Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (955. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mirai Nikki'nin mangası bana Death Note'tan bile iyi gibi gelmişti.Çıkar çıkmaz izleyeceğim.

Edit:Bu aralar dram izlemeye ihtiyacım var.Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai'yi kestirdim gözüme.Yarın başlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askeladd -- 25 Eylül 2011; 22:16:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

Yan tarafta zeeder bölümünün en solunda WT diye var. İlk 15 tanesinde saatler felan var işte. O yüzden. Hani sadece bana mı oluyor diyeceğim. Ama vurkaççı değilim, 0,84 ratyom var.

Biz arkadaşla ortak kullanıyoruz ratiomaster attı o 4tb upload Ben de dün türktorrentte denedim ratiomasteri 400gb upload attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

quote:

Yan tarafta zeeder bölümünün en solunda WT diye var. İlk 15 tanesinde saatler felan var işte. O yüzden. Hani sadece bana mı oluyor diyeceğim. Ama vurkaççı değilim, 0,84 ratyom var.

Biz arkadaşla ortak kullanıyoruz ratiomaster attı o 4tb upload Ben de dün türktorrentte denedim ratiomasteri 400gb upload attım

Dikkat et fazla abanırsan şutluyorlar. Kaç kere yol verdiler değişik sitelerden. Biliyorum yani.
  • bugünü pazar sanıyorum ben daha ya sözde pazar günü tamamiyle anime izliycektim her hafta yaptığım gibi ama 24 saattir uyuyomuşum yeni uyandım bakalım ödevleri yapıyım vaktim kalırsa bari 1-2 bölüm izleyi veriyim bu arada yuru yuri yi arkadaşda gördüm @mrcrowley de söylemiş zaten k-on gibi yüzünüzde sürekli bi gülümseme oluyor izlerken

edit:mirai niki de çalan şarkının adını bilen varmı kesinlikle başlıycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 26 Eylül 2011; 10:28:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

2. sezon durumu falan olma ihtimali var mı? baya beğendim bende hatta genel olarak bu dönem baya iyi çıktı gibi güzel animeler var normalde bu kadar güncel animelerle alakam olmazdı. bu sezon ise kaiji yüzünden bulaştım. onun dışında izlediğim 3 animede çok güzeldi onu gazıyla steins gate'e başlayacağım şimdi şu an Puella Magi Madoka'yı izliyorum.

Myanimeliste takıldım biraz da animeyi bitirip mangaya göz atan çoğu kişi sevmemiş mangayı. Ben pek takmadım bu sefer ama 2. sezon ilk sezon gibi güzel olacağını sanmam, bir kere Rin büyüyor falan. Gidişatı anlamışsındır biraz :D

Son zamanlarda çok iyi animeler çıktı gerçekten. Madoka'ya tapacaksın eminim. Yuru Yuri bitsin ben de Steins Gate'e başyacağım ardından Kaiji 2. sezon ve Hanasaku Iroha, Working ve Baka Shoukanju. Ekimde Fate/Zero, Guilty Crown ve Mirai Nikki gelecek. Durdu durdu yine her şey okul dönemine rastgeldi
    Shiki önermişmiydim ben sana hatırlamıyorum ama izlemediysen ona da kesin bak.

Bu arada Detective Conan'dan en güzel bölümleri izlemişsin. Sanırım Akai Shuichi 13. cuma bölümünü de geri de bıraktın devam et bir dahaki örgüt bölümleri de çok iyi, şaşıracaksın :d DC çok iyi anime de ana konuyla alakalı bölümler çok az yayınanıyor mesela ana konuya ilgili son bölümler geçen yıl yayınlanmış :d
    15. filmin düşmesi de yakındır nete.

Bu arada Kite'nin filmi çekiliyormuş
    http://forum.donanimhaber.com/m_52389593/tm.htm

shiki'yi izledin zaten sene başı gibi önermiştin sanırım o da çok güzel anime çıkmıştı. kaiji oyun çeşitliliği yok ilk sezon kadar bence ilk sezondaki oyunlar hem yaratıcılık hem konu işleme açısından çok iyiydi ama bu sezonda inanılmaz heyecanlı yapmışlar animeyi.

detective conan'da baya ilerdeyim bahsettiğin kısım bölüm sayısı olarakta baya fazla ve kaliteli bölümlerdi. bu tarz ana konu ile ilgili bölümler fazla olsa iyi olacak gerçekten ama çok az çıkartıyorlar.

