Şimdi Ara

Ani ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal oyunlarda 50 ms de oyun oynarken dereceli oyunlarda aniden 6000 ms lere 10 k ms lere cıkıp iniyor . bu arada da ölmüş ya da useless kalmış oluyorum .

insternetim süperonline 30mbit fiber internet. 5-6 defa müşteri temsilcileriyle tartıştım konustum çözüm bulunamıyor , çünkü internetimde bi sorun gözükmüyor.

normal oyunlarda olmayıp dereceli oyunda bu sorunu yaşamam çok garip.

• Bu sorun hakkında baya araştırma yaptım ben,bir sure sonra kendi kendine gecti ama geçici cozum olarak modemin modunu 802.11b/g/n den 802.11g yaparak çozmustum ben.hizdan kaybediyodum ama download yapacaksam degistiriyodum tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Bu sorun hakkında baya araştırma yaptım ben,bir sure sonra kendi kendine gecti ama geçici cozum olarak modemin modunu 802.11b/g/n den 802.11g yaparak çozmustum ben.hizdan kaybediyodum ama download yapacaksam degistiriyodum tekrar

onu nasıl değiştiricem denemek istiyorum bende
  • Modem arayüzünden.sehir dışındayım su an dönünce SS atabilirim ancak ayarlardan kablosuz ayarlarına gir oralara bak.olmazsa bant genişliğini 20/40 degil de 20 yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Modem arayüzünden.sehir dışındayım su an dönünce SS atabilirim ancak ayarlardan kablosuz ayarlarına gir oralara bak.olmazsa bant genişliğini 20/40 degil de 20 yap

bant genişliğini bulamadım ama 802.20 g yaptım denicem şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ÇÖZÜLDÜ] Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Bir Garip Ping Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.