Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (453. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    edit:neyse fazla uzatmayak.msn konuşmasına dönmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 13 Temmuz 2008; 22:24:18 >
  • okey oynamayı bildiklerini sanan şahıslar : @pagan_chris@dombilibili auhahu xD

zhau imza süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

quote:

Orjinalden alıntı: TheM

quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

Bekliyoruz

dvdleri unut koç

Hocam bi dk. montaj var orda.Post a tekrar bak

bi insan bu kadar çabukmu döner lafından

@mai haibane renmei nin final bölümünü otobüste izliyordum süre yetmedi son 5 dakka kaldı bitsin soracağım şeyler olacak bunun dışında

bu duvar ve duvarın dışı açıklanmayacak sanırım vakit kalmadı çünkü reki nin iç dünyasına ve cacoon da gördüğü rüye ya odaklandık duvar ve duvarın dışı ne şimdi dizide açıklandıda benmi kaçırdım toga lar falan ne açıklanmasını bekledim hep ama açıklanmadı yada açıklandı ama ben kaçırdım

haibane renmei yi izlemeyen açmasın spoiler ı açarsa da sonra neden yazdın demesin
  • Çok manyak bi spoiler var @dombili haricinde kimse tıklamasın anime izlemeye töbe edersiniz.

Abi ne dönücem bekliyorum videoyu.Elinizi çabuk tutun merak işte dvdleri almak için döndüm.Hadi çabuk bekliyorum
  • @shinigami_L

siz foto çekilmedinizmi
  • detective conan rapid linklerini nerede bulabilirim yardımcı olabilecek site falan bilen birisi varmı
  • Onegai Teacher

altyazısını bulabilecegim bi site avrmı

ww.divxplanet. hariçinde
  • pagan altyazı başka yerde bulsanda yine aynı olur çünkü sadece divxplanet tekiler çevirdi onu yine sorun çıkartır zamanlama sorununu time adjuster programı ile rahatlıkla halledebilirsin bende var istersen rapid e upload edeyim altyazısı uymayan altyazıyı nasıl video ya göre ayarlanıcağını türkçe anlatan bir yazıda var bendeki time adjuster programının yanında
  • Abi bu school days bittide harbiden akumanın(akuma değil dombiliydi galiba dediği gibiymiş yani herkes için değilmiş abi he izlediğim zamana haram olsun dermiyim demem ama biraz konuşacağım cidden spoiler içeriyo school days i izlemeyen bakmasın

Abi bu makoto başlarda akıllı uslu bi çocuktu katsuranın ona cinsel açıdan soğuk davranması mı onu böyle tecavüzcü yaptı adam meşrepleşti yav... Ha bide son bölümlerde bu katsura niye saionji yi öldürdü ki tamam çocuğu varmı diye bakmak için yardı ama gereksiz geldi bana son bölümlerde iyice megalomanlaştı o kızda

@shini eğer benim kulağımı çekiceksen nası benim kulağımı çekiceksen o işi yapman biraz zor
    @miko abi sen gelmeyince bizde arkadaşlarla oyun oynadık demeye çalıştım

İsim keledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mtntk -- 13 Temmuz 2008; 23:42:13 >
  • school days herkese göre değildir diye uyaran bendim izleme diye uyarmıştım ama dinlememişsin herkesin seveceği anime değil benim favori serilerimden biridir

kız delirdi dizinin sonunda damın kafaya sarılmış artık ayrılmayacağız diyor kendi kendine konuşmaya başlıyor sen ise sevgilisini öldüren kızın neden öldürmüş diyorsun bence saçma olan asıl senin bu düşüncen kotonoha nın karnını yararak öldürmesi değil zaten kamera saionji nin karnının içindenmiş gibi iken kotonoha nın sözleri ve oradaki ifadeleri kotonoha nın ruh halini gösteriyor

spoiler school days ile ilgili
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

pagan altyazı başka yerde bulsanda yine aynı olur çünkü sadece divxplanet tekiler çevirdi onu yine sorun çıkartır zamanlama sorununu time adjuster programı ile rahatlıkla halledebilirsin bende var istersen rapid e upload edeyim altyazısı uymayan altyazıyı nasıl video ya göre ayarlanıcağını türkçe anlatan bir yazıda var bendeki time adjuster programının yanında

yok hacım orda tüm bölümler yok ben tamammını istiyorumda

ahanda oymak başıyam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 13 Temmuz 2008; 23:46:11 >
  • Ya abi pardon son bölümü doğru düzgün izleyemedimde görüntüde takılmalar oluyodu. Yarın tekrar indirmeyi deniyeceğim 5 saniyelik takılmalar oluyodu. Umarım olur
    yani ordaki yüz ifadelerini falan göremedim orda en son kızın delirdiğini anladım galiba yatta adamın kafasına sarılmıştı. Aslında o kadar kötü bi anime değil hem sürükleyici falan tabi işin duygusal kısmından bakarsak.

