Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (600. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

http://www.mega upload.com/tr/?d=Q2QX8THJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 29 Ocak 2009; 23:57:52 >
  •  © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

ultimada cin çağırıyoruz hiç bir serverda böyel sistem yok.

Presto benim.

delucia katliamı

gelin uoya beyler..beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 30 Ocak 2009; 5:36:19 >
  • Var mı sabahlayan animeciler
  • Olmaz mı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Presto benim.

delucia katliamı

olm sen hangisisin şu alttaki resimde ?

atlardan birimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

olm sen hangisisin şu alttaki resimde ?

atlardan birimi ?

Rofl
  • Çok çOK eskiden bende oynardım Yani şimdi 23 sem herhalde en az 4 yıl filan olmuştur;D wow a geç derim
    quote:

Presto benim.

delucia katliamı

• quote:

Zorla kestirtceksin kendini bana
  • '' olm sen hangisisin şu alttaki resimde ?

atlardan birimi ? ''

heee ondan.

ama atda olabiliyorsun yani onuda açıklayım.staffın komutu var unuttum her tür yaratık şekline giriliyodu...

@morfi

sana nediyom ? züleyahahahahahahah
  • Perfect Blue izleyin izlettirin o derece...

Şu günden sonra insanlar ikiye ayrılıyor benim için... Perfect Blue izleyenler ve diğerleri diye.
    İzlerken kanınızı donduran, düşündüren, hüzünlendiren, ağlatan, boncuk boncuk terleten, şaşırtan resmen atın poposuna sokup çıkartan bir anime.
    34. dakikada farkında olmadan gözlerimin yaşardığını farkettim.
    Filmin 2. yarısı zaten tam bir beyin fırtınası. Böyle yönetmenin elleri öpüle diyorum senariste de ayriyetten teşekkür ediyorum.
    Filmde buzdağının görünmeyen yüzlerine yolculuğa çıkıyoruz. Şarkıcılıktan film sektörüne adım atan genç bir kızımızı izliyoruz filmde.
    Psikolojik öğeler had safhada. Tam ağlama kıvamından kurtulmuş ohoo iyice abarttılar olayı derken birden oha nan noluyoruz diye kalıyosunuz ortalıkta ve hiç beklenmedik bir sonla karşı karşıya kalıyoruz. Resmen ters köşeye yatırıyor film sizi. Gerçi sonu biraz sönük kaldı daha şağşağlı birşeyler bekledim son dakikaya kadar.

9,91/10

Son olarak ;

"Anata dare na no" diyerekten başka film yorumlarında görüşmek üzere diyorum.

Not: Aşırı etkisinde de kalmış olabilirim hatta yarın bu mesajı silebilirim bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 31 Ocak 2009; 2:33:43 >
  • Drama psikolojik beni bozuyor izleyemiyorum bir süre sonra sıkılıp kapatıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

Perfect Blue izleyin izlettirin o derece...

Şu günden sonra insanlar ikiye ayrılıyor benim için... Perfect Blue izleyenler ve diğerleri diye.
    İzlerken kanınızı donduran, düşündüren, hüzünlendiren, ağlatan, boncuk boncuk terleten, şaşırtan resmen atın poposuna sokup çıkartan bir anime.
    Filmin 2. yarısı zaten tam bir beyin fırtınası. Böyle yönetmenin elleri öpüle diyorum senariste de ayriyetten teşekkür ediyorum.
    Filmde buzdağının görünmeyen yüzlerine yolculuğa çıkıyoruz. Şarkıcılıktan film sektörüne adım atan genç bir kızımızı izliyoruz filmde.
    Psikolojik öğeler had safhada. Tam ağlama kıvamından kurtulmuş ohoo iyice abarttılar olayı derken birden oha nan noluyoruz diye kalıyosunuz ortalıkta ve hiç beklenmedik bir sonla karşı karşıya kalıyoruz. Resmen ters köşeye yatırıyor film sizi. Gerçi sonu biraz sönük kaldı daha şağşağlı birşeyler bekledim son dakikaya kadar.
    9,91/10

Son olarak ;

quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

Drama psikolojik beni bozuyor izleyemiyorum bir süre sonra sıkılıp kapatıyorum.

Ben de fazla tercih etmezdim normalde ama anime izleme gidişatım baya bi fantastikleşmeye başlamıştı oturup gerçekçi birşeyler izleyeyim dedim şans eseri adını baya duyupta izleyemediğim perfect blue'yu indirmiş olduğumu farkettim ve olaylar gelişti. Neyse ben gene türü sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum ki zaten çoğu izlemiştir o zaman şöyle diyelim farklı tatlar arayan yenilikçi yeni animecilere gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 31 Ocak 2009; 15:06:03 >
  • Herkee iyi günler millet

İstanbul'dayım bi hafta varmı anime günü yama gibi bi planınız Kadıköy'deyim ben gelebilirim buluşma olursa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

Perfect Blue izleyin izlettirin o derece...

9,91/10

Son olarak ;

Not: Aşırı etkisinde de kalmış olabilirim hatta yarın bu mesajı silebilirim bile.

• yarın taksimde buluşacağız saat 1 de gelmek isteyen varsa gelsin
  • Kanokon konu hakkında birşey diyemeyeceğim ama ecchi hat safhada. Öfff keşke hentai olsaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

Kanokon konu hakkında birşey diyemeyeceğim ama ecchi hat safhada. Öfff keşke hentai olsaydı.

Çocuk zaten küçücük birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

quote:

Kanokon konu hakkında birşey diyemeyeceğim ama ecchi hat safhada. Öfff keşke hentai olsaydı.

Çocuk zaten küçücük birşey

O çocuk olmasaydı daha güzel olabilirdi anime. O kızların o dümbüğe abayı yakması inanılmaz saçma geldi.
  • quote:

walla bazı bölümlerde ucundan azcık hentaiye kaçar gibin olduydu yannış hatırlamıyorsam ha birde "direkman keki ye" diye bi muhabbet vardı hatırladıkça gülerim hâlâ, ecchi fanatiği olmama rağmen bazı bazı benim bile "oha!" dememe sebep olduğuna göre oldukça cüretkâr sayabileceğim bir animedir kendisi birde bu seri tv de yayınlanmış ilginç walla işin ilginci "kodomo no jikan" serisi (hentai olandan bahsetmiyorum karışmasın) sansür manyağı olduğundan ikinci sezonu seri olarak çıkarmak yerine yapımcılar ova olarak devam etme kararı almışlar kanokon nasıl kurtuldu capon rtüğünden ilginç...

yaw şimdi adını unuttum ama kurt olan kız vardı ya gri saçlı, denizde geçen bölümde mayo niyetine cinsel bölgelerini yara bandıyla kapatmıştı çok uçuktu be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 1 Şubat 2009; 2:28:22 >
  • 
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.