Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (738. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tàlhà

@jrking Mangayı bir oku hele daha neler görecen.

adı kei mi nedir veletin psikolojisi bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 30 Kasım 2009; 17:44:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orijinalden alıntı: comand.com kardeş

Arkadaşlar anime müziklerini mp3 olarak indireceğim bir setup linkini pm ile atarsanız beni çok müteşekkir edersiniz.

albümler içinhttp://tenshi.ru/
    sadece opening-ending arıyorsan gendou.com

saol kardeşim.Çok makbule geçtin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

quote:

Orijinalden alıntı: tàlhà

@jrking Mangayı bir oku hele daha neler görecen.

adı kei mi nedir veletin psikolojisi bozuldu

Öyle psikoloji bozulmasına can kurban len.Bir eli yağda bir eli balda.

Beyler güzel bildiğiniz hoş bir seinen manga var mı?
  • Önce sürekli önerdiklerimi ardından şu an okuduğum seinen sayılabilecek serileri aktarayım .

Aksiyon , politika , bilimkurgu , psikoloji : Akumetsu (151 bölüm, devam ediyor).
    Drama , bilimkurgu , mecha , trajedi : Bokurano (66 bölüm , tamamlandı) ; ayrıca animesini de tavsiye ederim.
    Aksiyon , macera , drama ve kılıç sanatları : Vagabond (283 bölüm, devam ediyor).

Bunlar benim öneri konusundaki klasiklerim . Tek vuruşluk mutlaka okuyun dediğim çocukluğumun Tommiks'leri ile manga tarzını birleştiren şahane bir iş ; Emerald keşke devamı gelse.
    Not: Anladığınız şekilde biraz western hastası biriyim.
    Şu sıralar fantastik aksiyon olarak Black God'a başlamış durumdayım ; 65. bölümde, devam ediyor ; hoş bir seri diyebilirim fazla ilerlememiş olsamda.
    Bunun dışında Manhole nasıl anlatmalı bilmiyorum lakin içinde birazcık X files tarzı, biraz pis bilimkurgu ve hafif dedektif işçiliği olan herkese hitab etmeyecek ama bence tam bir seinen örneği olan bir seri. Bunların dışında Oniichan Control isimli bir manga var sadece üç bölüm çevirisi olduğu için ya da oldukça ender yayınlandığından mıdır bilmiyorum o da bir nevi tek vuruşluk yalnız bu bildiğin düz eçi belki bakmak istersiniz . Bunların hiçbiri hoşunuza gitmezse Liar Game'e başlayın diyebilirim ya da oha ülen Bokurano'nun neyini sevmedin birader diyebilirim.
  • İçinizde bu creditte arka plandaki manganın ismini bilen var mı? Güzel bir şeye benziyor
     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©
  • Then Bokurano it is.

Şöyle göz atarken yeni mangalarda ilgimi çeken "Heads" diye bir manga oldu ama tek bölüm vardı? MAL'deki bilgiye göre daha fazlası olmalı gibi, var mı devamını yayınlayan bir online manga sitesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 1 Aralık 2009; 19:06:15 >
  • İyi ki Wolf's Rain'i almışım. İyi vakit geçirtiyo nöbetlerde
  • Beelzebub bildiğiniz shounen'lerden fakat tam anlamıyla absürd bir iş ; keşke animesi yapılsada baby Be'el' in "Da" diişini duyabilsem, belki komedi aksiyon arıyorsunuzdur bu aralar aklınızda olsun güzel bir seri . Şu Heads' e bir bakayım merak ettim.