• takılmalar olabilirde sen atlayarak falan izliyorsun sanırım eğer kızın delirdiğini anlayamadıysan hatta sadece o kafaya sarıldığı sırada anladıysan aradada bazı şeyleri kaçırmış olabilirsin

school days

quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

quote:

pagan altyazı başka yerde bulsanda yine aynı olur çünkü sadece divxplanet tekiler çevirdi onu yine sorun çıkartır zamanlama sorununu time adjuster programı ile rahatlıkla halledebilirsin bende var istersen rapid e upload edeyim altyazısı uymayan altyazıyı nasıl video ya göre ayarlanıcağını türkçe anlatan bir yazıda var bendeki time adjuster programının yanında

yok hacım orda tüm bölümler yok ben tamammını istiyorumda

ahanda oymak başıyam

o seri daha çevirisi bitmemiş bir seri sanırım
    http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=112149 bu konuyu takip et istersen çeviri durumu hakkında bilgi almak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 13 Temmuz 2008; 23:57:01 >
  • school days

hatta noel ağacın altında telefonda mokotaylan konuştugunu sanıyordu ama tel kapalıydı

• evet ilk kafaya sıyırmaya başladığının göstergesi orasıydı zaten dizi saionji nin hamileliğinden sonra farklı bir boyuta geçiyor oralar beni etkiledi diyebilirim kotonoha nın deliliğinin üst seviyeye ulaşmaya başladığının en yüksek noktaya ulaşmak üzere olduğunun göstergesi karnını yardıktan sonra saionji nin kurduğu cümle ve o sahne tepe noktasıda final sahnesidir bilmem dizinin credits ten sonraki bölümünü izledinmi 11. ve 13. bölümünden sonra izlemediysen oradada bazı şeyler kaçırmışsın

school days

bu arada bu spoiler butonu çok iyi oldu
  • School days
    Abartmayın o kadar kızın delirdiğini o kırmızılı ile öpüştüğü zaman anladık zaten gözleri matlaştı falan öyle telefona konuşuyodu falan onu anlamamak elde değil zaten
    Neyse uzatmayalım isterseniz şimdi kızmasınlar ne bu spoilerınız diye. Ama animeyi duygusal yönden izlicekler için bence çok güzel bir anime(daha o kadar çok anime izlemediğim için bu yorumu yapıyorum karşı çıkacaklar bunuda bilsin) ama faso olsun diye izlicekseniz fikrim @dombili ile aynı
  • Ne kadar mutlu oluyorum şurda school days konuşulduğu zaman
  • He bu arada
    Anime 12 bölüm değilmi OAV hariç ? Ve şu karanlıkta pelerinli şeyler çıkıyo onların anlamı ne tan olarak anlıyamadım onu yani onlar bilinç altında falan konuştuları kişilermi
  • ben bu arada izlenmemesi gerektiğini falan düşünmüyorum burada bir çok kişiye önerdim ama herkese göre değil diyorum ondan dolayı sana izleme istersen demiştim sonra dan olumsuz olarak hatırlayacaksan izlemenin gereği yok niye kızsınlar spoiler ı uzattınız diye burası anime bölümü tabii ki anime hakkında konuşacağız spoiler a almazsak asıl kızmaya hakları olur izlemeyen varsa ki burada baya kişi izlemiştir o animeyi en azından ben izlemelerini sağladım kotonoha konusuna ise tekrar gelirsek

bence delirme olayı o kızı öptüğünü görmesiyle değiltelefonda engellemesi olayı ile başladı setsuna mokoto ya bu öpücük tamamen saionji için diyor zaten ama işin iç yüzü 11. bölümde credits ten sonra açıklanıyor bilmiyorum izledinmi onu yoksa direk atlayıp ileriki bölümemi geçtin

morfildor senide bekleriz konuşmaya school days ile ilgili
  • quote:

ben bu arada izlenmemesi gerektiğini falan düşünmüyorum burada bir çok kişiye önerdim ama herkese göre değil diyorum ondan dolayı sana izleme istersen demiştim sonra dan olumsuz olarak hatırlayacaksan izlemenin gereği yok niye kızsınlar spoiler ı uzattınız diye burası anime bölümü tabii ki anime hakkında konuşacağız spoiler a almazsak asıl kızmaya hakları olur izlemeyen varsa ki burada baya kişi izlemiştir o animeyi en azından ben izlemelerini sağladım kotonoha konusuna ise tekrar gelirsek

bence delirme olayı o kızı öptüğünü görmesiyle değiltelefonda engellemesi olayı ile başladı setsuna mokoto ya bu öpücük tamamen saionji için diyor zaten ama işin iç yüzü 11. bölümde credits ten sonra açıklanıyor bilmiyorum izledinmi onu yoksa direk atlayıp ileriki bölümemi geçtin

morfildor senide bekleriz konuşmaya school days ile ilgili

Ölümüne savunurum walla school days'i ... Ama gerçekten herkese göre değil ... Anime in gidişi o kadar çok değişiyor ki bazıları sıkılabilir
  • 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.