baka'ya başlayacaktım bende. baktım 2. sezon bitmek üzere batch yayınlasın grup öyle indirip izlerim torrentten. Bu working'in 2. sezonu ilginç ama ilk bölüm yayınlanmış 2. bölüm ise 1 ay aradan sonra ayınlancak görünüyor.
  • Air Gear güncelde olan yok mu? Bu hafta baya olaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

bugünü pazar sanıyorum ben daha ya sözde pazar günü tamamiyle anime izliycektim her hafta yaptığım gibi ama 24 saattir uyuyomuşum yeni uyandım bakalım ödevleri yapıyım vaktim kalırsa bari 1-2 bölüm izleyi veriyim bu arada yuru yuri yi arkadaşda gördüm @mrcrowley de söylemiş zaten k-on gibi yüzünüzde sürekli bi gülümseme oluyor izlerken

edit:mirai niki de çalan şarkının adını bilen varmı kesinlikle başlıycam

myanimelistte şarkının ismini sordum,
    mirai nikki'nin açılış parçası diye cevap aldım,
    beyin bedava

albüm de animeyle beraber mi çıkıyor nedir
  • beelzebub misali çıkmamış şarkıyı satın almış olabilirler çok reklam karı elde ediyo o zaman müzik grupları yalnız harbiden okul vakti bu kadar animeyi çıkartıyolarda yazın ne yapıyo bunlar arkadaş yazın yeni sezon anime bulamadım güzel olarak şimdide derslerin arasına nası sıkıştırırım diye düşünüyom sanırım bölümleri biriktirmeden izlemek zorundayım

ekleme:steins gate başladım 2 bölüm izledim bişi anlamadım 1 bölüm daha izliyim yatarım dedim şimdi bişeyler oluşmaya başladı kafamda umarım böyle gitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 28 Eylül 2011; 22:03:15 >
  • Sormak istediğim birşey var.Sizce arşiv mi yapmalıyım yoksa izleyip silmeli miyim ?Bir türlü karar veremedim.
  • ben silmeme taraftarı olanlardanım..
    hatta çekip izlemediklerim izlediklerimden çok olabilir muhtemelen
    sebebini sorma ben de bilmiyorum

ama şu war ki bazı seriler çok güzel oluyo diğerlerinden.
    dönüp arada izleyesin geliyo o sahneleri ozman silmemiş olması güzel oluyo

edit: şimdi baktım 2 katına yakınmış arşivleyip henüz izlemediklerim arşiv hastalığı bendeki filmler felan da öyle keza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 29 Eylül 2011; 14:53:38 >
  • quote:

Air Gear güncelde olan yok mu? Bu hafta baya olaydı.

ben güncel takip ediyorumda son arc nedense fazla sarmadı beni dövüşler felan çok uzun olmuş birde romance olayını öyle bir karıştırdılar ki artık genel olarak hikayeyi bir düzene sokmazlarsa toparlaması çok zor olucak gibi geliyor bana

He tabi asıl
    villian olan karakterin(şimdi adını hatırlayamıyorum) iyi gibi gösterilip sonra sevdiği ve ayrıcada hamile olan kadına yaptılarını görünce öyle sinirlendim öyle moralim bozuldu ki bir kaç hafta okuyamadım mangayı
    bilmiyorum benmi çok duygusalım yoksa bu mangalar çok mu güçlü anlatıyorlar hikayeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

ben güncel takip ediyorumda son arc nedense fazla sarmadı beni dövüşler felan çok uzun olmuş birde romance olayını öyle bir karıştırdılar ki artık genel olarak hikayeyi bir düzene sokmazlarsa toparlaması çok zor olucak gibi geliyor bana

He tabi asıl
    villian olan karakterin(şimdi adını hatırlayamıyorum) iyi gibi gösterilip sonra sevdiği ve ayrıcada hamile olan kadına yaptılarını görünce öyle sinirlendim öyle moralim bozuldu ki bir kaç hafta okuyamadım mangayı
    bilmiyorum benmi çok duygusalım yoksa bu mangalar çok mu güçlü anlatıyorlar hikayeyi

Hocam tüm yazdıklarında haklısın ama sardı manga. Bırakamıyorum. Özellikle romance olayında daha bi haklısın.
    Önce Simca dedi, sonra Kururu en son Ringo'ya yazmaya başladı. Adam abaza çıktı resmen. Yoksa bunun başka bir açıklaması olamaz.

Hocam o hamile olayında
    Şu Simca'nın ikizi, Kilik, hamile olduğunu öğrenince bayağı şaşırdı. Bence kız Kilikten hamile. Eğer Sora hamile bıraksaydı yani öyle bir duruma getirmezdi kızı.

