< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
|
"I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone." |
|
Gecikmeli de olsa ilk bölümü izledim. Yoruichi görmeyeli pek bir güzelleşmiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 28 Temmuz 2026; 22:19:13 > |
|
Savaşların ilk üç sezondaki gibi 30 saniyede bitmemesi güzel olmuş. Klasik serideki Bleach hissiyatına daha güzel uymuş. 3. Bölümde Horn of Salvation'ı gördüysek diğer bölümlere manga dışı şeyler ekleyecekler demektir. Umarım haklı çıkarım ve anime Hell Arc'a kapı açarak biter. |
|
Son of darkness bölümü bitti. Urahara Kisuke gerçekten Aizen'in dediği kadar havalı Savaş çok sıra dışı bitti hiç beklemiyordum. İleriki bölümlerde özellikle ishida karşısında hasbacht zekasının sınırlarına ulaştı gibi görünüyor ancak o gücü yenmek pek mümkün görünmüyor. Beklentim tam olarak ishidanın hasbachtolunun devir aldığı gücü iade etmesini beklediği yönünde. Tam o an kurduğu tuzağı tekte aktive edeceği şeklinde. Ancak adamın gücü balance; o çok karmaşık ve kırık bir güç. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 2 Ağustos 2026; 11:47:52 > |
|
Urahara'nın bankaisi güzelmiş. |
|