Şimdi Ara

Anime İzleme Siteleri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
27.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Allah aşkına bu kötülüğü yapmayın kendinize, online izleyerek cidden göz zevkinizi bozuyorsunuz, anime dediğin adam gibi indirilip televizyona atılıp öyle izlenir, yok divx planetten sub aşırıp yapıştırıp çamaşır makinesi encode yapan ve siteyi reklam manyağı yapıp size izlemeniz için verilen o bulanık, berbat görüntülerle anime izliyorsanız zaten anime izlemiyorsunuz demektir.

Gerçek anime karaokeli, adam gibi fontlu izlenir. Online anime izleyerek kotanızı koruduğunuzu sanıyorsanız ayrı bir yanılgı içindesiniz demektir. Online izleme kullanarak her izlediğiniz anime kotanızdan 150 mb civarı götürür. Zaten 720p indirip izlediğiniz animenin boyutu 250 mb dır. Göz zevkinizi 100 mb için bozmayın. Http çöplüklerinde video linki aramayın. Size tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-53272F41C -- 3 Ağustos 2012; 19:29:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SexyKimono

Arkadaşlar Allah aşkına bu kötülüğü yapmayın kendinize, online izleyerek cidden göz zevkinizi bozuyorsunuz, anime dediğin adam gibi indirilip televizyona atılıp öyle izlenir, yok divx planetten sub aşırıp yapıştırıp çamaşır makinesi encode yapan ve siteyi reklam manyağı yapıp size izlemeniz için verilen o bulanık, berbat görüntülerle anime izliyorsanız zaten anime izlemiyorsunuz demektir.

Gerçek anime karaokeli, adam gibi fontlu izlenir. Online anime izleyerek kotanızı koruduğunuzu sanıyorsanız ayrı bir yanılgı içindesiniz demektir. Online izleme kullanarak her izlediğiniz anime kotanızdan 150 mb civarı götürür. Zaten 720p indirip izlediğiniz animenin boyutu 250 mb dır. Göz zevkinizi 100 mb için bozmayın. Http çöplüklerinde video linki aramayın. Size tavsiye.

dostum her yere aynı mesajı yazıyorsun ama hiç zaman düşündün mü? Adamın mesela 30 dk sonra işi var. hemen bir bölüm anime açıp izleyebiliyor netten. Ama indirmede 250 mb dosya 10-15 dk da yüklense ortalama, 25 dk da izleme süresi kaç yapıyor? 35-40 dk. şimdi bu adamın 30 dakikasına nasıl sığdıracaksın indir indir dediğin animeyi?
  • Animleri hd kalitesinde online veya indirip izleyebileciğim bi site var mı?Eğer torrent sitesiyse eski bölümlerde seed olsun, sağolsun bi arkadaş nyaa diye bi torrent sitesi önerdi ama eski bölümlerede hiç seed yok bu yüzden inmiyor.Umarım birisi önerir.Bu arada şu an ki anime izlediğim siteyide koyuyum belki birisine yardımı dokunur sitenin pek fazla reklemı yok onlanda rahatsız etmiyor, genelde animeler ingilizce alt yazı oluyor.Site şu:www.animehere.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

Orijinalden alıntı: SexyKimono

Arkadaşlar Allah aşkına bu kötülüğü yapmayın kendinize, online izleyerek cidden göz zevkinizi bozuyorsunuz, anime dediğin adam gibi indirilip televizyona atılıp öyle izlenir, yok divx planetten sub aşırıp yapıştırıp çamaşır makinesi encode yapan ve siteyi reklam manyağı yapıp size izlemeniz için verilen o bulanık, berbat görüntülerle anime izliyorsanız zaten anime izlemiyorsunuz demektir.

dostum her yere aynı mesajı yazıyorsun ama hiç zaman düşündün mü? Adamın mesela 30 dk sonra işi var. hemen bir bölüm anime açıp izleyebiliyor netten. Ama indirmede 250 mb dosya 10-15 dk da yüklense ortalama, 25 dk da izleme süresi kaç yapıyor? 35-40 dk. şimdi bu adamın 30 dakikasına nasıl sığdıracaksın indir indir dediğin animeyi?

Özellikle işe girdikten sonra zaman iyice kısılıyor aynen böyle oluyorum.İzlediğim animeye 10 üzerinden 8 ve üstü puan düşünmemişsem izliyorum online.
  • dizifa.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: uJeed.

dizifa.com

+1

burdan indirip izliyorum hep
  • Son zamanlarda en iyisi Dizifa bence.
  • http://japonluyorum.blogspot.com/2013/08/anime-icerikli-en-iyi-10-site.html

bu siteden ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.
  • bence en iyi türk anime izleme platformu anime türkiye. aot son bölümlerin hepsini anime tv olarak anime türkiye den izliyorum.

• Takip etmenizi öneririm.

ansobi.net
    ansobi.net
    https://ansobi.net
  • Günümün çoğu anime izlemekle geçiyor. Bu yüzden reklamsız ve güncel site ararken baya zorlanıyorum.  

Anime Türkiye sitesini yeni keşfettim ve şu anlık ihtiyaçlarımı karşılıyor.. hem güncel içerik mevcut hem bir tane reklam yok. bundan sonra anime izle diyene direkt izlediğim siteyi atıyorum.  

• Türk anime ya da Animiya adresini kullanıyorum. Anime izle denildi mi başka site aramaya cidden gerek yok. Bu arada son zamanlarda kaliteli anime önerecek varsa bana haber etsin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.