Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiiii birici fimi biraz once izledm bu sasuke kactiktan soora diilmi resaygan(benzeri bisi)fln var hane...bide 180nci bolumu flnda mi cikcak?
  • ohh walla millet ora 2048lerle indirsin biz burda kotamız doldu die hungur hungur aglayalım bu dunya ne kdar adaletsiz bir yer yaa bide soyle istanbulda falan olsam ne gusel bulurum bi yerlerden anime ama balıkesirde animeyle cizgi filmi birbirinden ayırabilen sadece 2 kişiye rastladım onlarlada muhabbet kuramadım sozde bi ara Naruto serisini alcaktım onlardan bu arada biliyorum her yere yazdım ama ben bi tenjou tenge tanıtım hazrlıım bari neyse 1 kac gune kalmaz burda olur

bu arada online izlenen seyler kotada ne kdar yer kaplıo bilginiz varmı???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ren Tao

ohh walla millet ora 2048lerle indirsin biz burda kotamız doldu die hungur hungur aglayalım bu dunya ne kdar adaletsiz bir yer yaa bide soyle istanbulda falan olsam ne gusel bulurum bi yerlerden anime ama balıkesirde animeyle cizgi filmi birbirinden ayırabilen sadece 2 kişiye rastladım onlarlada muhabbet kuramadım sozde bi ara Naruto serisini alcaktım onlardan bu arada biliyorum her yere yazdım ama ben bi tenjou tenge tanıtım hazrlıım bari neyse 1 kac gune kalmaz burda olur

bu arada online izlenen seyler kotada ne kdar yer kaplıo bilginiz varmı???????

hacı valla benim naruto tanıtımım gibi bişi olursa çok harika olur o animede....

online izlersen baya bi götürüo kotadan...onun yerine download yaparım daha iyi : )

2048'le izliom ben winamp'tan sabahları bi kaç anime : )

gerçi boş slot bulmak zor olio ama olsun ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anaconda

vay demek anime topiğimiz bu sefer ölmedi iyi bari

bizim büyük takas yalan oldu sanırım.ama biz suicider ile bir takas yaptık çok iyi oluyor bu takas işi valla.yine böyle bir hareketlenme olursa hala varım haberiniz ola

evet ufak bir takasımız oldu. ben anacondaya daha fazla birşeyler çekip verebilmek isterdim ama o sıralar anneannem dvd lerimin bir kısmının üstüne kolonya döktüğü için (allahtan sonradan kurtarabildim) pek fazla birşey veremedim. kıbrısta okuyorum ama isteyen olursa dvd ye çekip postayla yollayabilirim (yaklaşık 1 hafta sürüyor ulaşması) karşılığında sadece boş dvd istiyorum burda biraz pahalıda(türkiyede olsam dvd parasında bile deilim zaten parasını değil boş dvd istiyorum yolladığım her dvd ye karşılık 1 dvd) kıbrısta olupta paylaşmak isteyen yada paylaşamasa bile isteyen olursa bana bir şekilde ulaşırsa yardım ederim. olursa elimdeki animelere bakmak isteyen olursawww.anime.fankulubu.com . umarım ben türkiyeye dönene kadar bu forum hala biraz canlı olurda mesaj atan olursa istanbulda büyük bir paylaşım yapalım derim ben. kalın salıcakla. bol animeli günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicider -- 22 Mart 2006; 14:58:57 >
  • hımmm benim kotanın neden doldugu belli oldu o ozaman ben butun animeleri online olarak izliyodum ttyi falan neyse bakalım simdi izlenebilir kalitede animeler veren sitelere bakalım sole 30 50 Mb arasında kotayı doldurmayacak turde ewet yakında hazırlarım TT tanıtımını zaten bende naruto tanıtımı gibi bisey yapmayı planlıyorum
  • japon sanatını ne hallere getirip hentai yapıyolar rezalet neyse anime shamna king izliyorum (shamna hehe) başka anime varmı? saat kaçta?nerde? bi anime öneerin please
  • ya bu başlık adı nasıl değişiyor anime sanatından animecivarmı olmuış
  • len katonjutsu şşttt

