evt nisan ayındada var hatta kapakta resmi olup toplam 7 sayfa ayırmış narutoya
ozkulse saol verdiğin resimler çok güzel özellikle Bleach resimleri
ben de geldim aranıza...ama ben çok yeniyim..anime yi sizler tanıttınız bana tüm sayfalarını okuduğum tek topic bu...hoşuma gitti...eskiden pokemmon u çok severdim..tabi voltran efsane zaten..bi de eskiden futbol animeleri vardi dimi..tusuba falan onları çok severdim..şuan hangi kanallarda neler var acaba ya...bu kota olayi beni aşti geçen ay 50ytl ödedim peder çok kızdı hani sabitti diye...bu ayda aştım biraz ama çok az...nese gelecek ay indiririm bişeler yardımlarınızla
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
100 mb'dan büyük dosyayı nereye upload edebilirim biri bana yardım edebilirmi acaba ?!
Anime Video'su hazırlamayı düşünüyorumda
videoyu daha kucuk Mblarla kaydedebilirsin 20 Mb kadar indiinde pek bisey farketmiiyor ondan sonra rahat rahat upload edersin
aramıza hosgeldin bertakula Brn nisan ayındaki dergiyi söylediin için çok saol ya çıktımı pek niasn ayı dergisi gamepronun _?
quote:
Orjinalden alıntı: anna_kyouyama
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
100 mb'dan büyük dosyayı nereye upload edebilirim biri bana yardım edebilirmi acaba ?!
Anime Video'su hazırlamayı düşünüyorumda
videoyu daha kucuk Mblarla kaydedebilirsin 20 Mb kadar indiinde pek bisey farketmiiyor ondan sonra rahat rahat upload edersin
hmmmpsss :\
hangi programla o kadar kücük boyuta getirebilirim peki ?
ben vegas kullanıyorum klip yada movie yapmak için ve avi olarak kaydediyorum....
sonuç ?
1 dk = 10 mb
eeeama olmaz ki!Turkiye coook geri!herbisi indirmek zorundayiz(bn indiremiyom ama nesse) bide bloodin turkce filmini andim cok kiytirik cikti!bide arkiler lutfen sorularima cvp yazin...
quote:
Orjinalden alıntı: INU
eeeama olmaz ki!Turkiye coook geri!herbisi indirmek zorundayiz(bn indiremiyom ama nesse) bide bloodin turkce filmini andim cok kiytirik cikti!bide arkiler lutfen sorularima cvp yazin...
sor
Arkadaşlar!!!Naruto gekitou ninja taisen 3 ün Müzikleri varsa nereden indirdini söylerse çok sevinirim !!!!!!!!Bulamıyom hiç biyerde hep 1 ve 2. oyunlarinin var