Şimdi Ara

Anime ve Çocuk Kanalı: Kidz TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
2
Favori
30.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FREKANS:11716 V 2222 Kanal Şuan Bıss Şifreleme Sistemi İle Şifreli ( Kapalı Devre Test Amacı ile Şifrelenmiş Olabilir )

Animex, Türkiye’nin anime kanalı olarak yayın hayatına başlıyor. D-Smart ve Türksat üzerinden izlenebilecek kanal 7/24 yayın hayatıyla farklı yaş gruplarına hitap edecek içerik çizgisiyle, diğer kanallardan ayrışmakta.

Tüm Yaş Gruplarına Hitap Edecek

Kanalın içeriği 4-12 ve 7-14 yaş grubuna hitap edecek çizgi filmlerden oluşmasının yanında, akşam yayınında 14+ yaş grubuna hitap edecek anime dünyasına yer verecek. İçeriğin kız-erkek izleyici ayrımı gözetmeksizin oluşturulacak olması da Animex’in bir diğer önemli iddialarından.

Yenilikçi ve Trender Çizgiye Sahip

Animex’in böylesi dinamik hedef kitleye hitap etmesi, kanalın yenilikçi ve trendleri takip eden duruşundan kaynaklı olacak. Kültleşmiş çizgi film ve animelerinin yanında, gösteri alanındaki yenilikler ve en güncel anime serileri de Animex’de gösteriliyor olacak.

Çocuklar için Sabah Kuşağı

Sabah kuşağında 4-12 ve 7-14 yaş grubu için en popüler çizgi filmler yayınlanacak. Animex’in bu kuşağından yayınlanacak popüler çizgi filmler A Kind Of Magic, Shuriken School (Ninja Okulu), kültleşmiş çizgi film The Adventures of Tintin, Titeuf, Edgar & Ellen.

Gündüz Kuşağı Tam 7-14 Yaş Grubu İçin
    Zoey 101 ve Patito Feo gibi 7-14 yaş grubuna hitap eden dizilerin yer alacağı bu kuşakta ek olarak sabah kuşağının tekrarı da yer alacak.

Gençler için En Başarılı Manga ve Animeler Animex’te

Animex 14+ yaş grubuna hitap edecek manga ve animelerle gençlere kendini izlettirecek. Japonya’da 36 milyon üstünde satan Bleach, dünyada 15 milyon adet kitabı satılan Deltora Quest, üçüncü kez en popüler karakter seçilen Shonen Jump, yılın animesi seçilen Anime Insider Animex’te yayınlanacak anime serilerinden bazıları olacak.

Anime Filmleri de Yayınlanacak
    Animex çizgi film ve anime serilerinin yanında, anime filmleri de yayınlamayı planlıyor. Death Note, Fullmetal Allchemist gibi filmler Animex’in yayınlayacağı filmler arasında.

quote:

21:00 naruto
    21:30 last exile
    22:00 samurai 7
    22:30 basilisk
    23:00 helsing
    23:30 naruto
    00:00 last exile
    00:30 samurai 7
    01:00 basilisk
    01:30 helsing
    02:00 naruto
    02:30 last exile
    03:00 samurai 7
    03:30 basilisk
    04:00 helsing

lasts0ul
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kidz TV: Çocuklar İçin Anime ve Eğlence

Kidz TV, çocuklara yönelik geniş bir anime ve eğlence içeriği yelpazesi sunan bir kanaldır. Kanal, hem klasik hem de yeni popüler anime dizilerini yayınlayarak en sevdiğin karakterlerin maceralarına dalmana olanak tanır.

Kidz TV'de yayınlanan animeler, çocuklar için özel olarak seçilmiştir ve yaşlarına uygun içerikler içerir. Kanalın en sevilen animelerinden bazıları arasında "Pokémon", "Naruto" ve "Dragon Ball Z" bulunur.

Animelerin yanı sıra Kidz TV, çocukların eğlenip öğrenmelerine yardımcı olacak çeşitli eğitim programları ve çizgi filmler de yayınlar. Bu programlar, bilim, matematik ve sosyal bilgiler gibi konuları eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde sunar.

Kidz TV, çocukların güvenli ve eğlenceli bir ortamda anime ve diğer içeriklerin keyfini çıkarmaları için tasarlanmıştır. Kanal, tüm aile için uygun içerikler sunar ve çocukların ekran başında geçirdikleri zamanı değerli kılar.

