Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (953. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Defense Devil

arif ben açık sözlüyüm o yüzden arkadaşlar adınada söylim , çok berbat bu.

Tamam diğeri olsun hadi. Bu arada sen uyumuyor muydun? Uyku tutmadı tabi heyecandan hehehe
  • Yok be usta , 17-18 sularında dalmışım uykuya yeni uyandım. Okula böyle gidicez , ayrıca zerre kadar heyecan yok inanır mısın? Gene aynı suratlar , aynı yer ve 10 saat ders
  • Tüm meslek liseliler mi aynı olur be arkadaş. Kendimi görüyorum sende resmen. Bakıyorum Anadolu lisesine yeni başlayacak adama heyecandan kırılıyor resmen. Ben ilk günümde 4 kişiyle tanışıp okuldan kaçtıydım. 2. gün tabi meraklı gözler arasında grup olarak tanışmaya kaynaşmaya başlamanın heyecanı ayrı birşey.

Kendimi tanımasam liseyi özledim diyeceğim. Neyse kapatıyorum bu konuyu. Konu Dışında sıkılmışsınızdır bu konulardan bir de burada sıkmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Üstad haber bekliyoruz. Noldu bizim MAL'lar?
  • Haber ettim cevap bekliyorum ben de.
  • quote:

Haber ettim cevap bekliyorum ben de.

espri bi yana (bilmem içimden yapmak geldi) okul başladığından dolayı ya çok dota oynıyamıycam yada anime izliyemiycem şu anlık anime üzerinde duruyorum yinede bakalım zaman ne göstercek sınıfta ingilizce bilmem milletin garibine gitti (lise 2 dil) sınıf 18 kişi 4 erkek 14 kız kafayı yiycem 3 sene bu gidişle yinede dil açısından iyi olcak benim için sınıftakiler in ders le pek ilgisi yok genelde biri güney koreye gitmek bile istiyomuş ama ingilizcesi yok kısacası garip bi sınıf sizin sınıflar ne durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 20 Eylül 2011; 10:16:24 >
  • 33 erkek 0 kız makine rulezzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

espri bi yana (bilmem içimden yapmak geldi) okul başladığından dolayı ya çok dota oynıyamıycam yada anime izliyemiycem şu anlık anime üzerinde duruyorum yinede bakalım zaman ne göstercek sınıfta ingilizce bilmem milletin garibine gitti (lise 2 dil) sınıf 18 kişi 4 erkek 14 kız kafayı yiycem 3 sene bu gidişle yinede dil açısından iyi olcak benim için sınıftakiler in ders le pek ilgisi yok genelde biri güney koreye gitmek bile istiyomuş ama ingilizcesi yok kısacası garip bi sınıf sizin sınıflar ne durumda?

Daha okul başlamadı dur hele. Zaten ben girdim öğretmenliğin tüm avantajları bitti. Bakalım zaman ne gösterecek. Hiç gitmek felan istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Daha okul başlamadı dur hele. Zaten ben girdim öğretmenliğin tüm avantajları bitti. Bakalım zaman ne gösterecek. Hiç gitmek felan istemiyorum.

bölüm neydi hocam istediğin bişi değilse geçmiş olsun çevremde 10 kişi üniye giriyo 8 i istemediği bölüm için üni değiştiriyo hep parası için rahatlığı için seçiyor millet istediğinizi seçin abi olmadı 1 sene daha girin gerekirse işe girersiniz bi süre illa maddi rahatsızlık vermek istemezseniz

