Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (926. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 924925926927928
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gundan, Haruhi bana göre değil. Yok mu başka bir Faction, ona katılalım.

Ekleme: Alın size şöyle bir şey.
     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 10 Temmuz 2011; 2:30:21 >
  • bu haruhi yi bi ara izleyecektim
    ilk bölümü izledim bıraktım.
    bu ara HL a sardım.onun bitirince 3. bölümde kaldığım samurai chamloo ve akabinde haruhi koymayı planlıyorum
    bu haruhi clannad a benzer bişey mi?
  • clannad angel beats kadar güzeldir ikisini beğendiysen haruhiye bayılırsın yukarıdaki şarkıyı kawai radio sağolsun günde 5 kere dinliyodumda haruhi versionu ayrı oluyomuş yav he bu arada 2 sezonu ve filmi vardır 1.ci sezonu bölüm sıralamasını değiştir diyenler olur değiştirme derim böyle lost gibi daha eğlenceli oluyo birde 2.ci sezonda 8 bölüm felan aynı onu biraz araştırırsan bulursun benim gibi şaşırıp indirdiğin siteye küfür etme yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 11 Temmuz 2011; 15:43:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

clannad angel beats kadar güzeldir ikisini beğendiysen haruhiye bayılırsın yukarıdaki şarkıyı kawai radio sağolsun günde 5 kere dinliyodumda haruhi versionu ayrı oluyomuş yav he bu arada 2 sezonu ve filmi vardır 1.ci sezonu bölüm sıralamasını değiştir diyenler olur değiştirme derim böyle lost gibi daha eğlenceli oluyo birde 2.ci sezonda 8 bölüm felan aynı onu biraz araştırırsan bulursun benim gibi şaşırıp indirdiğin siteye küfür etme yani

nasıl aynı yaw
    aynı bölümü 8 kere mi izleyecem
  • izlemeden geçebilirsin haruhi fanları birazcık üf püf etsede izledi valla haruhi bu aynı bölüm bile olsa izlenir kıyafetleri felan değiştiriyolar o kadarr
  • PS'den anlayan ve bir site için Anime Category Icon yapacak gönüllü biri varmı ?
  • hocam burdan bulamazsan konu dışınada sorabilirsin ne yazıkki ps den anlamam
  • Bitter Virgin okudum ağlayasım geldi güzel mangaymış. Adı yanıltmasın sizi ben ilk duyduğumda daha farklı düşünmüştüm. Animesi yapılsa çok güzel olur mangada gözlerimi dolduran kısımlar animede ağlatır.
  • Vay be bu konuya yazmayalı ve anime izlemeyeli baya bir zaman geçmiş.
    Naruto, Bleach, KHR manga devam.
    Var mı yeni çıkan bu tarzda önerebileceğiniz seri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

Bitter Virgin okudum ağlayasım geldi güzel mangaymış. Adı yanıltmasın sizi ben ilk duyduğumda daha farklı düşünmüştüm. Animesi yapılsa çok güzel olur mangada gözlerimi dolduran kısımlar animede ağlatır.

Tek oturuşta okumuştum o mangayı. Gerçekten iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: M!R4G3

Vay be bu konuya yazmayalı ve anime izlemeyeli baya bir zaman geçmiş.
    Naruto, Bleach, KHR manga devam.
    Var mı yeni çıkan bu tarzda önerebileceğiniz seri?

fairy tail
  • NHK izledim iyiydi , hoşuma gitti. Fakat animesi ile mangası farklı sonlarda bitiyor. Manganın sonunda
    Yamazaki dönüyor ve son sayfada Satou'ya " lütfen senaryoyu yaz" gibi bir mesaj atıyor.
    yani benim anladığım bu çünkü okumadım mangasını. Eğer yazdığım gibiyle manganın sonu daha iyi demektir. Ama akuma-san animeyi daha çok beğenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

NHK izledim iyiydi , hoşuma gitti. Fakat animesi ile mangası farklı sonlarda bitiyor. Manganın sonunda
    Yamazaki dönüyor ve son sayfada Satou'ya " lütfen senaryoyu yaz" gibi bir mesaj atıyor.
    yani benim anladığım bu çünkü okumadım mangasını. Eğer yazdığım gibiyle manganın sonu daha iyi demektir. Ama akuma-san animeyi daha çok beğenmiş.

iyide hikayeyi yazdı oyunu bitirdiler zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

NHK izledim iyiydi , hoşuma gitti. Fakat animesi ile mangası farklı sonlarda bitiyor. Manganın sonunda

iyide hikayeyi yazdı oyunu bitirdiler zaten

hocam oyun kretörü (böyleydi galiba) olmak istiyordu bunlar. Galge dünyasında devrim yapmak falan. İşte hayellerini gerçekleştiriyorlar , yeni oyun falan.
  • Birşey sorayim dedim ortalik karişmiş.

@DefenseDevil
    Okudum hocam ama bitter virgin kadar etkilemedi heralde ben o seride kendimi kizin yerine çok koyduğum için oldu. Bir de bu seriye çok büyük beklentiyle başladiğimdan da olabilir. Başka varsa başka da önerebilir misin?

Edit: Benim sorduğum soru yüzünden konusu olmayan tartismalar çikti ben soruyu sorduğum mesaji sileyim siz de sizinkileri silin konu kirlenmiş olmasin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 14 Temmuz 2011; 23:41:25 >
  • yaw " Ömer " nick li kişiye niye bütün forum gıcık?
    harbiden soruyom.tanımam kendisini
  • @Said6 haklı. Flara'yı da zor duruma düşürmemiş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

yaw " Ömer " nick li kişiye niye bütün forum gıcık?
    harbiden soruyom.tanımam kendisini

Bütün forum değil buna katılmıyorum. Arkadaş sayım, alışveriş sayım, referans sayım ve 7, 8 yıldır ki iletişimim ortada.
    Sevmeyenlerin olması normal ancak bütün forum falan gıcık değil. :) Arama bölümüne Ömer yazmanız bu varsayımınızı çürütecektir zaten.

bu ilk değil.daha önce de 2-3 kere senle tartışanları gördüm
    heralde son da olmayacak
  • Beni ağlatıcak bir anime söyleyin lütfen
    Şu ana kadar hiç duygusal tarzda anime izlemedim,aklınıza geleni söyleyin.
    Ama ağlatsın beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperion1905

Beni ağlatıcak bir anime söyleyin lütfen
    Şu ana kadar hiç duygusal tarzda anime izlemedim,aklınıza geleni söyleyin.
    Ama ağlatsın beni.

clannad olabilir
    ama ikinci seride güzelleşiyor.ilk bölümleri izleyip bırakma.
  • 
Sayfa: önceki 924925926927928
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.