Şimdi Ara

'Anime İzleme Rekoru' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1550 chapter da manga.

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

1000-1100 filan

Manga ne kadar

Şu ana kadar 4500 chapter manga okumuşum.
    Hesapladım rahat 100.000 sayfa manga okumuşum.

OneMangada okuduğum chapter sayısı tam 4554, diğer sitelerden de 500 chapter filan okudum desen:
    Toplam 5000 chapter filan işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 7 Şubat 2010; 21:26:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_jackall

1500 civarıda bende var günlük rekor ise 45-50 bölüm civarı one piece. sararsa 30-35 rahat deviririm animelerden. Normal dizilerde ise 40 dakikalık prison break 2 sezon tam 2 günde
    hafta içi iş saatleri hariç death note 2 gün vs vs
    bazen anime ve dizi konularında kendimi insanlık dışı bir varlık gibi hissediyorum ya

50bölüm 17 saat ediyor hocam
    o gibi fazla gibi
  • Fazla bölüm izlediğimde sıkılıyorum en fazla 5-7 arası death note hariç tabi
    200 küsür bölüm izlemişimdir
    Narutoyu 100 de bıraktım

+ olarak one pieceyide hani usopp(yanlış yazdım galiba) u da yanlarına alıyorlar orada kaldım birde o kadar bölüm ekleyin
  • Naruto 100'de birakilir mi yahu, asil savasin basladigi bolumler degil mi? Yoksa ben mi yanlis hatirliyorum, direk mala gidiyor orada.. Ama benim tavsiyem; su anda izlemeye baslayacak kisilerin kesinlikle Filler'lari atlamalari, hic cekilmez cunku..

Orijinalden alıntı: Wizzyy

Fazla bölüm izlediğimde sıkılıyorum en fazla 5-7 arası death note hariç tabi
    200 küsür bölüm izlemişimdir
    Narutoyu 100 de bıraktım

+ olarak one pieceyide hani usopp(yanlış yazdım galiba) u da yanlarına alıyorlar orada kaldım birde o kadar bölüm ekleyin

orda bırakılırmı yaw
    itachi abimiz geliyor kakaşiye gider yapıyor savaşlar falan

gene başla bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 9 Şubat 2010; 18:59:19 >

• 340 civarı imiş

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • ben baya izledim naruto full serisi op ve bleach sanırım 1000 + felan oluyor onların yanında hellsing Death note elfen field di sanırım sorna tangen toppa gurra lagen i izledim baya var yani
    NOT: Ayrıca Ope ve narutoyu 3 haftada felan bitirdim Yaz tatilinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazekage -- 25 Şubat 2010; 19:07:29 >
    ArcheAge Türkiye Facebook Grubu >>>https://www.facebook.com/groups/1432354000344614/
  • 1050 gibi bir şey.Naruto One Piece Bleach falan derken uzadı bayağı
  • Cuma Cumartesi okul vs. her şey dahil olaraktan 60 bölüm aralıksız One Piece izledim. Daha izlerdim ama 1'den 300'e kadar indirdiğim seriden 50-100 arası indirmemişim, sonradan fark ettim ve son anda indirmeye başladım, anca 10 tane yetişti. Rahat 100 yapardım.

Red Hot Chili Peppers | Eluveitie
    Muse | Dream Theater | Opeth | Rush
    South Park | Game of Thrones | Blade Runner | Star Wars

• 250-300 Bölüm olmuştur

Günlük Rekorum ise , Death Note'un 25 bölümünü tek günde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lelouch -- 5 Mart 2010; 22:04:08 >

Rekorum; yaz tatiliydi..ilk ve en güzel ve en anlamlı ve en süper animem idi.. Yazlıkta sıkıntıdan geberiyordum.. Temmuzun sonlarıydı.. Death Note'un 2 bölümünü izleyebilmiştim ama internetim yoktu artık.. Babam istediğim siteden indirip 29.bölüme kadar getirmişti sağolsun.. tek günde 28 bölüm izledim. Vuvv.. İzlememiş olmayı yeğlerdim ama.. süperdi.. yazlıktan eve döndüğümüz geceden sonraki günde kalan 8 bölümü(30-37) izledim. İşte Desu Nôto..

Bunun dışında Code Geass 6 bölüm izlemiştim 1-2 hafta önce. Onun dışında 5 bölümü geçmedim hiç.

..not much time.. hear my call.. please get through.. im here..
  • myanimeliste göre 968 bölüm anime izlemisim 2 oca halbuki narutonunda bleachında anime dışında ne si varsa izlemişimdir

http://myanimelist.net/profile/Aku-Tan Myanimelist buda,tanışmak isteyen olursa ordan veya burdan pm yoluyla konuşabiliriz.

Günlük rekorum ise; Yazın bir günde 12,13er bölümlük 4 adet kısa anime bitirmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 9 Mart 2010; 13:07:25 >

Orijinalden alıntı: burnaldinho

Eps: 7,735 sadece completed kısmında.Watching hariç yani bleach one piece falan dahil değil.Daha Dropped falan var eklemediklerim var hepsini toplasak bi 10.000 eder gibi.Rekor bende sanırsam.

http://myanimelist.net/profile/Aku-Tan Myanimelist buda,tanışmak isteyen olursa ordan veya burdan pm yoluyla konuşabiliriz.

Günlük rekorum ise; Yazın bir günde 12,13er bölümlük 4 adet kısa anime bitirmiştim.

ne yaptın hocam yaw

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.