Manga iyi anlatıyor ya. Ikki'nin Wing Road's Infinity Atmosphere açması felan, oralar güzeldi. Gazdı kapışmalar. Ama artık bu son kapışma olduğu için dövüşler felan uzun tutuluyor.
    Sora, topal kötü eleman, Sleeping Forest'a karşı Rika ile gitti. Büyük ihtimal Sky Regalia'yı eline geçirecek. Ikki'nin Storm Regalia'sı tamamlanacak ve Sky Regalia vs Storm Regalia olacak. Ayrıca Rika ile Ringo da kapışır. İkiside Thorn Queen. Ama Ringo'nun regaliası hala yarım yamalak. Bir şekilde tamamlanması lazım.
  • quote:

quote:

quote:

He tabi asıl

Hocam tüm yazdıklarında haklısın ama sardı manga. Bırakamıyorum. Özellikle romance olayında daha bi haklısın.
    Önce Simca dedi, sonra Kururu en son Ringo'ya yazmaya başladı. Adam abaza çıktı resmen. Yoksa bunun başka bir açıklaması olamaz.

Hocam o hamile olayında
    Şu Simca'nın ikizi, Kilik, hamile olduğunu öğrenince bayağı şaşırdı. Bence kız Kilikten hamile. Eğer Sora hamile bıraksaydı yani öyle bir duruma getirmezdi kızı.

Manga iyi anlatıyor ya. Ikki'nin Wing Road's Infinity Atmosphere açması felan, oralar güzeldi. Gazdı kapışmalar. Ama artık bu son kapışma olduğu için dövüşler felan uzun tutuluyor.
    Sora, topal kötü eleman, Sleeping Forest'a karşı Rika ile gitti. Büyük ihtimal Sky Regalia'yı eline geçirecek. Ikki'nin Storm Regalia'sı tamamlanacak ve Sky Regalia vs Storm Regalia olacak. Ayrıca Rika ile Ringo da kapışır. İkiside Thorn Queen. Ama Ringo'nun regaliası hala yarım yamalak. Bir şekilde tamamlanması lazım.

Dediğin olaylar muhtemelen olucaktırda bence en son
    dövüş sky regalia vs storm regalia yerine Ikki vs Ringo olucak çünkü en başından beri Ringo ve tayfası saçma sapan bir şekilde yok olmaz bırakmam diye Ikki yi durdurmaya çalışıyorlardı ayrıca son dövüş eğer dediğim gibi olursa daha bir dramatik olur tabi yanlız bu ara rika'ya birşey olmasa iyiydi güzelim hatun

Birde
    Kilik'ten hamile olmasıda bir ihtimal ama Sorada az kalleş değil hamile felan dinlemeyip yinede yapmış olabilir böyle bir pisliği.Tabi şuda var ki eğer bu kız Kilik'ten hamileyse neden Sora'yla oynaşıp duruyordu.

Ayrıca birşey var merak ettiğim.Bu eski Storm King
    kimdi ya söylenmedi yada oraları geçeli çok olduğu için ben hatırlayamadım.Eğer söylenmediyse iyice sonlara doğru Rika'yı kurtarmaya gelir ve aynı zamanda çocuğunda asıl babası olursa çok tatlı olucaktır

Birde mangalarda farkettiğim bir olay varki ana karakteri kötü yola düşürmeye çekiniyorlar HSDK de Kenichi kötü yola düşerde time skipten sonra eski ustalarına karşı savaşır diye çok bekledim ama yinede basit ve klasik şekilde kızın kaçırılması sonra yavuklusunun onun peşinden gitmesi yolunda ilerliyor hikaye
  • Gto izliyorum şuan , yok böyle bir anime abi 19. bölümdeyim her bölümü zevkle izliyorum. Keşke şöyle 300 bölüm falan olsada doyası ya izlesek
  • ozaman sıkardı bence
  • Bilemiyorum hocam ben "her şey tadın da bıraklısın" felsefesine karşıyım.
  • spoiler wermemek adına sustum

iyi izlemeler
  • quote:

Hocam keşke Ringoyla savaşsa ama olmuyor. Hatta onu geçtim kızı tuner yaptı bizim manyak. Gül gibi Sumeragi Kururu dururken.
  • Steins Gate'i az önce sizin tavsiye etmenizle izledim şu anda göz yaşlarına boğulmuş durumdayım içerdekilerin odama girip beni böyle görmesini istemiyorum angel beats den sonra bu duyguyu ilk defa yaşıyorum kendimi öldüresim geliyo göz yaşlarımı durdurmak için kafamı vuruyorum olmuyo ama yinede pişman değilim güzel seriydi herkese tavsiye ederim
  • Hadi ya sonu dramatik mi? 10. bölümdeyim süper gidiyor bugün bitireyim.
    mal score u 9.08 olmuş vay be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 1 Ekim 2011; 9:52:52 >
  • 
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.