Ben iyice merak etmeye başladım şu NARUTO'yu. Anlattıklarınıza göre çok güzele benziyor. Ama bence SHAMAN KİNG de güzel bir anime. tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: pooca
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
up
animecilere nereye kayboldu yaf ??
geldim geldim.
+1
bende anime çizim üzerine çalışmıştım biraz.
ama elde tabi bilgisayarda değil.
bilgisayarda anime çizmek için tavsiye edebileceğiniz bir program varmı..?
quote:
Orjinalden alıntı: pooca
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
up
animecilere nereye kayboldu yaf ??
geldim geldim.
pooca istediiin animeleri bulamadım zaten yoksun artık orda da
way bea ....
2-3 hafta uğrayamadım işlerden dolayı , baya msj atmış millet
quote:
Orjinalden alıntı: anime
sağolun arkadaşlar ben de sizi seviyorum
grave of the fireflies ı indirdm izledim.. kesinlikle tavsiye ederim. bundan başka en çok Naruto tavsiyesi aldım, sizce nasıl? baştan başlamaya kalksam naarım bilmiyorm.. 150 üzerinde bölüm varmış herhalde..
Rurouni Kenshin de baya iyie benziyor iki seri indirdim.ama baya varmıs.torente 25 seri halinde 5gb oha bea
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
grave of the fireflies ı indirdm izledim.. kesinlikle tavsiye ederim. bundan başka en çok Naruto tavsiyesi aldım, sizce nasıl? baştan başlamaya kalksam naarım bilmiyorm.. 150 üzerinde bölüm varmış herhalde..
indirmeye değer bence
walla arkadalar bende anıme ıle cok yenı ılgılenmeye basladım ama daha cok acemıyım su ana kadar begendıgım anımelerın ıcınde Shamankıng ı tavsıye ederım ama anlamadıgım cok soru war anımelerle ılgılı sureklı devam eden bır serısı war sanıyorum bunların ayrıca nasıl ne sekılde ındırılecegınıde bulamadım tam shamankıngı arkadasın dvd sınde seyredıp hayran kalmıstım bu acemıye yol gosterıcek bır sayfa warmı
bi arkadaşım Sailormoon ağırlıklı bir anime forumu açtı... isteyenler bi göz atabilir....
sey bn yniyim bu sitedede sze bise sorcam anime bolumlerini nassi indiriyosunuz yada filmlerini cunku turkiyede yk ve cok arasamda intten bulamadim bna yardimci olurmusunuz???bde shamanking disinda anime gosteriliyor mu?(turksat ve digiturkteki anime knallari disinda)
biraz ani oldu ama madem herkes anime oneriyor FULL METAL PANIC!!! SAILORMOON MAGIC KNIGT REYEART NEON GENESIS EVANGELION INU-YASHA CARD CAPTURE SAKURA SAKURA WARS BLOOD AH!MY GODDES CHOBITS SHAMANKING FUSHIGI YUUGI REVOLOTIONARY GIRL UTENA NARUTO SLAYERS'I oneririm hepsi muthissssahzen bn hepsine asigimm ve hic bisi bulamadim
Aoni ne
zuga tam bilmiyorum ama aoni bi anime veya manganın fansubudur
quote:
Orjinalden alıntı: KatonGoukakyunojutsu
zuga tam bilmiyorum ama aoni bi anime veya manganın fansubudur
sagol arkadaşım
INU shaman king dısında benim bildiim pokemon bide yu-gi-oh gösteriliyor...