Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.367
Cevap
22
Favori
289.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 1...184...366367368369
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

Orihime'nin sahnesi de çok iyiydi hocam, ilk defa tam tersi olarak Ichigo'yu dövüş sırasında korudu. Uryu ve Haschwalth'ın dövüşleri de çok iyi olmuş, keşke sinemada izleyebilseydim dedirtti. Açılışın direkt Yoruichi ile olması da muazzamdı. Animasyon kalitesi, sesler ve rabi Yoruichi'nin cazibesi tavan yapmıştı. Çok güzel yerde bitti ama. Dördüncü bölümde daha yeni formlar göreceğiz. Aşırı kaliteli olmuş gerçekten, beklediğimize değmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Manga farklılıklarını yazar mısın hocam bu bölüm.  

"I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Her dövüşü uzatmışlar hocam. Ishida vs Haschwalth bayağı farklı ve uzayacak gibi duruyor. Ama en büyük eklenti Orihime vs Yhwach olmuş ki çok da güzel olmuş bence. Bu sefer koruyacağım diyen taraf Orihime olmuş. Bir de Vizardların Valkyrie'ye takımca saldırıp tokatlanmaları da mangada yok. İyi güzel eklemişler de yine harcanmışlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gecikmeli de olsa ilk bölümü izledim. Yoruichi görmeyeli pek bir güzelleşmiş.   Yalnız animasyon ve efektler harika. Akıp gidiyor. Sızdırılan diğer bölümleri izlemek istemiyorum. Arayı soğutmak istemem.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 28 Temmuz 2026; 22:19:13 >
  • Savaşların ilk üç sezondaki gibi 30 saniyede bitmemesi güzel olmuş. Klasik serideki Bleach hissiyatına daha güzel uymuş. 3. Bölümde Horn of Salvation'ı gördüysek diğer bölümlere manga dışı şeyler ekleyecekler demektir. Umarım haklı çıkarım ve anime Hell Arc'a kapı açarak biter.

Savaş çok sıra dışı bitti hiç beklemiyordum.

İleriki bölümlerde özellikle ishida karşısında hasbacht zekasının sınırlarına ulaştı gibi görünüyor ancak o gücü yenmek pek mümkün görünmüyor. Beklentim tam olarak ishidanın hasbachtolunun devir aldığı gücü iade etmesini beklediği yönünde. Tam o an kurduğu tuzağı tekte aktive edeceği şeklinde. Ancak adamın gücü balance; o çok karmaşık ve kırık bir güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 2 Ağustos 2026; 11:47:52 >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.