Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.333
Cevap
22
Favori
287.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • bu hız olayıda sadece kuchiki'ye karsı işe yaradı başka güzelliğini gören varmı yoook!
    kurasaki'nin içindeki hollowa daha çok yoğunlaşılmış
    ben ichigo'nun hollowunu tek sanıyodum sonra vaizardlar çıktı resmen çöktüm
  • ichigonun bankasi bence cok gorsel kıyafeti yakior hemde kılıcıda gayet hos nese saten ichigonun ulqiorra ile dovusune en az 15 bolum var simdi hitsugaya matsumoto soi fong ve tegmeni dovuscek sirada onlar var..baya cetin olacak 1. ve 2. espadaya karsi doviscekler... ichigo hem ulqi ile teke tek dovismicek tahmin edin kim gelicek xD

Orjinalden alıntı: ChestoFuL

ichigonun bankasi bence cok gorsel kıyafeti yakior hemde kılıcıda gayet hos nese saten ichigonun ulqiorra ile dovusune en az 15 bolum var simdi hitsugaya matsumoto soi fong ve tegmeni dovuscek sirada onlar var..baya cetin olacak 1. ve 2. espadaya karsi doviscekler... ichigo hem ulqi ile teke tek dovismicek tahmin edin kim gelicek xD

mangayı takip ediyomusun
    ama kuchiki'nin geleceğine eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChestoFuL -- 26 Mayıs 2009; 19:52:33 >
    animeyi izlemek zevkiyle yarışamaz

Orjinalden alıntı: ChestoFuL

evet mangaya arada bi goz atiorum
    yerinde olsam o kdr emin olmazdim

Mangadan spoiler olcak ama:

Kimsenin geldiği falan yok :/
  • huecco monde'de kalan kaptanların uzun süre dövüşeceklerini zannetmiyorum. çünkü kaptanlardan mayuri(bilim), unohana(tıp) ve byakuya(tarih) araştırmacı özelliklerine sahipler. bu üç kaptan sadece kurtarma amacıyla gönderilemeyecek kadar vasıflılar. bence onlar vaste lorde'lerin aizen'le işbirliğine girip girmediklerine veya başka bir planı olup olmadığını araştırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 26 Mayıs 2009; 22:35:24 >

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dergul

huecco monde'de kalan kaptanların uzun süre dövüşeceklerini zannetmiyorum. çünkü kaptanlardan mayuri(bilim), unohana(tıp) ve byakuya(tarih) araştırmacı özelliklerine sahipler. bu üç kaptan sadece kurtarma amacıyla gönderilemeyecek kadar vasıflılar. bence onlar vaste lorde'lerin aizen'le işbirliğine girip girmediklerine veya başka bir planı olup olmadığını araştırıyorlar.

Zarakide eğlenceli gözüktüğü için gelmiştir

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Orjinalden alıntı: dergul

huecco monde'de kalan kaptanların uzun süre dövüşeceklerini zannetmiyorum. çünkü kaptanlardan mayuri(bilim), unohana(tıp) ve byakuya(tarih) araştırmacı özelliklerine sahipler. bu üç kaptan sadece kurtarma amacıyla gönderilemeyecek kadar vasıflılar. bence onlar vaste lorde'lerin aizen'le işbirliğine girip girmediklerine veya başka bir planı olup olmadığını araştırıyorlar.

Zarakide eğlenceli gözüktüğü için gelmiştir

kesilmek için gelmiştir o
    5.espada ile dövüşürken ağzından salyalar akıyodu
    bu arada 03:00
    bleach-221(dattebayo) çıktı
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • iyi bir bölümdü en azından fraccionlar iyi hatunlar harribel-sama'ya bayıldım her neyse şu stark dövüşü bir dahaki bölümde yok sanırım en çok merak ettiğim espada o
    bence bir numaralı espada stark olmalıydı şuan görünüşte barragan gözüküyor
    birde arrancar ansiklopedisi gitmiş zanpoktouları anlatıyorlar sürpriz oldu biraz
    221'i izlemeyen arkadaşlar için spoiler olur

