Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (446. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dombilibili
    türk gruplarından anidb ye bilgilerini giren yok pek anca birkaç tane

Hadi ya valla ben pek bilmiyorum altyazı olayını , kusura bakmayın .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili
    türk gruplarından anidb ye bilgilerini giren yok pek anca birkaç tane

Hadi ya valla ben pek bilmiyorum altyazı olayını , kusura bakmayın .

genelde türkçe altyazıyı tercih ediyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaiji

quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Eçiden başka bişi izlemez misin hacu ya eçi ya h.

arşivime bakarsan anime yelpazemin hayli geniş olduğunu görürsün kardeş, bi iki tavsiye verdik diye sadece o türe yoğunlaştığımız anlamına gelmez

Usta şaka yaptım sende.

Ben genelde Türkçe bulmaya çalışıyorum, yoksa da İngilizce de izleriz.

Mai Hime bitsin, School days'e ya da Dears'a başlıycam.
  • Ama Mai hime den sonra Mai otome var Mai otome zwei var Mai otome srf var mai hime nin animeden epey farklı mangası var yani demek istiyorum ki Mai hime bitmez
  • quote:

Ama Mai hime den sonra Mai otome var Mai otome zwei var Mai otome srf var mai hime nin animeden epey farklı mangası var yani demek istiyorum ki Mai hime bitmez

Onları da okuruz, izleriz zaman çok bizde internet de sınırsız.
  • Avatarındaki kız hangi animeden usta ilgimi çekti bir bakayım söylede .
  • Gundam 00. Güzel anime izlemediysen izle derim biraz provake siyaset felan var ama mecha olarak güzel bir seri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akuma_Blade

2002 gibi başladığım ve kısa denilebilecek bir zamanda yapılmış en iyi kılıç Manga'sı olarak nitelendirdiğim Blade of Immortal'ın animesi 2 gün sonra başlıyor.

FRAGMAN

Kaç bölüm olur bu acep ?
  • Şu cowon'ın şarjı dolsun TV'ye bağlayıp Mai'yi izliyeyim. 4:3 olduğundan monitörde zevki çıkmıyor. İyi ki zamanında Usb'li player almışım.
  • quote:

Avatarındaki kız hangi animeden usta ilgimi çekti bir bakayım söylede .

http://animestocks.com/gallery.php/category/Gundam+00/Nena+Trinity

Nena Trinity
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Gundam 00. Güzel anime izlemediysen izle derim biraz provake siyaset felan var ama mecha olarak güzel bir seri.

Ben hiç bir gundam serisini izlemedim daha onun için bekleyecek biraz sanırım biliyorum gundam serileri için iyi şeyler diyorlar lakin ben pek mecha sevmiyorum ama ileride bir ara izleyeceğim .

Edit : butterfly & akuma teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 11 Temmuz 2008; 13:40:41 >
  • Mai'nin ilk bölümü gerçekten çok güzeldi. Açıkça söylemek gerekirse, izlediğim bütün animeler içinde ilk bölümü en güzel olandı, neyin ne olduğunu ilk bölümde anladım. Umarım diğer bölümleri de aynı şekilde gider.

Edit: Asla 8 yaşındaki kardeşinizle Mai-Hime izlemeye kalkmayın. Adamı deli ediyor. Geldiği gibi açılmadı zaten uğursuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 11 Temmuz 2008; 14:27:55 >
  • Şu Tegami Bachi'nin animesi yayımlansa çok güzel olacak ya. İzlemeyi çok istiyorum ama sanırım izleyemiyeceğim.
  • Nena Trinity,Akari'ye çok benziyomuş benim imzamdaki..Hatta aynısı diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 11 Temmuz 2008; 17:25:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Nena Trinity,Akari'ye çok benziyomuş benim imzamdaki..Hatta aynısı diyebilirim.

Valla aynısı. Af buyurun birşey soracağdım, bu Mai-HİME'nin 3. bölümünün başında çalan tanıdık bir şarkı var, gerçekten çok güzel. Adını duyan bilen varsa bana söyleyebilir mi?

Edit: Şarkı Kajiura Yuki - Mezame'ymiş.

Soundtrackleri kaliteli olan animelerden birisi daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 11 Temmuz 2008; 17:54:25 >
  • Mai hime 3 bölümse eğer ilk opening dir o parça da shining days olmalı hdd im şu an bende olmadığı için bakamıyorum ama %90 shining days dir .
  • quote:

Mai hime 3 bölümse eğer ilk opening dir o parça da shining days olmalı hdd im şu an bende olmadığı için bakamıyorum ama %90 shining days dir .

Açılış parçası değil, dövüş esnasında geçen. Daha önce de Devil May Cry videosunda duyduğum için tanıdık gelmişti.

http://youtube.dinamiturk.com/watch?v=S4v87p_vDdI

İşte bu videodaki şarkı.
  • Anladım lakin benim favorim Ensei dir onu da dinlemeni öneririm Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam o dediğin parçanın enstrümental versiyonu kullanılıyordu sahnelerde tam olarak o sayılmaz banane banane işte benim söylediğim doğru Öfff çok pis canımı çektirdin biraz mai hime izleyeyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 11 Temmuz 2008; 18:20:06 >
  • quote:

Anladım lakin benim favorim Ensei dir onu da dinlmeni öneririm Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam o dediğin parçanın enstrümental versiyonu kullanılıyordu sahnelerde tam olarak o sayılmaz banane banane işte benim söylediğim doğru Öfff çok pis canımı çektirdin biraz mai hime izleyeyim .

Onii-chaaan
  • 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.