Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (927. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 925926927928929
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyperion1905

Beni ağlatıcak bir anime söyleyin lütfen
    Şu ana kadar hiç duygusal tarzda anime izlemedim,aklınıza geleni söyleyin.
    Ama ağlatsın beni.

Toradora! var gözlerimi doldurdu. Defense Devil ile Otakuron Ano Hana'nın dramatik yönünü birkaç defa vurguladılar. Ha JDrama önerim var "My Boss, My Hero" diye. 11 bölümlük. Hani izlerim dersen hem komedi hem acıtasyon konusunda eksik kalmaz.
  • Arkadaşlar,
    Bütün mesajlarımı siliyorum. Hem bölümdeki arkadaşların hem de yönetici arkadaşların zor durumda kalmamaları için.

Ancak benim yerime kendinizi koyduğunuzda hak verirsiniz. Özel ileti ile küfür, hakaret eden bir üyenin başka bir yerde avatarınızı imzasına eklemesi ve kıl oluyorum o artiste dediğini öğrendiğinizde muhakkak ki bir kelamınız olacaktır. Geldim hakkımı aradım, herkesi terbiyeye davet ettim.

İyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Ama ağlatsın beni.

Toradora! var gözlerimi doldurdu. Defense Devil ile Otakuron Ano Hana'nın dramatik yönünü birkaç defa vurguladılar. Ha JDrama önerim var "My Boss, My Hero" diye. 11 bölümlük. Hani izlerim dersen hem komedi hem acıtasyon konusunda eksik kalmaz.

Yarin bilgisayarin başina geçince bir bakayim. Teşekkürler.

Dram izleyip ağlayinca insan mutlu olmuyor hüzünleniyor. Aslinda bence dram izlemek bir tür mazoşistlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Arkadaşlar,
    Bütün mesajlarımı siliyorum. Hem bölümdeki arkadaşların hem de yönetici arkadaşların zor durumda kalmamaları için.

Ancak benim yerime kendinizi koyduğunuzda hak verirsiniz. Özel ileti ile küfür, hakaret eden bir üyenin başka bir yerde avatarınızı imzasına eklemesi ve kıl oluyorum o artiste dediğini öğrendiğinizde muhakkak ki bir kelamınız olacaktır. Geldim hakkımı aradım, herkesi terbiyeye davet ettim.

İyi geceler.

Benimle muhatap olma artık. Bak gidiyorum diyorum ki arkadaşlar mağdur olmasın diye ama yaptığım insanlığa bak senin yaptığına bak. "Öğretmen olmuşsun ama insan olamamışsın" diyen üyenin bu mudur insanlık anlayışı...

Özelden hareket edip, küfür ettiğin adama buradan el sallama. Aranmaya da devam etme.
    Bir daha da gıyabımda konuşma!

Düş artık çocuk yakamdan ya.
  • @defensedevil
    Kendi mesajini sil butonu ile silebilirsin.
  • Yok hocam o buton bende.
  • Masaüstünü açtım şimdi baktım bende de güzükmüyor mobilden girmeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

Masaüstünü açtım şimdi baktım bende de güzükmüyor mobilden girmeyi dene.

Harbi var. İyi oldu bu

@Defense Devil
    Ben şikayetleri kapatıyorum o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 15 Temmuz 2011; 0:12:45 >
  • Mobilden silebildimde normalde hala yok. 309 a geri düştük
  • quote:

Mobilden silebildimde normalde hala yok. 309 a geri düştük

Aslında Citizene bir söylemek lazım şu sayfa işini düzeltsin son mesajı göstere basınca bu durumda konu bulunamadı diyor.
  • quote:

quote:

Mobilden silebildimde normalde hala yok. 309 a geri düştük

Aslında Citizene bir söylemek lazım şu sayfa işini düzeltsin son mesajı göstere basınca bu durumda konu bulunamadı diyor.

O şey demek oluyor "2-3 mesaj sonra yeni sayfaya geçicez ayık olun"
  • quote:

quote:

Ama ağlatsın beni.

Toradora'yı 3 kez izledim şimdiye kadar, benim için ayrı bir yeri var. Taiga diğer tsunderelerden farklı geliyor, içi daha dolu bir karakter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

quote:

quote:

Ama ağlatsın beni.

Toradora'yı 3 kez izledim şimdiye kadar, benim için ayrı bir yeri var. Taiga diğer tsunderelerden farklı geliyor, içi daha dolu bir karakter.

8. bölümde havuz başında "Ryûji wa watashi no da!! Daremo sawarun janai" diye bağırması adamı derinden etkiliyor. Ah be. Son bölüm biraz hayal kırıklığına uğrattı ama. Daha cafcaflı bir son bekliyordum.
  • Toradora indirmiştim Tsundere olduğunu öğrenince silmiştim. Bu kadar etkileyici bir animeyse izlemeyi tekrar bir düşüneyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painscream 

Toradora indirmiştim Tsundere olduğunu öğrenince silmiştim. Bu kadar etkileyici bir animeyse izlemeyi tekrar bir düşüneyim.

Etkileyici kısımlar sonlarda geliyor, baştan direk beklediğin gibi çıkmayınca silme yine
  • quote:

quote:

Toradora indirmiştim Tsundere olduğunu öğrenince silmiştim. Bu kadar etkileyici bir animeyse izlemeyi tekrar bir düşüneyim.

Etkileyici kısımlar sonlarda geliyor, baştan direk beklediğin gibi çıkmayınca silme yine

Ben Tsundereleri pek sevmiyorum. Eskiden izliyordum severek. Shana ilk sezon sıkıcı gelmemişti ama 2. sezonda sıkılmıştım. Bir de Tsundere karakterleri genellikle Kugimiya, Rie seslendirdiği için izlemiyordum. Ama iyi bir animeyse izlemeye çalışırım :)
  • quote:

quote:

quote:

Ben Tsundereleri pek sevmiyorum. Eskiden izliyordum severek. Shana ilk sezon sıkıcı gelmemişti ama 2. sezonda sıkılmıştım. Bir de Tsundere karakterleri genellikle Kugimiya, Rie seslendirdiği için izlemiyordum. Ama iyi bir animeyse izlemeye çalışırım :)

Shana'yı ve genelde diğer tsundere animelerini ben de sevmiyorum. Yeterli ciddiyete sahip olmuyorlar genelde.
  • quote:

quote:

quote:

Ama ağlatsın beni.

Yarin bilgisayarin başina geçince bir bakayim. Teşekkürler.

Dram izleyip ağlayinca insan mutlu olmuyor hüzünleniyor. Aslinda bence dram izlemek bir tür mazoşistlik.

Gece gece başkasına yapılan tavsiyeyi kendimeymiş gibi görmüşüm.

• nihayet
  • Demin seven days diye bir manga okudum konusunda bahsettiğine göre ben bunların biri kız biri erkek iki kişinin birbirini tanıyıp aşık olması diye düşünmüştüm. İkisi de erkek çıkınca dumura uğradım.

Bu erkek aşkı japanlar arasında normmal mi kabul ediliyor? Bir baktım öyle çok manga var. Bir dahakine dikkatli olacağım.
  • 
Sayfa: önceki 925926927928929
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.