Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (954. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyse manuel silcez her zamanki gibi artık naabalım
  • Air Gear okumaya başladım. 113 bitti Ringo'ya acayip gıcığım şu anda.

GÜn gelecek onunla düşman olacağız. Ee düşman olacaksın madem niye ortalıkta oğlanı tavlayacağım diye dolaşıyorsun. Zaten bir sürü gereksiz edebiyat yapıyor. Queen ya tabi 1 aylık stormrider'a artizlik yapıyor. Niye başladın AT'ye falan. Bak bak.

• Ultra süperlikte bir tasarım.
  • Biraz ters olmuş. O şekilde kesersen üst taraf aşağı doğru kayar.
  • İlk başta böyle oluyor diye biliyorum. Yani biliyorum demek şaçma da animelerde falan gördüğüm kadarıyla üst taraf geride oluyor ilk kesişte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedas

Biraz ters olmuş. O şekilde kesersen üst taraf aşağı doğru kayar.

Kafaya dikince düzgün gözükür o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Orijinalden alıntı: Yedas

Biraz ters olmuş. O şekilde kesersen üst taraf aşağı doğru kayar.

Kafaya dikince düzgün gözükür o

Haklısın içtikten sonra onu animasyon şeklinde görmeye başlarsın
  • Olum parfümün nesini içiceniz la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 24 Eylül 2011; 10:33:41 >
  • @Defense Devil VODKA o
  • Abbov. Kocaman vodka yazıyor altında. Ama kutu falan parfüm sandım
  • Beyler yandık üst konu şeysi bu bölümede gelmiş. Tüm sinema bölümünde üst konuda ben varım
  • Usagi Drop'u izledim çok beğendim tavsiye ederim. Ağustosta da live action filmi yayınlanmış trailerı güzel, 5-6 aya izleriz artık :d Ve hiç yapmadığım bir şey yaptım bir animeden sonra kaldığı yerden mangasını okudum:d Olaylar istediğim gibi oldu her ne kadar istediğim şeyi doğru bulmasam da bu seride takmadım :D Ne demek istediğim anlaşılmadı tabi okuyun :d Anime 24. chapter da bitiyor.

Sanırım live action filmi de anime gibi sadece manganın yarısını Rin'in küçük olduğu zamanları anlatacak.

Ayrıca K-On tarzı anime sevene yeni izlemeye başladığım Yuru Yuri tavsiyemdir. Gülmekten öldüm ilk bölümde özellikle ön plandaki anime karakterinin sahip olması gerekenler kısmı süperdi :d

ahaha son mesaj atan gözüküyor sanmıştım ama Anime Cafe'yi @Defense Devil açmış olarak kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 25 Eylül 2011; 19:39:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Beyler yandık üst konu şeysi bu bölümede gelmiş. Tüm sinema bölümünde üst konuda ben varım

AHhaha Niye öyle oldu o ya?

Bu arada AsiaTorr.'de güncel torrentlere Wait Time gelmiş. Niye böyle oldu? Asya filmleri ve anime(artı drama ıvır zıvır) için bayağı güzel kaynaktı.
  • Wait Time dediğin olay nedir ? Ben siteye girdim gayet normal gözüküyor.
  • Yan tarafta zeeder bölümünün en solunda WT diye var. İlk 15 tanesinde saatler felan var işte. O yüzden. Hani sadece bana mı oluyor diyeceğim. Ama vurkaççı değilim, 0,84 ratyom var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Usagi Drop'u izledim çok beğendim tavsiye ederim. Ağustosta da live action filmi yayınlanmış trailerı güzel, 5-6 aya izleriz artık :d Ve hiç yapmadığım bir şey yaptım bir animeden sonra kaldığı yerden mangasını okudum:d Olaylar istediğim gibi oldu her ne kadar istediğim şeyi doğru bulmasam da bu seride takmadım :D Ne demek istediğim anlaşılmadı tabi okuyun :d Anime 24. chapter da bitiyor.

Sanırım live action filmi de anime gibi sadece manganın yarısını Rin'in küçük olduğu zamanları anlatacak.

Ayrıca K-On tarzı anime sevene yeni izlemeye başladığım Yuru Yuri tavsiyemdir. Gülmekten öldüm ilk bölümde özellikle ön plandaki anime karakterinin sahip olması gerekenler kısmı süperdi :d

ahaha son mesaj atan gözüküyor sanmıştım ama Anime Cafe'yi @Defense Devil açmış olarak kaldı

2. sezon durumu falan olma ihtimali var mı? baya beğendim bende hatta genel olarak bu dönem baya iyi çıktı gibi güzel animeler var normalde bu kadar güncel animelerle alakam olmazdı. bu sezon ise kaiji yüzünden bulaştım. onun dışında izlediğim 3 animede çok güzeldi onu gazıyla steins gate'e başlayacağım şimdi şu an Puella Magi Madoka'yı izliyorum.
  • Şu an Bleach 130lardayım ve Hitsuyaga Tai-chonun davranışları FMAdan Edwardı çok fena hatırlattı bana. Eğlenceli oluyor onun olduğu fillerlar ama fazlaca gösteriyorlar son zamanlarda hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

2. sezon durumu falan olma ihtimali var mı? baya beğendim bende hatta genel olarak bu dönem baya iyi çıktı gibi güzel animeler var normalde bu kadar güncel animelerle alakam olmazdı. bu sezon ise kaiji yüzünden bulaştım. onun dışında izlediğim 3 animede çok güzeldi onu gazıyla steins gate'e başlayacağım şimdi şu an Puella Magi Madoka'yı izliyorum.

Myanimeliste takıldım biraz da animeyi bitirip mangaya göz atan çoğu kişi sevmemiş mangayı. Ben pek takmadım bu sefer ama 2. sezon ilk sezon gibi güzel olacağını sanmam, bir kere Rin büyüyor falan. Gidişatı anlamışsındır biraz :D

Son zamanlarda çok iyi animeler çıktı gerçekten. Madoka'ya tapacaksın eminim. Yuru Yuri bitsin ben de Steins Gate'e başyacağım ardından Kaiji 2. sezon ve Hanasaku Iroha, Working ve Baka Shoukanju. Ekimde Fate/Zero, Guilty Crown ve Mirai Nikki gelecek. Durdu durdu yine her şey okul dönemine rastgeldi
    Shiki önermişmiydim ben sana hatırlamıyorum ama izlemediysen ona da kesin bak.

Bu arada Detective Conan'dan en güzel bölümleri izlemişsin. Sanırım Akai Shuichi 13. cuma bölümünü de geri de bıraktın devam et bir dahaki örgüt bölümleri de çok iyi, şaşıracaksın :d DC çok iyi anime de ana konuyla alakalı bölümler çok az yayınanıyor mesela ana konuya ilgili son bölümler geçen yıl yayınlanmış :d
    15. filmin düşmesi de yakındır nete.

Bu arada Kite'nin filmi çekiliyormuş
    http://forum.donanimhaber.com/m_52389593/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 25 Eylül 2011; 21:31:06 >
  • Steins;Gate'i bitirdim uzun zamandır böyle keyifli anime izlememiştim. Gerçekten süper olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.