Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu karekterın adını bılen var mı
    aradım ama bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 31 Ağustos 2007; 21:19:29 >
  • ah hocam birde resim görülse ona göre bi yorum yapıcamda, resim yokki piyasada
  •  © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

[simage]
    http://img130.imageshack.us/img130/3177/dddxz7.jpg[/simage]
    resım ucmus ama olsun yıne denıyeyım :D

ya adamın bıde adını bılsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 31 Ağustos 2007; 21:57:36 >
  • resimdeki arkadaş Genjo Sanzo'dur, bu şahsın bulunduğu anime ise SAIYUKI'dir, umarım yardımcı olmuşumdur sana

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 4 Eylül 2007; 10:32:06 >
  • @yewo olmazmı heç yaw 1961 senesinin filmi ayıpsın
    ama bi hayvan bi arkadaşa vermiştim halen gelicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 31 Ağustos 2007; 22:53:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

@yewo olmazmı heç yaw 1961 senesinin filmi ayıpsın
    ama bi hayvan bi arkadaşa vermiştim halen gelicek

wayy bi ara alam o zaman hacı, ha bu arada ondan esinlenerek yapılan animeyi indirmeyi bitirdim, adı Kaze no Yojimbo;

Ya birde ne dicem sende gene üstat Kurosawa'nın eserlerinden "Seven Samurai" varmı? Bundan esinlenerekte bi anime çıkarmışlardı Samurai 7 idi galiba adı, izlediğimde oldukça sarmıştı, animesi böyleyse filmi nasıldır acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 1 Eylül 2007; 0:39:50 >
  • cok tesekurler...
  • o yok be hacım
  • yevaud bende karosawanın seven samurai ve kagemusha adlı filmleri var ikiside kalsikler arasında yer alır.yanlız filmler bayağa bi eski seven samurai 1954 yapımı yanılmıyorsam kagemushada 1980 yapımı.cdlerini bulabilirsin var piyasada ancak,eğer bir yerden alacak olursan sakın türkçe dublajlı alma yemin ederim izleyemezsin bir dublaj bir filmi bu kadar mahveder.arkadaş getirmişti bir kere bende tekrar izlerim nasıl acaba dublajlı onu da görmüş olurum diye aman izleyemedimbenden sana tavsiye forumlardan indir orjinal dilinde altyazılarıda var ben öyle kattım arşive istersen adres verebilirim.al irde dipnot amerikalılıar seven samurainin western versiyonunu çekmişlerdi muhteşem yedili adında
  • alla alla Muhteşem Yedili ha? Nası bişi güzelmiki? Gerçi samuray ve kovboy arasında dağlar kadar fark var ama Yojimbo'nun amerikan versiyonu izlenmeye değerdi gerçekten, umarım buda öyle bişiydir
  • Papurika
    One piece Chinjou shima no chopper oukoku
    One Piece Dream Soccer King
    One Piece Karakuri Shiro no Mecha Kyohei
    Rose of Versailles yeni başladım
    Transformers-The Movie

beyler yeni olarak bunları indirdim
  • Canım sıkıldı ölesine painte girip bi çizim yaptım,çizim ne derseniz anlamı yok can sıkıntısı işte.

• @ pagan: hacı bende transformers vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

@ pagan: hacı bende transformers vardı

walla baba bu aralar aptal gibiyim kimde ne ne yok unutuyorum yada bakmıyorum
  • quote:

walla baba bu aralar aptal gibiyim kimde ne ne yok unutuyorum yada bakmıyorum

Ya hacı sorma daha sizden aldıklarımı izleyemedim vede kaydedemedim daha, eh haliyle listeme bile yazmadım çoğunu, her şey salata oldu, offf koleksiyon genişledikçe işler karışmaya başladı, gel de çık şimdi işin içinden Aklıma gelmişken bi soram; sende Hellsing tv serisinin spesyal bölümü varmıydı, indircem bi ara diyodun gibi hatırlıom amma?

Bide @pago ne dicem yaw Kaze no Yojimbo'yu izlemeyi bitirdim bugün, filmide aynı senaryoyamı sahip diye bi soram dedimde, spoiler vermeden şöle söliim; bizim elemanın abisi savunma bakanlığı kuvvetlerinin 9. tümenine bağlı bi subay, bu tümendeki kodamanlar entrika çevirip altın yüklü bi vagonu ortadan kaybediveriyolar, treni kullanan dallamada piyasadan kayboluyo, bizim elemanda bu dallamayı bulmak için ücra bir kasabaya geliyo bu olaylardan 15 yıl sonra, eh sonrada dananın kuyruğu kopuyo, böylemiydi Akira Kurosawa üstadın filmide?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 5 Eylül 2007; 12:24:19 >
  • walla hacım o yoghtur
  • quote:

walla hacım o yoghtur

o yok dediğin hangisi yaw? hellsing spesyalimi yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 2 Eylül 2007; 22:16:28 >
  • Kaze no Yojimbo

ama sana bunu önerebilirm

Zatôichi

1962-63-64-65-66-67-68-70-72-75-89 ve 2003 te sürekli çekilen bi filmdir ve tv serisi vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 2 Eylül 2007; 22:23:11 >
  • yaw hacı daha yukardaki mesajların birinde "bende vardıda arkadaşa verdim, daha getirmedi hayvan" gibisinden bişiler dememişmiydin yahu? birde hellsing spesyal varmı yokmu sende? ona göre ben indirecem yoksa...

Bu arada Zatoichi güzel bir film, VCD si piyasaya çıkar çıkmaz almıştım zaten, benden kaçmaz öle şeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 2 Eylül 2007; 22:49:06 >
  • hellsing spesyal yok hacı ben başka bişey diye okudum sorry
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.