Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (741. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Royal Archer

quote:

Orijinalden alıntı: :blaCk:

Ne ilginç çeviriler gelmiş Tamam hallettim ben, çevirmiyorum

bundan önceki ve sonraki bi kaç cümleyide yazarsan yardım edebilirim sanırım...

O seri çevriliyormuş zaten, bıraktım bu yüzden.
    "Dengeki Daisy"i çevirmeye başladım, eğlenceli gibi. Komedi ve shoujo severler okuyabilirler. Umarım bunu da çeviren yoktur...
  • Dengeki shoujo olmasına rağmen bana göre en iyi mangalardandır. Hele benim gibi Romance,Ecchi aşıklarına birebir.

Vinland Saga'yı okuyan var mı nasıldır iyi midir?

İrregulara bende gıcığım arkadaş hikayeyi unutuyoruz resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Dengeki shoujo olmasına rağmen bana göre en iyi mangalardandır. Hele benim gibi Romance,Ecchi aşıklarına birebir.

Yalnız sadece romance severler için, ecchi beklemeyin.
    @qRueL yanılıyor muyum yoksa?
  • Vinland Saga müthiş bir seri, zaten Planetes'in mangakasından kötü birşey beklenmezdiki =P
  • quote:

Orijinalden alıntı: :blaCk:

quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Dengeki shoujo olmasına rağmen bana göre en iyi mangalardandır. Hele benim gibi Romance,Ecchi aşıklarına birebir.

Yalnız sadece romance severler için, ecchi beklemeyin.
    @qRueL yanılıyor muyum yoksa?

Eehh ecchi de var ama tabi abartılı değil. Romance severler kesin okumalı da. Komedisi güzeldir ama çizimleri bir shoujo'yu barındırmaz ama.

@Ogion
    Planetes mi o_O bak bilmiyordum bunu kesin okunur o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 8 Aralık 2009; 20:30:16 >
  • planetes güzel seriydi insan devamını bekliyorrr ama iyi yerde bitti...

Vinland Saga güzele benziyor zaman olarak ortaçağ vari sanırım....

ara vermiştim kissxsis e şimdi 12. bölüm civarında tekrar ara veriyorum biraz aştılar sınırı.... bu eski zamanlardaki manga ve animelerde bu kadar değildi heralde zamana ayak uyduruyolar yeniler....
  •  © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

İzlemekte baya bi geç kalmışım sanırsam. Mangasını takip ediyordum ama bir andan sonra bıraktım sanırsam, öss yaklaşıyor falan diye herhalde.

Toradora! cidden süperdi. Romantik-komedi izlemek isteyen ve 26 bölüme ayıracak zamanı bulunanlar için ilk sırada.

A group of young people is on a ship-trip for learning navigation and so on. Then it is whisked away to an altenative world called "Noah" peopled by humans, and also with dinosaurs and a low level of technology. Cue the usual sort of swords-and sorcery adventures and mishaps with the native population. They try to find their way back to earth..

90'larda takip etmeye çalıştığım nadir animelerden Jura Tripper nihayet çevrilmeye başlanmış, (gerçi MKV filan değil de AVI ama idare ederiz artık)

Bugün ilk bölüm tokyotosho'daydı, (hoş, anidb hala "no group" sanıyor :D ) seven hatırlayan varsa hayırlı olsun diyeyim ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 11 Aralık 2009; 0:08:07 >
  • İmza deneme

@Akuma_Blade thx for info.
  • Bilmiyorum size komik gelir mi ama şu konu ve altındaki bir yorum beni yerden yere vurdu oy oy oy Türk olmak işte budur dedim tüylerim diken diken belkide sadece benim yanılsamam ; bir şeyi seviyorsan suyunu çıkarsalarda seveceksin ve ölümüne savunacaksın kardeşim .