Bu arada şu leke90 'nn koyduğu mangayı bulun bir zahmet ben de merak ettim yav ; daha doğrusu önceden görüp merak etmiştim ama rastlamadım daha . Gerçi çok tanıdık geliyor ama çıkaramadım ; kesin korku ya da komedi işi bir şeydir , yav harbiden tanıdık geliyor acaba souugi nin forumunda sorsak cevap verirler mi , bir bakayım bari ve unutmadan aşağıdaki görselin hangi manga - doujin - fanart' a ait olduğunu bilen varsa lütfen yardım etsin ; arigotou.
    Bir de bu var bu da tanıdık geliyor hatta sanki aynı mangada bunlar leke'nin koyduğu görselle gibi bir his peyda oldu bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 2 Aralık 2009; 1:20:19 >
  • Be-el'e ben bayıldım ya. Shounen için yeterince karanlık bir manga ama bir o kadar da komik. Psyren'den sonra Bub bence potansiyeli en yüksek Jump serilerinden. Okunması gerekir.
  • Büyük ihtimalle(küçük ihtimal de var ama) domuz gribi oldum ölüyorum şuanda. Yurdum doktoru sağolsun tahlil için 2 saat bekletmeye çalıştı. Hadi len ordan deyip geldim eve. Kanı verdik yarın falan belli olur sanırım.
    Neyse ben yatmaya kaçıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Büyük ihtimalle(küçük ihtimal de var ama) domuz gribi oldum ölüyorum şuanda. Yurdum doktoru sağolsun tahlil için 2 saat bekletmeye çalıştı. Hadi len ordan deyip geldim eve. Kanı verdik yarın falan belli olur sanırım.
    Neyse ben yatmaya kaçıyorum.

Geçmiş olsun. En iyi tedavi yat dinlen.
  • Beelzebub'u bende tavsiye ederim, "Daaaaah !"

@windsurf
    Geçmiş olsun.
    Duyduğuma göre bi serum takıyorlarmış 2 günde filan iyileşiyormuşsun, domuz gribi çıksa bile çok kafaya takma yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 2 Aralık 2009; 14:44:26 >
  • Tahlilleri aldım neyseki domuz gribi değil. Gripli birşey ama domuz gribi değil.

Hastalık değil de hastanedeki sıra bekleme olayı bitiriyor adamı. Hasta değilseniz bile gidince hasta oluyorsunuz.
  • Aynen, bende çok gıcık oluyorum hastanelere.
    Hele birde dolaştırdıklarında iyicene gıcık ediyor
  • quote:

Kapu...
    (King Cobra bitting
    your dick sound !!! )

bu nereden yav , G.T.O' danmış gibi bir hisse kapıldım.

Geçmiş olsun wind sensei , sizinki yine iyi ben şeker tahlillerim için gittiğimde bütün gün hastanede takılmak zorunda kalıyorum ; gerçi benimki sıra beklemekten değil sürekli olarak kan almaları filan gerekiyor onun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

quote:

Kapu...
    (King Cobra bitting
    your dick sound !!! )

Geçmiş olsun wind sensei , sizinki yine iyi ben şeker tahlillerim için gittiğimde bütün gün hastanede takılmak zorunda kalıyorum ; gerçi benimki sıra beklemekten değil sürekli olarak kan almaları filan gerekiyor onun için

Şeker mi var hacı ya.

Ben uzun zamandır uğramıyorum hastanelere uğramak gibi bir hevesim de yok açıkcası. Allah ırak eylesin inşallah.
    Bokurano'da hacı tam benlik birşey ya sick,sick,sick.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 2 Aralık 2009; 20:02:33 >
  • Clannad After Story'nin altyazısı yok mu acaba bulamadım?

Edit: Animeou çevirisini yapıyormuş sanırım onunda sitesine girilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 2 Aralık 2009; 22:32:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

quote:

Kapu...
    (King Cobra bitting
    your dick sound !!! )

Doğru tahmin

• hop minna. japonca doğum günü nasıl kutlayacağız yahu?
  • geçmiş olsun windsurf tez şifalar dilerim....

millet bu hayao miyazaki amcamızın japon havayollarından bi şirket için yaptığı 6 dakikalık bir kısa animesi varmış hakkında bilgi sahibi olan varmı genelde uçan makinalar ile ilgili sanırsam ailesinden geliyo nede olsa...

KAZE TACHINU adlı bi manga var bu uçan makinalar ile ilgili yine hayao amcamızın nette okuyuup anlamaya çalıştığım kadarı ile yada diğer ismi

Imaginary Flying Machines diede geçiyo bi kaç site buldum ama snimesini bulamadım ... 6 dakikalık anime bile olsa (on your mark) çok şeyler barındırabiliyor...

size iyi uykular iyi geceler tatlı rüyalar...

link1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 3 Aralık 2009; 1:35:04 >
  • 
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.