Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pooca

quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

up

animecilere nereye kayboldu yaf ??

geldim geldim.

kess
  • sağolun arkadaşlar ben de sizi seviyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: anime

sağolun arkadaşlar ben de sizi seviyorum

bu da artiz
  • http://www.anidb.net/

Burada çok güzel anlatımları var animelerin. Ben de takip etmeye çalışıyorum. Ama şu aralar beğendiğim bir anime yok.

Kimi ga Nozomu Eien seyrettiklerim arasında en iyisiydi bence. Çok etkileyiciydi.
  • Evet arkadaşlar bende takip ediyorum animeleri mümkün olduğunca...
    İzlediğim seriler:
    FullMetal Alchemist
    Bleach
    Elfen Lied
    Basilisk
    Samurai Champloo
    Trinity Blood
    Blood+
    Shakugan no Shana
    Gungrave

Favorilerim Bleach,FullMetal ALchemist,Elfen Lied ve Basilisk..
  • Merhaba.
    Ben İzmit'te oturuyorum ve bir anime sempatizanı olarak maalesef İzmit'te bu konu ile ilgilenene henüz rastlamadım anime satanada. Şimdi bende yok denecek kadar anime var. Bunlar Naruto'nun 10 bölümü (154-164) ve Final Fantasy Advent Children. Maalesef bu kadar toplaya bildim. Zamanında birde Dragon Ball'ı izlemiştim ama çoğu bölümünde kaçırdım. Şimdi siz sevgili animecilerden isteğim eğer bu Dragon Ball'ı göderebilecek (full) biri var mı? Yada bunun kadar iyi bir animeyi? Anime satan arkadaşlarda olabilir aslında onlarla da irtibata geçebiliriz.

Unutmadan şunuda belirtim eğer bir buluşma olursa ve bu buluşma İzmit'te olursa (olmaz ama olursa) seve seve hdd'mi getiririm

Hatta İzmit'te oturan arkadaşlar bu animeleri nereden temin ettikleri bilgisini veririse yarın onların yanına gitmeyen animeden yoksun ot biri olsun

Mail ve Msn: ozan_62@yahoo.com
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 5 Haziran 2008; 10:43:32 >
  • Valla bugün birkaç arkadaşa sordum hepsini ellerindede var demekki dragon ball'ı olmaanı dövüyorlar. Bakalım birkaç arkadaş toplanıp ta alabiliriz olmazsa tek kalırsam 256 kb ile yüklen babam yüklen torrente
  • vay be animeci arkadaşlar cogalıyor yavaş yavaş bende 2 senedir anime izlemeye ve manga takip etmeye başladım . Vede KageBunshinNoJutsu
    arkadaşım eger ingilizcen iyi ise altyazı olayınada girebilirsin hem yardımcı olmuş olursun bizde de :D
  • Ya artık takip edemiyorum ben...

Adanada ulaşacağım kimse varmı?
  • avatırları hoşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: X.s.@.r.i.o

vay be animeci arkadaşlar cogalıyor yavaş yavaş bende 2 senedir anime izlemeye ve manga takip etmeye başladım . Vede KageBunshinNoJutsu
    arkadaşım eger ingilizcen iyi ise altyazı olayınada girebilirsin hem yardımcı olmuş olursun bizde de :D

valla naruto'dan başlamak istiyorum alt yazı olayına fakat hangi programla yapacağımı bulamadım...1-2 program var elimde fakat onlarda pek kullanışlı değiller :\

pratik bir altyazı programı ve seninde az desteğin olursa alt yazı olayını yaparız kardeş...

bu arada imzandaki gif harika ;)

itachi rulaz
  • Animeleri takip ediyorum elimden geldiğince ama uzun süredir çekmeye değecek bir anime bulamamıştım. Sonunda Trinity Blood'ı denemeye karar verdim ve çok beğendim. Konusu, çizimleri, müzikleri herşey harika
    Seyretmediyseniz, mutlaka deneyin siz de
  • quote:

Ya artık takip edemiyorum ben...

Adanada ulaşacağım kimse var mı?

Ben varım arkadaşım, bu mesajı gördüğünde özelden bir msj atarsan buluşup görüşüruz.
  • Naruto nun ilk 14 bölümünü Shikamaru (Serkan) altyazılarını yaptı ama geri kalanları yok. daha koaly bi yolu ing Sub ları varsa srt formatında senkrona gerek kalamdan kolayca tr ye çevirilir bende yaparım ama gel görki naruto nun dvdrip leri çıkmadığı için olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozuma

Naruto nun ilk 14 bölümünü Shikamaru (Serkan) altyazılarını yaptı ama geri kalanları yok. daha koaly bi yolu ing Sub ları varsa srt formatında senkrona gerek kalamdan kolayca tr ye çevirilir bende yaparım ama gel görki naruto nun dvdrip leri çıkmadığı için olmuyor

ya bu arada sanırım narutodownload sitesinde 167 ci yada 168 ci bölüm sanırım , işte geçtiğimiz perşembenin bölümünü yayınlamadılar....
    baktımda siteye upload etmemişler
  • Ne yazık ki çok sevdiğim 100. bölümden öncesini en az 3 kez izlediğim bu seriden artık tamamen soğudum. İçimdeki tüm Naruto sevgisini öldürdü adamlar büyük bir başarı ile. Tebrik ediyorum yazan, çizen, yöneten kadroyu.
  • Naruto hayranı çok galiba.
    İngilizcemi yoksa japoncamı.İndirdikleriniz hangi dilde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prenses Elion

Naruto hayranı çok galiba.
    İngilizcemi yoksa japoncamı.İndirdikleriniz hangi dilde?

seslendirme japonca ,
    altyazı ingilizce
  • 160 bölümün hepsi varmı internette.Ayrıca altyazıyı divx programlarıyla mı ekliyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.