Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (742. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haha matrak olmuş
  • Alın size bir soru:

Burdaki espriyi kaç kişi anladı.

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Manga:Otaku no Musume-san
  • Ben anlamadım
  • @DoA

Senin gibi manga kurdu anlamadıysa artık.

Umudum mai_mai

Giray ile Akuma hocalarda anlayabilir. Bakalım kim anlayacak.
  • Heh şimdi tekrar bakınca anladım (sanırım)

A: It's Azaaku-sama and Rindou-kun
    B: Rindou X Azaaku
    A:Onee-sama, you think it's Azaaku-sama and Rindou-kun, too?
    B:No(eliyle), Rindiou X Azaaku

Bence pek komik değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 17 Aralık 2009; 16:14:49 >
  • Anlaman yeterli hacı.
  • Rindiou X Azaaku ile Azaaku X Rindiou teknik olarak birbiriyle aynı şey olabilir lakin işin içine yaoi ya da nasıl anlatmalı tek cinsiyetli çoğul şahıslı ilişkiler girince kimin isminin önde yazıldığı aktiflik pasiflik teoreminin ya da diğer bir deyişle altta kalanın canı çıkar önermesinin bize gösterdiği sonuçlar bakımından birbirlerinden oldukça farklı sonuçlar doğurmaktadır ve espride burada saklıdır.

(Ne cümle oldu be ayrıca bence oldukça komik)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

Rindiou X Azaaku ile Azaaku X Rindiou teknik olarak birbiriyle aynı şey olabilir lakin işin içine yaoi ya da nasıl anlatmalı tek cinsiyetli çoğul şahıslı ilişkiler girince kimin isminin önde yazıldığı aktiflik pasiflik teoreminin ya da diğer bir deyişle altta kalanın canı çıkar önermesinin bize gösterdiği sonuçlar bakımından birbirlerinden oldukça farklı sonuçlar doğurmaktadır ve espride burada saklıdır.

(Ne cümle oldu be ayrıca bence oldukça komik)

Hacı biliordum anlayacağını.

Bana da mükemmel gelmişti espri ayrıca seriyi okuyun daha da komik geliyo.

•  © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Evde kutu ramen olsaydı denerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 10 Şubat 2010; 16:57:06 >
  • @DoA
    İmzamdaki görseli hiç kullanmamış olmayı ve senin bu mesajının altına aşağıdaki şekliyle eklemek isterdim

WTF

Bu da içimden geldi

• @DoA

Whaaaa!? Oi! Oi!
    Hangi manga o?

@mai

Gif nerden??
  • according to your own size
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

@DoA

Whaaaa!? Oi! Oi!
    Hangi manga o?

Yuria 100 Shiki: Seinen, Adult, Ecchi, Comedy, Mature
    Sahibinin sex kölesi olmak için üretilmiş olan "Yuria Type 100" adlı robot "Dutch Wife(Love Doll)"(Türkçe karşılığını bulamadım, ama anlamışsınızdır) Yuria dutch wife olmak istemiyor ve yaratıcısından kaçıyor, kaçtıkdan sonrada bir adamla karşılaşıyor adamın evinde kalmaya başlıyor falan filan...

Kısacası epeyi fantezi bir manga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 10 Şubat 2010; 16:59:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

@DoA

Whaaaa!? Oi! Oi!
    Hangi manga o?

Sahibinin sex kölesi olmak için üretilmiş olan "Yuria Type 100" adlı robot "Dutch Wife(Love Doll)"(Türkçe karşılığını bulamadım, ama anlamışsınızdır) ama Yuria dutch wife olmak istemiyor ve yaratıcısından kaçıyor, kaçtıkdan sonrada bir adamla karşılaşıyor adamın evinde kalmaya başlıyor falan filan...

Fantezi kısmının ne olduğunu açıkca görüyorum.

Robotun duyguları mı olurmuş?
  • quote:

quote:

quote:

@DoA

Whaaaa!? Oi! Oi!
    Hangi manga o?

Sahibinin sex kölesi olmak için üretilmiş olan "Yuria Type 100" adlı robot "Dutch Wife(Love Doll)"(Türkçe karşılığını bulamadım, ama anlamışsınızdır) ama Yuria dutch wife olmak istemiyor ve yaratıcısından kaçıyor, kaçtıkdan sonrada bir adamla karşılaşıyor adamın evinde kalmaya başlıyor falan filan...

Fantezi kısmının ne olduğunu açıkca görüyorum.

Robotun duyguları mı olurmuş?

Hatalı üretim olsa gerek
    Mangadan bir sayfa daha :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 10 Şubat 2010; 17:02:59 >
  • Yuh
  • Gif bakemonogori mi ne böyle bir seri var ordan ilk bölümünden diye hatırlıyorum.
  • chobits, kissxsis ve Yuria 100 Shiki nin yanında edepli ecchi kalıyo be Yuria 100 Shiki daha okuma fırsatı bulamadım ama kissxsis baya baya aştı kendini
    ichigo%100 deki velet için sopalık derdik bu mangadakiler ile karşılantırınca efendi çocukmuş kendini iyi tutmuş :D
    Yuria 100 Shiki biraz chobits deki robot gibi üretim hatalıysa yada çipi yanmışsa ki :D chobits deki bilmeden orasını burasını gösteriyodu ...Yuria 100 Shiki deki ise biraz bilerek yapıyo gibi geldi bu işi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 18 Aralık 2009; 2:46:58 >
  • quote:

quote:

Birde...

Zero no Tsukaima: Seinen, Echi, Comedy, Action, Fantasy, Romance. Fantasy, Romance, Action olarak oldukça güzel.
    Girls Saurus DX: Seinen, Echi, Comedy, Mature, Harem, Scholl Life. Echi, Harem, Comedy olarak olduça güzel.
    Love Junkies: Seinen, Echi, Comedy, Adult, Romance, Drama. Biraz fazla Adult, Romance, Drama yönünden güzel.

3'ü de çok güzel mangalar, tavsiye edilir

Hacı bunlar direk bana tavsiye gibi oldu.

Kodomo No Jikan ve Mysterious Girlfriend X

İki Seinen ikisi de güzel.

Abi ne yaptın sen ya??? 2. dediğini izlemedim ama Kodomo no Jikan seinen filan değil hiç
    Oldu olacak Sekirei yada Queen's Blade'i de seinen yapsaydınız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 19 Aralık 2009; 13:20:52 >
  • 
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.