Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oooooo imza da gitti başka forumdanda atılırım!!!
  • ssj2vegeta sn dragon ball z bölümlerini nerde izledin hiç bi yerde bulamdım ???
  • yok yanedorudur bn resmini bile bulamiyom!ya anktan olaninz varsa remziden baska nerde manga satildini bilen varmi?(tekrardan soluyom geri Turkiye!!!HIIIR!aslinda tanisalar yayina sokarlar animeyi yada getirtirler mangayi da...surda kac kisi biliyo....)
  • http://www.everything-anime.com/animethemes/submitwalls/submittedwalls.html burda 51 sayfa anime resmi var hepsi fanlar tarafında yapıldığı için wallpaper tarzı bi bakın isterseniz özellikle ilk sayfalarda dragon ball Z resmi baya var
  • süper resımler
  • www.dragonballarena.com dan ingilizce kısmında var dragonballz ve gt bölümleri ama çok az!!!

bazenleri dragonball underground diye biri çıkıyor ingilizce bölmünün anasayfasında ordada oavlar var(dragonball gt oluyor genellikle)
  • quote:

Orjinalden alıntı: INU

yok yanedorudur bn resmini bile bulamiyom!ya anktan olaninz varsa remziden baska nerde manga satildini bilen varmi?(tekrardan soluyom geri Turkiye!!!HIIIR!aslinda tanisalar yayina sokarlar animeyi yada getirtirler mangayi da...surda kac kisi biliyo....)

walla en az 1000 kişi var trde spider-man çizgi romanının o kdar sattıgını dusunmuyorum (utanmasalar sadece bi derginin kapagını bide oyuncak vercekler) haa bu arada en az 1000 kişi nerden biliyosun die sorarsan forumlardan biliyorum
  • himm..of!!bn fanlerin cizdini sevmiyom..anime veya mangadan olan resimlerini seviyom cunku fanlar bazen sapitik sapitik seyler cizip sinirimi bozuyoo!!!
  • Arkadaşlar mücde!!! eğer biliiyorsanız beni affedin!!! super rtl ch 2 adlıkanalda yugi-oh gx başlamıştır ilgililere duyrulur
  • Süper rtl ne digitürkte varmı
  • yabancı bir kanal galiba yok digitürk te
  • RTL , Super RTL alman kanalları
  • yes
  • ama yanlız şöyle bişi var; super rtl ve rtl de sadece sünger bob gibi şeyler var ama super rtl ch 2 de 13:00dan 17:00a kadar genellikle hep anime çıkıyor
  • rtl be super rtl kabloluda cıkıor mu acaba gerci almancam yok ama bi goz atarım
  • (galiba)super rtl turksatta(cck kanali) var ayrica rtl2(yine cizgiflm fln var ama ayrica sat 130dan mi ne itibaren anime yayinlio bn yln basinda islemistim pretty cure,inyasha,yuguoh,one piace,fln vardidierlarini hatirlamiyom ama 1yil mi 1yilmi once sevimli hirsiz vardi)dede gsl animeler var(oda turksatta var)rtl ise kablolu tvde var ama o normal kanal anime fln..yok ayrica almancada gerekio bn konua sansliyim....
  • yazarken harflari hep unutmusum...aynen ssj2vegetain dedi gibi yane....(gormemisimde)
    (okudunuza eminim ama yinede soriim ddm okumayan varsada okusun bnce)gothu okuyaniniz vaaaar mi?super bisi yaa asikoldumck gsl!!!yanniz az karisikzati sonunu pk annayamadim ama....
  • Ben eskiden anime filmlerini (oav ve ya ova)indirmek için imesh 1 i kullanıyordum imesh1 nerden bulabilirim?

veya ücretsiz emule gibi bildiğiniz arama (neyidi ismini unuttum)vaar mı?
  • Limewire-bearshare war.ama torrent en iyisi!!
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.