Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa samurai champloo, afro samurai, samurai 7, samurai deeper kyo , kenshin flan bnde vaarr takas yapcak arkadaşlar arıyomdaaa....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasova

yaa samurai champloo, afro samurai filan bwnde var, takas yapcak arkadaşlar arıyomda....

@taso sendeki Afro Samuray'ın dublajı ingilizcemi yoksa japoncamı? Walla bi-iki yerden indirdim hep ingilizce çıktı, bende ingilizlerin seslendirmelerine GICIK olduğumdan sildim hep indirdiklerimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

hacım hepsi vardır daha öncede söylemiştim hatta afro samurai senlen msn de konuşmuştuk indirircem diye

ne demek hepsi vardır? sakın bana Samurai 7 serisini bitirdiğini söleme!!! walla ben başladım indirmeye sendekinin durumu belirsiz olduğundan offfffff hep birbirimizdeki animeleri indirioz yaw delirçem walla

hacım komple var 26 bl.
  • arkadaş çizdi elden tarayıcıyla pcye attı bende potoşoptan boyadım
    nasılım :D

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unkown-Artist -- 6 Eylül 2007; 18:01:49 >
  • Çok iyi olmuş cidden.Tebrikler
  • harika olmuş mexmo :D

hemen seninle ve arkadaşınla Anime şirketi kuruyoruz hazırlanın
  • quote:

hacım komple var 26 bl.

neyse baba başladık artık ne yapalım zaten bu aralar kredi sıkıntısı çektiğimden oyun alamıom netten indirmeye başladım, eh animelerede dur demek zorunda kaldık, pek birşey gelmedi yeni benden, önceki sayfalarda muhakkak yazmışımdırda, sizle yaptığım son takastan itibaren genel bi durum değerlendirmesi yapmak gerekirse şunlar var yeni olarak;

• The Twelve Kingdoms
    • 3x3 Eyes
    • 3x3 Eyes Seima Densetsu
    • Maburaho
    • Inuyasha
    • Descendants Of Darkness
    • DearS
    • Read or Die ~the TV~
    • Kaze no Yojimbo
    • Busou Renkin
    • Maids in Hanaukyo
    • Venus versus Virus
    • Geneshaft

Kaldıki son takası yaptığımızdan beri oldukça uzun bir süre geçtiğine göre bu ilerleme hiçde memnun edici değil offfffff yaw hep bişiler ters gidiyor, hani derler ya; "düşeş atsam yek geliyor!" benimkiside tam o durum oldu walla
  • hacı güzel arşiv yapmışsın bi ara takasa gidek yaw
  • quote:

hacı güzel arşiv yapmışsın bi ara takasa gidek yaw

aga aklımda zatende ekonomik krizdeyim işte offfffffff kırcam kafayı walla billa yaw amma bahtsız adamım ben
  • Pagan sen benim hala gtomu vermedin ...Alamıyorm ya gtoyu.. .
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Pagan sen benim hala gtomu vermedin ...Alamıyorm ya gtoyu.. .

bak bügün mecidiyeköye gelicem pm den cebimi atıyorum
  • lanet olsun win vista, onun yüzünden tüm saint seiya idirdiklerim gitti (yaklaşık 20GB)

sıçarım böyle işe eeehhh yeter be.

arkadaşlar moralim biraz bozuk ondan bu aralar pek anime indirmicem
  • ya @elmo seninde amma kara bahtın var be hocam, ne zaman bi 15-20GB indirsen boşa gidio walla
  • @elmo geçmiş olsun baba

aynısı benimde başıma gelmişti
  • @elmo baba ne oldu ya tam anlat şunu , ben fransız kaldım
  • Arkadaşlar Amane Misa resimleri arıyorum yomudur yaw.
  • yahoo ve google amcaya amane misa yazarsan bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: HALO®

Arkadaşlar Amane Misa resimleri arıyorum yomudur yaw.

Bu sitede baya anime var tavsiye ederim.http://www.animepaper.net/gallery/wallpapers/
  • @ yevo, @ pagan: teşekkür ederim arkadaşlar. internet böyle boş boş duracağına tekrar indirmeye başladım silinenleri (ne azim varmış bende beee). bi dolu da anime indirmeye başladım ayrıca üstüne üstlük arşivimde bulunan rmvb videoları yüksek kalite mkv ya da avi ile değiştiricem, yani yeniden serileri indiriyorum. arşivimin komple kaliteli birşey olması için uğraşıyorum. ha bide oynayamadığım yeni oyunları (CoH gibi) ve de eski sevdiğim oyunların iso'larını tekrar indirmeye başladım. anlayacağınız bir dolu şey indiriyorum :D
  • ohooo @elmo desene sen; "BARAJI AŞTIK GELİYORUZ!!!" moduna girmişinde haberimiz yokmuş be yaw

Bu arada yeni izlemeye başladığım "12 Krallık" gerçekten güzel bir anime imiş, anime fan sitelerinden 2003'ün en iyi hikayesi ödülünü almış tawsiye etmeden duramadım ilk bölümleri bizim elemanı öldürmeye çalışan mahlûklar ile mücadele sebebiyle aksiyon ile başlıyor ama sonradan elemanımız amacına ulaşınca biraz durgunlaşıyor fekat bu sizi aldatmasın tansiyon hiç düşmüyor, saray entrikaları, iktidar için yapılan komplolar/ihanetler/suikastler derken hikâye oldukça ilginçleşiyor ve benim çok hoşuma giden bi olay var oda; hikâye tek bir kişi etrafında değilde birden fazla kişinin hayatlarına odaklandığından ve her birinin sınıfı farklı seviyede olduğundan yaşamları arasındaki farkları/dünya görüşlerini oldukça güzel bir şekilde izleyiciye sunulması. Zaten merak edip database sitelerinden araştırdığımda bu animenin mangadan çevrilmediğini, Fuyumi Ono adlı bi yazarın romanından uyarlandığını öğrendim. Walla arka plandan zengin bi mitoloji ile desteklenen oldukça karmaşık bir fantastik dünyaya oturtulmuş senaryoya sahip başka bi anime hiç izlememiştim, izlemişsemde hatırlamıyorum Bu sebeple gönül rahatlığı ile diyebilirimki; "ŞİDDETLE TAWSİYE EDİYORUMS!!!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 9 Eylül 2007; 13:24:05 >
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.