senin dedigin şu 2.moviesi varya

nasıl başlıyor anlatsana bi

olm movie2 diye indirdim bende olan movie çıktı bea

• kage kardeşim ben indirmedimki sadece gördüm :D

ama Sasuke yok movie 2 de!!!!
  • oooo bi renci buldum;) ii iii.. shamankingin sonu bni cok uzmustu nerdeyse alicaktim 2.turnuvayi gosterimiyolar ne giiicik dimi? (shamankingin filmi varmi?)
    hii 2 filmi cikti die bnde gormustum bi sitete(narutonun)winamp ne?hii bide hic inucu yook mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: INU

oooo bi renci buldum;) ii iii.. shamankingin sonu bni cok uzmustu nerdeyse alicaktim 2.turnuvayi gosterimiyolar ne giiicik dimi? (shamankingin filmi varmi?)
    hii 2 filmi cikti die bnde gormustum bi sitete(narutonun)winamp ne?hii bide hic inucu yook mu?

nasıl yani winamp ne ?
  • winamp nemi?

bakın anime siteleri buldum türkçe büyük ihtimalle biliyorsunuz ama ben gene yazıyım bilmiyen olabilir

www.animetr.net
    www.hayalsaati.com
    www.directmanga.com (yada öyle bişey)
    www.anime.gen.tr
    www.soulofanime.com.tr.tc
  • K saol asakura inu winamp müzik video player ıdır :D
  • moho diye bir animasyon programı var iskelet sistemi falan yapıp karakterleri hareket ettiriyoruz karakteri bir kez çizip mesela 1 .sahnede kolu inik 10.sahnede kaldırınca 1 ve 10 frameler arası kol kaldırıyor yapılışı kolay bende bi animemi yapsam? yada Shaman king episode 65 ve davemı 184
  • acaba burada Tenjou Tenge indirmekle ilgilenen varmı???

burdan torrent bulabilirsinizhttp://www.boxtorrents.com/download.php/11532/%5BAonE%5D_Tenjou_Tenge_-_01_24%28complete%29.torrent

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ren Tao -- 23 Mart 2006; 0:12:17 >
  • sonunda görcez başka bi anime hehe

BUNLARI BI DENE BAKALIM

www.animetr.net
    www.hayalsaati.com
    www.directmanga.com
    www.anime.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asakura -- 23 Mart 2006; 0:15:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asakura

sonunda görcez başka bi anime hehe

BUNLARI BI DENE BAKALIM

www.animetr.net
    www.hayalsaati.com
    www.directmanga.com
    www.anime.gen.tr

bunları ne yapıcam acaba???
  • belki Tenjou Tenge bölümleri vardır diye dedim
    bide konuyla az bi alakası va ama metal gear solid 2 nin içindeki kitapçıkta MANGASI VARDI

Birde anime madnessdeki tr mangaların devamı gelir inşallah ordaki çizim teknikleri kısmından bişeyler kapıp belki anime manga filan yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asakura -- 23 Mart 2006; 0:38:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asakura

belki Tenjou Tenge bölümleri vardır diye dedim
    bide konuyla az bi alakası va ama metal gear solid 2 nin içindeki kitapçıkta MANGASI VARDI

Birde anime madnessdeki tr mangaların devamı gelir inşallah ordaki çizim teknikleri kısmından bişeyler kapıp belki anime manga filan yaparız

a.madnessdeki mangaları onlar çizmiyorlar , onlar zaten japonca manga fakat o baloncukların içindeki japonca yazıları silip türkçe yazıyorlar yada ingilizce....

Tenjou Tenge ise pek tanınmış bir anime değil şimdilik oralarda bulmanız biraz zor...

yabancı forumlarda yada sitelerde bulma ihtimaliniz daha yüksek...
  • ben tenjou tenge yi online izliyorum vakit buldukça ama daha 6. bölüme kadar izliyebildim bu anime yi çok beğendim ben ya hele Aya ya bittim resmen 5. bölümde sel oldu yani walla Ren nerden buldun bunu? süper ya
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.