Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (598. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 596597598599600
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• SnH sevenlere gelsin. Ovalarını özellikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 28 Ocak 2009; 23:42:34 >
  • Arkadaşlar free antivir programı tavsiye edermisiniz.Pc'yi pek kasmayan,ama yararlı bi program.Linkiyle olursa tadından yenmez.

• Avast derim. Üç senedir kullanıyorum bi sorun yok.
  • Avast veya Nod kurmanı tavsiye ederim,Bu programlar pc yi hiç kasmaz ve crack ,serial leri de rahat bulunur
  • Kaspersky çok sağlam ama çok kastırıor ... Birde tabi virüs bulduğunda çıkardığı donlara sıçırtan bir çığlığı var ... Gece nin bi saatinde şoka sokmuştu beni bikaç sene önce o zmn dan beri avast
  • Kasper ın o sesi tarihe karıştı die biliyorum ya Hala da kaspersky kullanıcısıyım ama bugüne dek virüs sorunu çıkmadığından dır belki
  • AVG varda süresimi geçmiş ne..Nod32 dicem free+serial arayım bakalım.
    Birde bu slamdunk a başladım şimdi tam 1.bölümü izlicem alt yazııyı attım.Alt yazıda '' ş,ğ,ö '' gibi harfler bizim anime kafenin ismindeki gibi garip şeyler çıkıyor.. bu sorunu nasıl düzeltebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzraeeeL

Kasper ın o sesi tarihe karıştı die biliyorum ya Hala da kaspersky kullanıcısıyım ama bugüne dek virüs sorunu çıkmadığından dır belki

Bilmiorum valla ... cesaretimi toplayıp yükleyemedim o zamandan beri
  • Eğer media player da izleyeceksen view-options-subtitles-default style ve sağda açılan kısımdan font lara girip tr ayarlaman lazım.
  • GOM Player kullanıyorum.
  • Saolasın hocam oldu..Ben seriye dalam biraz.

not: oww şet olmadı ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 29 Ocak 2009; 2:32:14 >
  • Bence options ayarlarından yne font vs. ayarlarını kurcalaman gerekiyor.
  • valla çözemedim ya..
  • Denetim masasından dil seçeneklerine gir .. ordan son sekme olan advanced( gelişmiş sanırım türkçesi )' e gir ... Turkish in seçili olduğuna emin ol
  • Whisper of the Heart // O kadar izle izle kimse ölmesin ... i'm disappointed

Standart kafa dağıtmalık hikayeleri sevenlere. Hafif sıkıcı mutlu sonlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

Whisper of the Heart // O kadar izle izle kimse ölmesin ... i'm disappointed

Standart kafa dağıtmalık hikayeleri sevenlere. Hafif sıkıcı mutlu sonlu.

Zaman kaybı da diyebiliriz ? Aslında benimde yeni animeye başlamam gerekiyor ama pek yeni bişey yok :S fantastik d,grayman tarzı biras gothic öğelerde içerecek bir anime tavsiyesi alaym
  • Şu saatte ne desem yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 29 Ocak 2009; 5:29:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

/>

İkiyüzüncü sayfamızın şerefine döktürün Kanpaiiiiiiii

Gif Dears'tan. Meraklılarına duyrulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

/>

İkiyüzüncü sayfamızın şerefine döktürün Kanpaiiiiiiii

Gif Dears'tan. Meraklılarına duyrulur.

Dearsta öyle bir karakter yok, bırak onu çizimleri bile Dearsa benzemiyor.Sapık öğretmene benzetmiş olabilirsin ama o değil onun saçı siyahtı.
  • 
Sayfa: önceki 596597598599600
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.