heineko'nun yeni bir özelliğini öğrendim
    hitsugaya'nın bu dövüşte yenilmesini istiyorum çünkü harribel-sama ile dövüşüyor
    neyse bölüm soifong'un shinkaisinde kaldı

hade hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _oguzkaan_ -- 27 Mayıs 2009; 12:07:38 >
    işler kızışmaya başladı birkaç kahraman hariç neredeyse herkes kapışmaya girdi.ama bu olay yıllarca sürecek gibi duruyor en az 80-90 bölümsüz bitmez bu son kapışma araya filler de koydular mı tam olur torunlarlan beraber bitiririz herhalde(ulan prison bitti bu bitmedi)

bir de extra kısmına zampakto açıklaması koyana kadar previous life(kahramanların önceki bilmediğimiz hayatı hakkında) gibi bir şeyler koysalar daha ilgi çekici olur...ki bir tahmin olarak filler koysalar artık bunun gibi bir şeyler koyarlar(byakuyanın hayat macerası ve 7 cüce kaptan) herhalde
    onun için extrada az ve öz bir şekilde anlatsalar çok da yerinde olur. boşu boşuna bekletmezler seyirciyi.

• Güzel bölümdü.
    En son Soifong'un shinkaisinde kaldı ama Arrancar'ın işi hemen öyle kolay bitmez gibi geliyor.Ordan kurtulur ve vs uzar.Matsumoto 3'ü ile uzun süre uğraşır.Bir de o Arrancar'ın zampaktousundan güçlü bir teknik çıkacağı belli(Hitsugaya ile vs yapanın) Yinede Hitsugaya zorlansada işini rahat bitirir.

Orjinalden alıntı: Espâda

Güzel bölümdü.
    En son Soifong'un shinkaisinde kaldı ama Arrancar'ın işi hemen öyle kolay bitmez gibi geliyor.Ordan kurtulur ve vs uzar.Matsumoto 3'ü ile uzun süre uğraşır.Bir de o Arrancar'ın zampaktousundan güçlü bir teknik çıkacağı belli(Hitsugaya ile vs yapanın) Yinede Hitsugaya zorlansada işini rahat bitirir.

1-hitsugaya onu yenemeyecek hatun onu yenecek
    tüm umudum bu
    2-hitsugaya espadamı yenecek hissediyorum noolur Allahım öyle olmasın

Orjinalden alıntı: _oguzkaan_

quote:

Güzel bölümdü.

1-hitsugaya onu yenemeyecek hatun onu yenecek
    tüm umudum bu
    2-hitsugaya espadamı yenecek hissediyorum noolur Allahım öyle olmasın

Ne yazıkki hitsuguyanın kaybetme imkanı yok çünkü ichigodan sonra en çok puf puflanan, gaz verilen karakterlerinden biri.
    Hatta bi ara mangada en iyi zanpaktou diye bir anket vardı hitsuguyanın zanpaktousu 1. olmuştu.
    Yani hitsuguya gibi sevilen bir karakteri öldürmezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 27 Mayıs 2009; 15:57:43 >

Güzel bölümdü.

hitsuyagayla vs yapan arancar değil espada

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

Güzel bölümdü.

hitsuyagayla vs yapan arancar değil espada

Yanlış yazmışım.
    Espada o zaten,Harribel.Tahminen 3 numaralı Espada olması lazım.Çünkü Stark ve Barrangar ondan daha üst seviye gibi duruyorsa,o zaman eskiden Nel'in 3 numara olduğu Espada'nın Harribel olması gerekir.

bu anime 5-10 seneye ancak bitecek gibi duruyor...
    belki deLost 2. dalgasını bitirir ama bu anime bitmez.
    ellerinde deli gibi geniş konu var. döndürür dururlar. hele dediğim gibi önceki hayat maceralarını anlatmaya başladılar mı animeyi bir sonraki çağa kadar götürürler

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.