unut o halde. Anime ne kadar yayılırsa bu işlerin olması kolaylaşacaktır. Son yıllarda MTV'nin sayesinde anime izleyicileri arttı. Artık anime deyince eskisi gibi o neymiş diyen kişilerin sayısı azalıyor. Bu tür projeler sayesinde daha da azalacaktır. Anime sonuçta bizim malımız değil, ben olabildiğince çok yayılmasını isterim. Kanal yeterli midir değil midir bunu konuşmak için erken zaten. Daha test yayınındalar. Ama izlemek istemeyen izlemesin, kimseye zorla izletmiyorlar ya. :)

• Jetix varken anime vardı.Sonic X,Pokemon,Shaman King,Oban Star Racers oooo niye kapattılar bu kanalı aynı şeyleri 10 sene koysalardı yinede izlenirdi bu kanal.Şimdi varmı Jetix gibi kanal.

bir death note, bir full metal alchemist, bir elfen lied, bir hellsing, bunlar bizimle kalsın hep. ergenlerin oyuncağı olmasın

Küçükken biz pokemon digimonları gördükte aynı zamanda gazetelerde pikaçu diyip camdan atladı diye saçma sapan haberlerde yaptılar.Şimdi basiliski vermiş bir arkadaş geçen sayfada yayın akışına dahil olarak oradaki bir takım sahneleri görünce ucuz haberciler çocuklarımızı sapık yapıyorlar veya yine o veya birkaç animedeki sahnelere bakıp çocukları şiddete kavgaya itiyorlar diye haber yapılmıyacak mı sence?

Fatmagülün tecavüzü yüzünden birbirine giren haber kanalları basiliskteki tecavüz sahnesini gördükten sonra (hele birde hala animenin çocuk işi olmadığını öğrenemediklerini göz önüne alırsak) nasıl tepki vericeklerdir acaba.

He birde şöyle birşey var ben çocukken pokemon izledim belki doğrudur ama pokemonun şu anda yayınlanan ve/veya yayınlanması planlanan bir çok animeden çok daha hafif ve çok daha küçük bir yaş grubuna hitab ettiğini kabul edersiniz heralde (ölenlerin yumurta olduğu animeyle kolların bacakların koptuğu animeleri aynı kefeye koyucak hailimiz yok ya).Pokemon gibi Fma dan Greed'in,Edward'ın tasosu çıkınca sokakta çocuklar metal kol yumruğu diye bağırıp kartlarla oynayınca hoşunuza gider mi birde bunu düşünmek lazım.

Bende isterim anime/manga Türkiye'de yaygınlaşsın ama şunu da kabul etmek lazım ki bizim ülkemiz hala bazı şeyleri kabullenicek bir kafa yapısına sahip değil

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.