Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burası varken msn'e pek ihtiyaç olmaz gerçi ;p yinede siz bilirsiniz....

Türk Tv'lerin Naruto'yu yayınlamaları en az bi 1-2 sene alır...
  • http://www.dolphin-emu.com/lookup.php?gameid=38

budur kardeşim naruto gekitou ninja taisen 1-2-3 ü çalıştırabiliyor.ama (Gamecube)

ben 3. cüsünü oynuyorum hayatımda bu kadar zevkli oyun oynadımı hatırlamıyorum hele naruto ysa
  • bide naruto gekitou ninja taisen 3 ü emuleden indirebilirsin gamecube olarak ben oradan indirdim ama 1.36gb :D ama naruto cuysan hakkaten ölürsün oyuna ben daha başka bişey söylemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KatonGoukakyunojutsu

bide naruto gekitou ninja taisen 3 ü emuleden indirebilirsin gamecube olarak ben oradan indirdim ama 1.36gb :D ama naruto cuysan hakkaten ölürsün oyuna ben daha başka bişey söylemiyorum

yav nerden bulcam ben bunu emule hariç....

emuleden nefret ederim...bearshare kullanıyom ben.....

ne diye aratcam peki orda ? uzantısı falan ne ? exe ? bat ? gif ? jpg ? prn ? txt ? doc ? com ? net ? org ?

• uzantısı (.gcm) ama naruto gekitou ninja taisen 3 die arat ama oyunun isminin yaninda NGC yazmadı gerek nintendo game cube 1.36gb işte uzantısı .gcm ama sonradan rar gibi gözükebilir.
  • http://www.quizyourfriends.com/yourquiz.php?quizname=060307120149-309187&

naruto hakkında yaptım soru cevaplar sadece tıklayın adınızı ve mail adresinizi sallayabilirsiniz mail adresinizi sonra (take quiz) e bi kere tıklayıp sorulara cevap verebilirsiniz (Naruto Hakkında)
  •  © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 8 Mart 2006; 19:31:13 >
  • animeciler nerdesinizzz ?????????????????
  • ya iyi güzel yazmışsınızda altyazı olayını hasıl halledecez Howl's Moving Castle filmini indirdim ona göre altyazı bulamıyorum
  • quote:

sensin herne demkse malak!!!cahil derken program fln konusunda pek bilgim yk dedim herseyi bilmk zorundamiyim?!
    snada yniden tesekkur arkadas

malak = manda yavrusu demektir.
    manda ineğe benzer.. ama daha iridir suyu ve çamuru çok sever az süt verir eskiden gücü için beslenirdi şimdi traktör çıktı mandalar azaldı.
    sütü azdır ama çok yağlı ve besleyicidir. manda sütü içmemiş olanlar ne pahasına olursa olsun bulun ve için.
    bu tat kimseden esirgenmemelidir.

quote:

http://www.bitcomet.com/doc/download.htm indir abi sonrawww.mininova.org danda animeleri indirirsin

küçük dosya olarak indir anime yi sonra bitcomet aç yukarıda aç die bi bölüm war onu tıkla sonra o indirdiin anime küçük client ini bul tıkla sonra o indirmeye başlar. :D

evet eskiden çıkardı artık çıkmıyor bu tür linkleri verdirtmiyorlar artık.
    ama merak etmeyin o mesajı ""alıntı"" tuşu ile açarsanız o görünmeyen linkler görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsgan -- 14 Mart 2006; 15:02:35 >
  • genshiken'i tavsiye ederim bi de ecchilerin bence en güzeli love hina
    tabi onizukayı da unutmamak lazım.
  • yaaa baksaniza sonunda sasukeye noooluyo?cck kafayi yedi!
    maiagin tanimi icinde saol (guzel espiriolmus orda)
  • *malak ocktii
  • nese malak falan derken forum canlandı gene :D bu arada saol barsgan
  • nese malak falan derken forum canlandı gene :D bu arada saol barsgan
  • bu arada Inu nun söyledini bende söylemek istiyorum sonunda Sasuke ye noluyo :D ?
  • quote:

bu arada Inu nun söyledini bende söylemek istiyorum sonunda Sasuke ye noluyo :D ?

hangi bölümde ne oluyor ? yada ne zamandan sonra ne oluyor ?

Not : Katonjutsu msjları ayrık ayrık yazma 1 msj içinde yaz hepsini....
  • tamam kage.ilerki bölümlerde demek istedim.298. bölümünü okudumda dedim önceki bölümlerde sasuke varmı? ne oluyor sasukeye? ...okuyan varsa söylesin pls...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roswell

quote:

Orjinalden alıntı: pooca

quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

up

animecilere nereye kayboldu yaf ??

geldim geldim.

kess

• naruto gekitou ninja taisen 3 oyunu nerden bulabilirim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.