Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • utanmana gerek yok tomodachi! sen hangi animeleri seviyorsun INU ?
  • yazmistim ama nesse bida yazarim
    INU-YASHA
    FULL METAL PANIC!!!
    SAILORMOON
    NEON GENESIS(boyleydi galiba)EVANGELION
    CARD CAPTURE SAKURA
    SHAMAN KING
    AH!MY GODDES
    FUSHIGI YUUGI
    CHOBITS
    REVOLATIONARY GIRL UTENA
    SAKURA WARS
    NARUTO
    MAGIC KNIGT RAYEART ama en cok inu,shamanking ve reyeartdu sawiyom simdi yni anime ariyom ama cogunun konusu ve cizimi bi garip.hii bide nerdeyse her animede bi topis var yada kizlari seven kizlar fark ettiniz mi?
  • ewt biraz öyleleri var naruto dada var biraz(sasuke ve naruto).bu arada yeni bi anime veya manga arıyorsan (Dn angel) indir sitersen
  • Dn angel da fena deil seversin pek bilindik deil ama genede seyredilebilinir

• su dn andelin cizimi biraz shamankige benziyo
  • *angel olcakti
  • benziyo ewt ama çok güzel kurgu action müzik ...
  • mesela genelde 3D kullanılmış.ama çok güzel 4 nisandada (Digimin savers) geliyormuş japonyaya. 6 nisanda int lerde dolaşır ilk bölümü haberiniz ola :D
  • bu sıralar Shaman King Download yapmaya çalışıyorum bölümlerini biryerlerden buldukça...

Bu arada SELAMLAR ,

tekrar aranızdayım....
    1 Hafta Banlanma sürem bitti
  • aaaa nerde bu insanlar?!
  • walla şimdi gördüm sizide bi cevap yazayim dedim ben burdayim bu arada senden özendiimden deil bu nickim kagebunshin sadece seviyom bu tekniği :D
  • bu shaman kingi japonca mı indiriyorusn kagebunshin no jutsu ?
  • ohh insan gorelim azcik ayda bir fln mi girio bunlar?
  • ya onceki sayfalari okuyodumda ne dukkani accan KageBunshinNoJutsu?(yani anime ile ilgili mi die sordum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KatonGoukakyunojutsu

bu shaman kingi japonca mı indiriyorusn kagebunshin no jutsu ?

Türkçeside var fakat ben herzaman original seslendirme izlemeyi severim , japonca rulaz

japonca seslendirme , ingilizce altyazı olan bölümlerini indiriyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: INU

ya onceki sayfalari okuyodumda ne dukkani accan KageBunshinNoJutsu?(yani anime ile ilgili mi die sordum)

VCD kiralama + İnt. Cafe....

açtım fakat birtek oyunları yüklemek kaldı geriye

uyuz oluyorum ghost atma olaylarına uffff ufffffff başım şişti valla..
  • nickinden belli naruto yu seviyorsun ben gamecube ollarak (naruto gekitou ninja taisen 3) ü indiriyorum %100 çalıştıran bi emularoe var.o oyunu tavsiye ederim indirmedi çok güzel naruto hayranların aduyurulur
    bu arada bende çok severim japonca izlemeyi arigato :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: KatonGoukakyunojutsu

nickinden belli naruto yu seviyorsun ben gamecube ollarak (naruto gekitou ninja taisen 3) ü indiriyorum %100 çalıştıran bi emularoe var.o oyunu tavsiye ederim indirmedi çok güzel naruto hayranların aduyurulur
    bu arada bende çok severim japonca izlemeyi arigato :D

katon emulatörün download linkini ve rom'un linkini yollayabilirmisin buraya yada benim özele ?
  • OOO! Animeci gençlik varmış burda.Benide ekleyin hemen.
    Elfen Lied,Naruto,DBZ,One Piece ,FMP,FMA favorilerim.

Narutonun mangasının tamamını okudum.296 küsürlerde şimdi animenin önünde yani.Anime iiyice sapıttı filler lar koyuyolar çok dandik hepsi.Zaten manga şimdi next generation'a geçti yani büyümüş halleri var 2 yıl sonrayı anlatıyor.

Türk tv leri naruto 'yu yayınlasa emin olun pokemondan daha fazla ses getirir. Gerçi sonra Naruto'yada şeytanın çocuğu demeye başlarlar ya nese (Pokemona yaptıkları gibi)

Anime ve mangalar hakkında sohbet etmek isteyenler olursa pm'e msn ni yazsın ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz17 -- 7 Mart 2006; 12:50:25 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.