Edit:@defense devil hocam meslekden sonra bide odtü makina ya yollarız seni tam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 20 Eylül 2011; 10:28:36 >
  • İngilizce Öğretmenliği. Ama makina her türlü rulz. 10 erkeğe 1 erkek düşüyormuş diye bir espri vardı. Bunu makine bölümü geçen her yerde yapacağım. Trollükse trollük.
  • Yok taktım kafaya Arif'le aynı bölümü okucam ben. İngilizce Öğretmenliği Ama bir sorunumuz var... İngilizce bilmiyorum
  • İngilizce Öğretmenliği derslerini görmek isteyenler buyursun :
  • hazırlık okursun hocam ama sınav ingilizce olucak gerçi sorular zor olmuyo (şu an 120 soru civarı yapıyorum 160 soruda belli başlı konular üzerine çok soru var birde bazı konuları bilmiyorum daha ben onlarıda öğrenince bir sorunum kalmıycak sınav ile ilgili) daha fransızca öğrenmem gerekcekmiş bu arada hyappon hocam ben japon sitelerine felan giriyorum bildiğin kare boşluk oluyo galiba kanji felan diyodun bu japoncayı göstermesi için bi program veya ekstra dil mi yüklemem gerek?
  • Dil paketi yüklemek lazım aynı sorun bendede var. Dil paketi windows cdnin içindeymiş fakat benim pc netbook olduğundan cd yeri yok. O yüzden o sorunu çözersen banada pm at bende yapayım.
  • quote:

İngilizce Öğretmenliği derslerini görmek isteyenler buyursun :

Bizde ing dilbilgisi, konuşma becerileri, okuma becerileri yok Hangi üni hocam ?

Bir de hazırlık okumayarak büyük bir hata yaptın bence. Ben geçen sene bilerek hazırlık okudum. Şimdi iyiki de okumuşum diyorum. Çok rahattı (nerdeyse yoklama alma diye birşey yok, dersler çok basit zaten) ve süper bir yıl geçirdik.1 sene kaybetmemen iyi birşey ama o sınıf 1 seneye değdi. Zaten kime sorsan kayıp olarak değerlendirmez.Neyse hayırlısı olsun
  • @Estheim
    Hocam ya Akdeniz ya Selçuk'a girecektim. Hazırlık yok diye Selçuk'u seçtim. Hazırlık bana göre değil. Zaten duyumlarıma göre bölüm bayağı kolay.

@dasdacik
    Win7'de bu işler çocuk oyuncağı. Açıyorsun Windows Update'i basıyorsun dil paketlerine kendisi hallediyor. わたしはアリフです・ sağ altta 2 kere tıklıyorum japoncaya geçiyorum. Oyşş
  • yer midir değil midir bilmem de.. bu MAL da history nasıl devredışı bırakılır..
    oldum olası sevmem böyle şeyleri..
    her seferinde kendim girip silmek zorunda kalıyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

yer midir değil midir bilmem de.. bu MAL da history nasıl devredışı bırakılır..

http://myanimelist.net/editprofile.php?go=panelsettings
    Şuraya git My List Updates'i 0 yap. Eğer doğru anladıysam böyle.

Of be gümrükten geçse keşke. Karbon çelik, 172,7 cm toplam boyut, 124.5 bıçak boyutu, 41,3 cm kabza. Off be tam da indirimde $54.72.

http://www.amazon.com/Ichigo-Tensa-Bankai-Cutting-Sword/dp/B000ILEXTA/ref=cm_cmu_pg__header
  • 2 metre kılıcı ne yapacaksın allahını seversen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KKM

yer midir değil midir bilmem de.. bu MAL da history nasıl devredışı bırakılır..

http://myanimelist.net/editprofile.php?go=panelsettings
    Şuraya git My List Updates'i 0 yap. Eğer doğru anladıysam böyle.

malesef bu çözüm olmadı..
    http://myanimelist.net/history/"""KULLANICI ADI"""

kısmında son izlediklerimizi felan yazıyo ya.
    misal bleach 340 izledim diyelim listede 339'dan 34'0a getirdik bleach'i

history de bleach 340 yazıyo bugün diye..
    öncekiler yesterday
    last week two weeks ago vs... diye gidiyo ya

o listenin oluşmaması için ne yapabiliriz diye sormuştum.

az önce deneme olsun diye bleach 340 yaptım listede görünüyo :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 21 Eylül 2011; 14:13:32 >
  • 
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.