Aşağıda geçecek olanlar Code Geass isimli iki ayrı sezonu bulunan ve hali hazırda üçüncü sezonu duyurulmuş olan anime serisi ile alakalı "deep shit" SPOİLER ve bir o kadar "deep shit" yorumlar içermektedir . tamamını okumak isteyenler için linkimiz

Özet geçmek gerekirse ;
    Adminin konu başlığı : Oh hai, I’m gonna predict what’s going to happen in Code Geass R3

Konunun içeriği : First episode will be a Lelouch-less episode because ...
    yeah, the characters in the show all knew that Lelouch was killed.. remember? Then the next episode will reveal that Lelouch is alive (we already know that right?, shit, I remember THOSE days when Code Geass R2 ended and the whole world is spamming about why Lelouch is alive. >_<) and everyone will be shocked. Then the story continues.. C.C. will have much more attention in the show this time. Yes, MOAR C.C fanservice do want. Suzaku will become even more of a slut and the battle feud between him and Lelouch will continue OR Suzaku and Lelouch will become bestfriends again and together, they’re gonna rule the world by using them fabulous-ness. More villains and allies will appear. A special appearance of some J.C. Staff moes characters, Index and Misaka joining Lelouch’s group. There is one filler post in the show that will feature the K-ON! girls singing some crap. Yes, a musical episode in Code Geass R3. Finally. Orange-kun and who is that girl who is his wife or something?, will have a baby named Tangerine. Arthur the cat will be killed by Yui of the K-ON! girls. Yeah, the K-ON! girls will be staying on the show for a while after their musical episode. New villain will be Hei. And he will kill Lelouch. Then after that, Lelouch died. Suzaku is still alive and he teamed up with Hei. A special appearance of Senjougahara in the finale, she will marry Suzaku. Code Geass R3 ends. Then you will see spams about how a fcking bastard Suzaku is in the forums.

Konu altına yapılan bir iki benzer yorumdan alıntılar :
    quote:

I’m pretty skeptical about this milking of CodeGeass. Seriously, I would be happy beyond words if your prediction became reality.
    quote:

You forgot the part though when C.C. grows fox ears and a fox tail. Oh wait, make that 8 because that’s my favorite number. And yeah, Anya’s the proud loli mother of Tangerine-chan. Or maybe she’ll have a baby brother named Ponkan-kun… nyoro~n.

Ve beni büyüleyen yorum (-ki bu yorumu yapanın Türk olduğuna tüm manga arşivim üzerine bahse girerim) :

quote:

animekritik :

Code Geass 3 is gonna kick some major butt. I can feel it. (really, I can) I do hope for more CC too..
  • http://www.dailymotion.com/video/xbdnuc_barrage-de-flingue-li-ba-2_shortfilms

2 yıldır bekliyordum ve şimdi sadece 2 ay kaldığını görüyorum

ağlamak istiyorum sayın seyirciler
  • Higurashi serilerini izleyen var mı? YouTube da şans eseri bir videosunu izledim.Değişik,güzel birşeye benziyor.
  • galiba cenneti buldum

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giray Han

galiba cenneti buldum

ohoh

• quote:

galiba cenneti buldum

• quote:

galiba cenneti buldum

Birde...

Zero no Tsukaima: Seinen, Echi, Comedy, Action, Fantasy, Romance. Fantasy, Romance, Action olarak oldukça güzel.
    Girls Saurus DX: Seinen, Echi, Comedy, Mature, Harem, Scholl Life. Echi, Harem, Comedy olarak olduça güzel.
    Love Junkies: Seinen, Echi, Comedy, Adult, Romance, Drama. Biraz fazla Adult, Romance, Drama yönünden güzel.

3'ü de çok güzel mangalar, tavsiye edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 14 Aralık 2009; 20:45:58 >

oqwnbdonasdljnqwdljnasd

intihar edeceğim şimdi, hangisini indirsem...şaşkına döndüm

daha aşağıya doğru liste uzayıp gidiyor... elemanın nicki : Anime Monster
  • Giray o program nedir nasıl kullanılır bana özelden anlatır mısın
  • msn attım, ekle anlatırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

Birde...

Zero no Tsukaima: Seinen, Echi, Comedy, Action, Fantasy, Romance. Fantasy, Romance, Action olarak oldukça güzel.
    Girls Saurus DX: Seinen, Echi, Comedy, Mature, Harem, Scholl Life. Echi, Harem, Comedy olarak olduça güzel.
    Love Junkies: Seinen, Echi, Comedy, Adult, Romance, Drama. Biraz fazla Adult, Romance, Drama yönünden güzel.

3'ü de çok güzel mangalar, tavsiye edilir

Hacı bunlar direk bana tavsiye gibi oldu.

Kodomo No Jikan ve Mysterious Girlfriend X

İki Seinen ikisi de güzel.
  • 
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.