Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (767. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 765766767768769
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH Anime'nin Eskişehir ayağında kimsecikler yok mu? Biz de bir buluşma yapalım
  • katnip demek istemiştir dili sürçmüştür.

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Merhaba otakular.

Oo amerikancı Caner gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oTaKuRoN -- 27 Ocak 2010; 17:46:52 >
  • Vay @oTa ban ne zaman bitti

Bende dönüş yaptım ekibe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

katnip demek istemiştir dili sürçmüştür.

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Merhaba otakular.

Oo amerikancı Caner gelmiş.

Bunu hoş geldin olarak kabul ediyorum. Hoş bulduk.
  • Zamanında çok işime yarayan ' Anime Dowload Sitesi Paylaşım Topiği' kapatılmış. Uzun süredir sapasağlam duruyordu, ne oldu da kapatıldı?
  • Forumda rapid,torrent vb benzeri linkler vermek yasak.Burası biraz ıssız olduğu için adminler görmemişti.Birisi şikayet etti demekki onlarda silmişler.
  • işlerine gelince yasak, işlerine gelmeyince görmemezlikten geliyorlar :)
    yada biri şikayet edip ısrar ettiyse kapamışlardır... neyse kurallar belli...
    geçmiş olsun :)

DH'den bizim site için tema yapacak eleman bulmuştuk, adama ne zaman sorsam ne zaman bitecek usta diye... yarına yarına diyor aradan 1.5 hafta geçti yahu

yarın yada ertesi gün bir araştırayım bakalım ne yapmış ne etmiş...
  • Laa topiğimi mi kapatmışlar? Ne kadar uğraşmıştım onun için. Linkler renkler fontlar tek tek. yazıdan çok html kod vardı Ama pek güncellememiştim

Bu arada cuma günü yolcudur abbas bağlasan durmaz eskişehire gidiyorum 320 GB taşınabilir HDD ile. Laptopu ile gelen herkesle animelerimin bir kısmını paylaşabilirim. güzel kenshin-fma dual audiolarım var. Bir kısmını masaüstüne rehin bırakmak zorundayım. Bana acilinden 1 TB hdd lazım. 1,5 lazım aslında ama gel gör ki fiyat birden artıyor. 1 TB hdd bile bir aylık ev kiram demek
  • @them i yine alcatraza kapattmışlar...

demin summer wars izlerken şu karakter bana cowboy bebop dan spike anımsattı yoksa yeni bir filmde figüran olarak oynadıda bizim mi haberimiz yok...

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

ah be bi şu duvarı kıramadık gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

Zamanında çok işime yarayan ' Anime Dowload Sitesi Paylaşım Topiği' kapatılmış. Uzun süredir sapasağlam duruyordu, ne oldu da kapatıldı?

Aynen ya topiği yeni gördüm ertesi gün kapandı of siteyide unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Laa topiğimi mi kapatmışlar? Ne kadar uğraşmıştım onun için. Linkler renkler fontlar tek tek. yazıdan çok html kod vardı Ama pek güncellememiştim

Bu arada cuma günü yolcudur abbas bağlasan durmaz eskişehire gidiyorum 320 GB taşınabilir HDD ile. Laptopu ile gelen herkesle animelerimin bir kısmını paylaşabilirim. güzel kenshin-fma dual audiolarım var. Bir kısmını masaüstüne rehin bırakmak zorundayım. Bana acilinden 1 TB hdd lazım. 1,5 lazım aslında ama gel gör ki fiyat birden artıyor. 1 TB hdd bile bir aylık ev kiram demek

Kardeş selam İstanbul içindeysen bu konuda sana yardımcı olabilir 1 tb usb seagate 32 mb lık hardiskler 123 dolar felan irtibat için pm den ulaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soultrex

quote:

Laa topiğimi mi kapatmışlar? Ne kadar uğraşmıştım onun için. Linkler renkler fontlar tek tek. yazıdan çok html kod vardı Ama pek güncellememiştim

Kardeş selam İstanbul içindeysen bu konuda sana yardımcı olabilir 1 tb usb seagate 32 mb lık hardiskler 123 dolar felan irtibat için pm den ulaşabilirsin.

