Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (749. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Urasawa Naoki serilerini oku yormaz insanı o kadar.
  • Seinen arayan Blame! ile başlayabilir. Hatta foruma konusunu da açmış olabilirim ama gerilerde kalmış olmalı.
  • One piece'ye sonunda başlamaya karar verdim. İlk başlarda gözüm yemiyordu ama kısa serilerden de sıkıldım elbet ulaşırım güncele dedim kendi kendime. Bu arada indirecek bir kaynak arıyorum. Raw torrent tr alt yazı uyumlu bildiğiniz bir sürüm varsa pmden ulaşırsanız sevinirim.
  • BakaBT'nin geleneksel yılbaşı freelecech etkinliği başladı, hem kullanıcı adınızla arama yapabilir hem bulduğunuz herşeyi ratio'suz indirebilirsiniz, herkese iyi download'lar dilerim.

http://www.bakabt.com/
  • bu aralar okuduğum "şaheser" diyebileceğim "en güzel" manga BECK.

Karakterler ve Resimieri

Yukio "Koyuki" Tanaka
     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Tsunemi Chiba

Ryusuke "Ray" Minami

Yuji "Saku" Sakurai

Yoshiyuki Taira

Maho Minami

Hiromi Masuoka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elensar -- 26 Aralık 2009; 16:42:16 >
  • Bu hafta Beelzebup okuyan var mı?

Sona doğru 2 sayfa vardı koptum resmen. " Like hell I'll wait!"
  • Ben okudum
    Birde şu aralar beelzebub biraz Fantasy e dönüşüyor gibi bakalım neler olcak
  • Dönüşsün dönüşsün. Okduğum en fırıldak manga neyin nasıl olacağı belli değil.
  • Onemanga yalan söylemiyorsa HunterxHunter geri dönüyor hadi hayırlısı.
  • HunterxHunter değilde Nana ne zaman döner acaba bir de Unbalance X2 fena yerde bitti.İkisinden de ses yok uzun zamandır.
  • Eurosport ta kick box maçını izlerken ring de koskoca harflerle GTO yazdığını gördüm. Hadi canım dedim bir baktım Onizuka'nın kafası var yanda.
    Ne işi var la onun orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Eurosport ta kick box maçını izlerken ring de koskoca harflerle GTO yazdığını gördüm. Hadi canım dedim bir baktım Onizuka'nın kafası var yanda.
    Ne işi var la onun orda.

Oha
    Adamlar otakuluğu aşmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 27 Aralık 2009; 23:02:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Eurosport ta kick box maçını izlerken ring de koskoca harflerle GTO yazdığını gördüm. Hadi canım dedim bir baktım Onizuka'nın kafası var yanda.
    Ne işi var la onun orda.

Oha
    Adamlar otakuluğu aşmış

• @mai_mai

HunterxHunter çıktı zaten, ama bi tek mangastream grubu yaptı. Onlar da online reading sitelerine izin vermiyor, bizim releaselerimizi koyamazsınız sitelerinize diyor, onemanga da başka bi grup yapana kadar çaresiz kalıyor haliyle Aynı şey One Piece, Naruto ve Bleach için de oluyor. Adamlar diğer gruplardan en azından bir gün önce çıkarıyorlar mangaları. WSJ'nin basıldığı matbaaların birinden adam mı buldular ne

Onemanga'yı sevmediğimden bu durum hoşuma gidiyor, ama bir Binktopia fanboi olarak da mangastream'e gıcık oluyorum Neyse uzlaşacaklar bi noktada sanırım, olmadı mangastreamin ömrü kısa zaten bence, raw sağlayıcıları bi terketse onları çökerler direk Gruplar arası doramayı seviyorum~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogion -- 27 Aralık 2009; 23:08:16 >
  • En son Parasyte ve Alive The Final Evolution okudum, şu an da mangasızım, canım sıkıldı, tavsiye edebileceğiniz bir manga filan varmı? echi içerirse daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 27 Aralık 2009; 23:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

En son Parasyte ve Alive The Final Evolution okudum, şu an da mangasızım, canım sıkıldı, tavsiye edebileceğiniz bir manga filan varmı? echi içerirse daha iyi olur

Kısa ve bol

Aki-Sora

Gene kısa Dr.Rurru,Mahou No İroha,Sora no Otoshimono

Yarı ecchi seinen Dance In Th Vampire Bund var, okumuşsundur ama Sekirei var
    Koibono Onsen,My Balls var bol ecchili.
  • One piece bölümlerini arıyorum yardım edecek olan var mı? (Torrent olursa tadından yenmez. Tr izleyeceğim.) Çok teşekkürler. Bu arada şuana kadar neden Soul eateri izlememişim ki? Çok güzel bir animeymiş. Komedi ve aksiyon. Her bölümde baya bir güldürüyor beni. Kapışma sahneleri de çok kaliteli ve güzel. Hala izlemeyen var ise(benim gibi) Kesinlikle öneririm.
  • Gene banlandım gene geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

Gene banlandım gene geldim.

Konu dışında şu amerikan aktrislerini beğenmiyorum diyip de japon aktris koyan sendin değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

Gene banlandım gene geldim.

Konu dışında şu amerikan aktrislerini beğenmiyorum diyip de japon aktris koyan sendin değil mi?

Evet adriana limayı beğenmiyorum diye açmıştı konuyuy ama banı ondan yememiştir heralde di mi otaku?
  • 
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.