Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (751. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Şimdi DC kaç bölüm?

Ya ben 10 yaşındayken izlerdim o diziyi halen devam ediyor sanırım. Aradan 10 yıl geçti başlasam en baştan heralde yılın yarısı gider.

Neyse animeler bana uzak bu sene mangalarımla başbaşayım.

İmzaya bakarak söyleyeyim. ÖSS varsa ne yeni bir seri ne yeni mangaya başla derim. Sadece haftalık güncel takip ettiklerine yönel.

İmzaya bakarak söyle evet.

Zaten animelerle ilişkimi kestim de mangalardan ayrılmak o kadar kolay değil sensei ya.

Kakashi Sensei
  • Death Note'yi bitirdim

Bence böyle bitmemeliydi çok yanlış yapmışlar ryuk gitti adını yazdı falan üzücüydü bende
  • DCnin tamamını izleyip bitirmek zorunda değilsin, bölümler stand alone gittiği için örneğin 25-30 bölüm izleyip de öyle de keyif alabilirsin.
  • Tüm animeseverlerin yeni yılını kutlim. :)
  • yeni yılınız bol animeli geçsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: elensar

yeni yılınız bol animeli geçsin

Eyw hocam seninde
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

Yok ondan yemedim, en güçlü ordu hangi ülkenin yerinde bi Japon askeri resmi koydum ondan.
    http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/small/0909/japanese-army-demotivational-poster-1252034277.jpg

Geçen sefer 120 gün banlamışlardı, bu sefer 4 günle yırttım hadi.

sen böyle daha çok ban yersin gibi bu forumda geçen sefer baya bir resim birden verdiğin için o kadar artmıştır ceza

Yok yahu, kaldırmayı unutmuştum ondan arttı. Sonra izah ettim 30 oldu.
    (Hayır aseksüel midir bunlar nedir? Neyse sustum.)
  • @oTaKuRoN imzanı biraz açsana. Nasıl bir dizi bahset biraz.

Bu arada yeni yılınız kutlu olsun şimdiden sevgili anime severler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 31 Aralık 2009; 19:00:31 >
  • Anime kafe'de zaten bol bol muhabbeti geçti dizinin, anca izleme fırsatı buldum.

http://forum.donanimhaber.com/m_4664178/mpage_188/fromTicket_/key_akihabara@deep//tm.htm#27876456

Burada Akuma bahsetmiş bol bol.
  • iyi yıllar otaku-tachi. hentai-tachi'lerin "pantsu!"ları bol olsun, diğerlerinin de "pantsu!"ları bol olabilir, ama onlara esas bol hdd kapasitesi diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogion

iyi yıllar otaku-tachi. hentai-tachi'lerin "pantsu!"ları bol olsun, diğerlerinin de "pantsu!"ları bol olabilir, ama onlara esas bol hdd kapasitesi diliyorum

Pantsuuu! Oppaiii!
  •  © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Yeni yılınızı kutlar; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar dilerim.
  • Akuma sensei naptın sen ya içim bi hoş oldu sanada sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar...

edit: harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 31 Aralık 2009; 23:22:27 >

•  © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Yeni yılınızı kutlarım...Bu arada spoiler a tıklarsanız belki kalpten gidersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 31 Aralık 2009; 23:46:31 >
  • Them ohaaa tepkisini versem çok mu olur?

Neyse baktım ve kapattım yoksa yeni yıla girerken.... (Şaka yapıyorum tabiki)

Bende hepinizin yeni yılını kutluyorum. Yeni yılınızda bol bol animeli günler diliyorum.

Bu arada uyarı yıldızlarım gitmiş bir boşluk hissettim be. O kadarda gitmesini istemiştim. Geri mi getirsem ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenzenshin -- 31 Aralık 2009; 23:56:12 >
  • 2010'un ilk mesajını atmak istiyorum ve attım...
  • lan olm o nasıl bir resim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Yeni yılınızı kutlarım...Bu arada spoiler a tıklarsanız belki kalpten gidersiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: pagan_chris

quote:

Orijinalden alıntı: TheM

nasılda hoşuna gitti...
  • O da resim mi len.

Neyse gene ban yemeyelim.

Herkese iyi yıllar.
  • 
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.