123 dolar benim bir aylık daire kiram 180 lira pek ucuz değil. kampanya beleyeceğim galiba. Bir harddiski beslemek içinde pirizden güce ihtiyaç duyması aslında hiç hoşuma gitmiyor ama el mecbur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soultrex

quote:

123 dolar benim bir aylık daire kiram 180 lira pek ucuz değil. kampanya beleyeceğim galiba. Bir harddiski beslemek içinde pirizden güce ihtiyaç duyması aslında hiç hoşuma gitmiyor ama el mecbur.

Ev kiraları o kadar düşük mü Neyse benim ki sadece bir öneriydi
  • AGT'den bir iyi bir kötü haberim var.

quote:

Kinnikuman, Dragon Ball ve en son One Piece'in animesinde çalışan ünlü seslendirme sanatçısı Daisuke Gouri'nin Pazar günü hayatını kaybettiği açıklandı.

57 yaşındaki aktörün en çok tanındığı rollerden biri Dragon Ball'daki Mr. Satan rolüydü. Gerçek adı Yoshio Nagahori olan sanatçı, meslek hayatı boyunca onlarca karaktere sesiyle can vermişti. Gouri en son, daha önce kısa rollerdeki başka karakterleri seslendirdiği One Piece'te Jimbei karakterini üstlenmişti.

Tokyo Shimbun gazetesinde yer alan habere göre sanatçının ölümünün intihar olduğu düşünülüyor.

AGT

Mr. Satan rolünü hiç sevmezdim hatta tiksinir ve nefret ederdim ama üzüldüm adama. İyi emekçiymiş.

İyi haber ise:
    quote:

Kakifly'ın yonkoma mangasından Kyoto Animation tarafından uyarlanan, geçen yılın popüler serilerinden K-ON!'un ikinci sezonu için yeşil ışık yakıldı.

Duyuru ilk önce serinin Yokohama'da düzenlenen "Let's Go!" adlı canlı konseri sırasında seyircilere açıklandı, daha sonra ise resmi sitesinde yer alarak onaylandı.

AGT

K-ON! 'u ikinciye seyretmeye başlamıştım. Capsler ala ala Caps hastalığım var. Heycanla ikinci sezonu bekliyorum.

• Bleach mangaya başladım 351 deyim. (En baştan başlamadım animenin kaldığı yerden 341 den başladım) İyiki de başlamışım diyorum. Benim okuduğum yerler animeye ne zaman gelir Allah bilir.
  • bleach 2 sezondur filler var biliyorsunuz. zanpaktouları konu alıyolar. sizce izlenmeli bu buralar. gaza getiren yerler varmı. başına bakmıştım ama beğenmemiştim bu arcın devamı iyimidir
  • Senin zevkine kalmış. O kadar kötü değildi kapışmalar vardı. Ama sen bilirsin yine de. Ben izledim şahsen.
  • quote:

AGT'den bir iyi bir kötü haberim var.

quote:

Kinnikuman, Dragon Ball ve en son One Piece'in animesinde çalışan ünlü seslendirme sanatçısı Daisuke Gouri'nin Pazar günü hayatını kaybettiği açıklandı.

57 yaşındaki aktörün en çok tanındığı rollerden biri Dragon Ball'daki Mr. Satan rolüydü. Gerçek adı Yoshio Nagahori olan sanatçı, meslek hayatı boyunca onlarca karaktere sesiyle can vermişti. Gouri en son, daha önce kısa rollerdeki başka karakterleri seslendirdiği One Piece'te Jimbei karakterini üstlenmişti.

Tokyo Shimbun gazetesinde yer alan habere göre sanatçının ölümünün intihar olduğu düşünülüyor.

AGT

Son 5 yıl içinde ölen 4 Gundam seiyuu'su gibi kanımca zamansız bir ölüm olmuş. Hiçbir zaman bir Dragonball Z yada One Piece hayranı olmadım ama benim şahsen sevdiğim bir seiyuu idi. Şahsen kendisini Dozzle Zabi, Bask Ohm , Little John , Hiromi Yamazaki , Satoshi Gouda , Genma ve Heihachi Mishima seslendirmeleriyle daima hatırlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 28 Ocak 2010; 21:23:54 >
  • Chobits'i bitirdim biraz önce. Ne güzel animeymiş öyle...
  • 
Sayfa: önceki 765766767768769
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.