Şimdi Ara

Anime önerisi olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Death Note izledim süperdi. Buna benzer Code Grass var diyorlar onuda izliyecem. Birde full zeka üstüne olan Kaiji diyorlar.

Netten online izliyebileceğim bi site bilen varmı. Googledan bulduklarımın hiçbiri açılmıyor nedense. Kaiji animesindede hiç bişey bulamadım. İndirebileceğim yada izliyebileceğim hiçbişey yok türkçe alt yazılı varmı ondan bile emin değilim.

Birde zeka üstüne olan bi anime önerisi olan varmı? (Farklı tarzda olabilir ama naruto, one piece, beyblade tarzı çocukça şeyleri beğenenler lütfen yorum bile yapmasın)

• Gungrave'i izleyebilirsin.Zeka fazla yok ama mafia tarzı hoş animedir.
    Zeka'dan kastın gizem dedektiflik ise Kuroshitsuji I-II izleyebilirsin.
  • naruto ve beyblade'i hatta one piece ile beyblade'i aynı kategoriye koyma derim...

elfen lied çek cila olur
  • Rurouni Kenshin
  • arkadaşlar peki bunları sorunsuz online izliyebileceğim bi site bile varmı? indirmek istemiyorumda
  • full metal alchemist:brotherhood
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSagara

Rurouni Kenshin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bleach
    elfen lied
  • Ulan adam zeka istemiş klasikler fırladı yine su üstüne , naruto , bleach falan filan geç abicim.
    Elfen Lied'de iyidir.
    Shonen istiyorsan başak da önerebilirim.
  • hellsing ve hellsing ova
  • Hem naruto ve OPyi beyblade ile aynı kefeye koyuyorsun hem de bu ikisine çocukça diyorsun.İzlediğin ilk 50 bölümle(yorumundan tamamını izlemediğini çıkarıyorum) şuanki konumları çok farklı naruto ve OPnin.
  • naruto one piece cocuk animesi değildir kulaktan dogma laflara izlemeden yorum yapmayin one piece naruto dünyada en çok satan mangalardandır bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın gundam 00 code geass izleyebilirsin komedi istersen de slam dunk , great teacher onizuka izleyebilirsin
  • Devil My CRY Tek geçerimm
  • amonobel 'ın dediği gibi zeka ilk isteğim arkadaşlar.

mesela death note daki L den bile daha zeki bi karaktere sahip anime bilen varmı desem çokmu abartmış olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0-mesaj -- 7 Haziran 2011; 18:11:20 >
  • code geass izliyorum şuanda ama öyle aman aman zeka oyunları yok death note ile benzitelemez bence ama güzel mi dersen güzel
  • Darker Than Black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 7 Haziran 2011; 18:25:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.