Şimdi Ara

Anime Önerir misiniz? Üst konuya yazdım cevap veren olmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anime seçmek için my anime list den puana göre anime bakıyorum. yüksek puan alanların bazıları hiç ama hiç hoşuma gitmiyor. bazı düşük puanlılar sa oldukça iyi. Aynı şekilde popülerlik sırasında da durum aynı. Hal bu olunca bende işin içinden çıkamadım.

Aşağıdakiler bazı sevdiğim ve sevmediğim animeler. Buna göre bi öneriniz olursa sevinirim.

sevdiklerim;
    Death note, GTO, FMA, SAO, K-on, code geass, bakuman, clannad , steins gate, hellsing, high school dead, mirai nikkki, kissxsis,elfen lied,...

sevmediklerim,
    higurashi, toradora, suzumiya haruhi, claymore durarara, another,Vampire Knight, k-project, deadman wonderland

sevmediklerim ya popüler yada puanı yüksek. bende size sorayım dedim.

yada anime listemden bakın, 8 ve üzeri puan verdiklerime yakın anime hoş olur.
    http://myanimelist.net/.../nutrega&show=0&order=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutrega -- 6 Haziran 2013; 0:23:23 >

• Bildirildi.
  • Shingeki no Kyojin(attack on titan) göremedim yeni bir anime ama çok hoş
  • anime zevklerimiz yakın benim listeden yüksek puanlılara bakabilirsin
  • BLEACH !!

Beelzebub

Ao no exorcist

Hataraku maou sama

Guilty Crown

Asu no yoichi

One outs !! (sporla ilgili bi anime ama ana karakteri çok güzel zeka oyunları var spordan daha ağır basıyo onun üzerine kurulu)

Air gear

High school dxd

şu an aklıma gelen bunlar
  • MikeShinoda96 kullanıcısına yanıt
    ilginize teşekkür ederim. kısa serilere izleyeceğim. uzunlar stajdan sonra
  • sonoyuncu kullanıcısına yanıt
    kardeşim tam olarak senle de bizim zewklerimiz aynı izleyip 10 vermeyi düşündüklerime 10 verdiğini görüyorum bu yüzden senin 10 veripte benim izlemediklerimi şimdi izlemeye başlıyorum. Biraz karışık bir cümle olmuş olabilir yazdığımda duraksamadan yazdım ama tekrar okurken baktım değişik biraz ama anime izleyen birisi anlar diye düşünüyorum. Animenin çizgi film olmadığını anlayabilmiş birisi gelişmiş bir kişiliktir.

Saygılarımla,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sword Art Online tarzında Btooom! var bir bak istersen

• @apışarası
  • Hellsing
    Bleach
    Death note
  • Accel world var sao ile benzer hatta sao nun 20 yil sonraki hali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bleach şuanda başlamak için çok uzun. accel world de hazırda bekliyor. bende ara sıcak gitsin diye SAO dan sonra btooom izlemiştim. (şu aralar çok sanal takılıyorum galiba )
  • Welcome to the NHK
  • Hocam death note yi izlemediysen izle derim birde bende kisa bir anime ariyorum 100 bolumu fazla asmayacak sekildr rurunou kenshin haricinde oneri yaparmisiniz ustatlar o animeyi izledim ve begendim 10/20 30/40 bolumluk olursa cok iyi olur ta?vsiyeniz varmidir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

Hocam death note yi izlemediysen izle derim birde bende kisa bir anime ariyorum 100 bolumu fazla asmayacak sekildr rurunou kenshin haricinde oneri yaparmisiniz ustatlar o animeyi izledim ve begendim 10/20 30/40 bolumluk olursa cok iyi olur ta?vsiyeniz varmidir hocam

Death notu izlemeyen yoktur zaten artık. Death notu sevenlere önerilen en iyi anime Code geass dır.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch (1. sezon)
    Code Geass: Hangyaku no LelouchR2 (2.sezon)

http://myanimelist.net/animelist/nutrega bu benim anime listem. 9 ve 10 puan verdiklerime kesin bak derim. (Clannad hariç o biraz sıkabilir.) 8'leride izle ama onun aşağısındakilere vaktin varsa bak. Ayrıca tavsiyem bir anime listesi oluştur. Anime listen olursa neyi sevip sevmedğini anlar ona göre bir öneri sunarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nutrega

quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

Hocam death note yi izlemediysen izle derim birde bende kisa bir anime ariyorum 100 bolumu fazla asmayacak sekildr rurunou kenshin haricinde oneri yaparmisiniz ustatlar o animeyi izledim ve begendim 10/20 30/40 bolumluk olursa cok iyi olur ta?vsiyeniz varmidir hocam

Death notu izlemeyen yoktur zaten artık. Death notu sevenlere önerilen en iyi anime Code geass dır.

Code Geass: Hangyaku no Lelouch (1. sezon)
    Code Geass: Hangyaku no LelouchR2 (2.sezon)

http://myanimelist.net/animelist/nutrega bu benim anime listem. 9 ve 10 puan verdiklerime kesin bak derim. (Clannad hariç o biraz sıkabilir.) 8'leride izle ama onun aşağısındakilere vaktin varsa bak. Ayrıca tavsiyem bir anime listesi oluştur. Anime listen olursa neyi sevip sevmedğini anlar ona göre bir öneri sunarım.

Code geass ile elfen lied i izlemeye karar verdim hocam konularini bilmesemfe ibgilizcem yok o yazilari anliycak kadar :( ben bunlari nerden indirebilirim torrent i varmi elinizde bana gonderebileceginiz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.