Çocukların hayal güçlerini harekete geçiren ve onlara öğreten kaliteli anime ve eğlence içeriği arıyorsanız, Kidz TV tam size göre bir kanaldır. Kidz TV'de, çocukların hem eğleneceği hem de öğreneceği harika içerikler bulacaksınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Türkçe dublaj mı yoksa altyazılı olarak mı yayın yapacaklar ?Yine bilgisayardan izleyeceğim ama sadece meraktan soruyorum.
    Türk vatandaşı, Türkiye Cumhuriyeti'nin tabiyetinde bulunan kişi. Yürürlükteki 1982 tarihli Anayasa'nın 66. maddesine göre, "Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür." tanımı yapılmıştır.
  • Keşke hiç açılmasa. Anime kültürünün Türkiye'de yaygınlaşmasına karşıyım ben. Yine sokaklara kadar düşer bu olay. Ayrıca okulda '' Kira çok yakışıklı '' diyen kızlar görmek istemiyorum.

Orijinalden alıntı: Beefcake

Keşke hiç açılmasa. Anime kültürünün Türkiye'de yaygınlaşmasına karşıyım ben. Yine sokaklara kadar düşer bu olay. Ayrıca okulda '' Kira çok yakışıklı '' diyen kızlar görmek istemiyorum.

Ya da sıralarda L gibi oturanlar.

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

Keşke hiç açılmasa. Anime kültürünün Türkiye'de yaygınlaşmasına karşıyım ben. Yine sokaklara kadar düşer bu olay. Ayrıca okulda '' Kira çok yakışıklı '' diyen kızlar görmek istemiyorum.

yada sokakta rasengan chidori atmaya çalışan bebeler

Orijinalden alıntı: murat.ksd

quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

yada sokakta rasengan chidori atmaya çalışan bebeler

Zaten ilk yapacakları o olur.Daha uzar bu liste.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun ömürlü bi kanal olcağını sanmıyorum açıkcası.
    Galiba dün Hellsing Türkçe dublajmış.
  • Nihayet. Bir Sci fi kanalını birde anime kanalını görmek istiyordum. Yayın akışlarını düzgün ayarlayıp, animeleri tekrara kaçmadan yayınlarlarsa en fazla seyredeğim kanal olur. Birde hem dublajlı hemde altyazılı yayınlasalar süper olur.
  • Kanal ne zaman açılıyor acaba?
    hellsing bleach naruto samurai7 süper olacak kanal
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Arkadaşlar kanalı açabilen var mı? Kapanan MTV Türkiye'nin yerine geçmiş kanal ancak bende sinyal yok diyor yani kanal açılmıyor siz izleyebiliyor musunuz? Türksat uydu kullanıyorum bu arada.

Ben de demin buldum kanalı ama şifreli gibisinden bi hata verdi.

Oldu paşam sadece sen izle anime ülkede.
    Çoğu kanal sabahları çizgi film yayınlamıyor artık saçma sapan evlilik programları bilmem ne dizisinin bilmem kaçıncı bölümü yayınlanıyor. Digiturk gibi platformlarda çizgi dizi kanalı vardır ama o da herkesin evinde yok. Çok iyi oldu bu kanal zamanında bizim deli olup izlediğimiz Pokemon, Digimon, Red Baron vs. gibi animeleri veya kaliteli çizgi dizileri şimdiki çocuklar da izlesin.

Umarım kanal uzun ömürlü ve kaliteli olur.
    Eğer ecchi ve şiddet içerikli bir anime yayınlanırsa tabi ki sansür olacaktır bunda tuhaf bir şey yok sonuçta izleyecilerin çoğunluğunu çocuklar oluşturacak. Bizler yine netten devam...

edit kanal şu an yayın yapıyor, Mtv Türkiye'nin yerine gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 31 Ağustos 2011; 19:41:53 >

• Yaa Dıjıturk Var Bendede Sade Lıg Tv Ya Yemın Edıyorum Dsmart Cok Karlı.
    Onamı Gecsem ? Neyse Netten Devam Edelım Televızyonun Tadını Vermez Ama Olsun.

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

Oldu paşam sadece sen izle anime ülkede.
    Çoğu kanal sabahları çizgi film yayınlamıyor artık saçma sapan evlilik programları bilmem ne dizisinin bilmem kaçıncı bölümü yayınlanıyor. Digiturk gibi platformlarda çizgi dizi kanalı vardır ama o da herkesin evinde yok. Çok iyi oldu bu kanal zamanında bizim deli olup izlediğimiz Pokemon, Digimon, Red Baron vs. gibi animeleri veya kaliteli çizgi dizileri şimdiki çocuklar da izlesin.

Umarım kanal uzun ömürlü ve kaliteli olur.
    Eğer ecchi ve şiddet içerikli bir anime yayınlanırsa tabi ki sansür olacaktır bunda tuhaf bir şey yok sonuçta izleyecilerin çoğunluğunu çocuklar oluşturacak. Bizler yine netten devam...

edit kanal şu an yayın yapıyor, Mtv Türkiye'nin yerine gelmiş.

Şimdi bunlar şiddet diye Naruto ile Sasuke'nin kapışmalarını filan atlarlar.
    Al sana anime.

• Naruto Japonca dublaja Türkçe altyazı veriyorlar. Merak etmeyin çocuklar okuyamaz onu.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.