Şimdi Ara

ANİ BİR KARARLA İ30 1.6 CRDİ Blue drive ALDIM. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
5.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Allah kaza bela vermesin güzel Günler'de güzel yollarda Hoşça vakit geçirin.Burası forum olduğu için altı üstü tartışılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böyle bir ikilem görmedim ya
    Benzinli otomatik seat leon için fiyat almaya gidip manuel dizel i30 almak

Benim aklım almadı ya ?
  • I30 un carpisma testleri nasil eger iyiyse yakit yonundende eskisi koreliler gibi cok yakmiyorsa dizeli gercekten cok mantikli .. keza piyasaya bakildiginda her turlu mantikli .. hayirli olsun

• hayırlı olsun leonla arasında ciddi fiyat farkı varmış paranız cebinizde kalmış olsun. donanımıda gayet yeterli duruyor güle güle kazasız sürüşler.
  • 1-10 bin 15 km den fazla yapiyorsan dizelin diriltisini çekebilirsin.
    2-doğru söylemek gerekirse bir avrupa araba her zaman daha iyidir bunu uzun süre kullaninca anlicaksiniz
    3-leon gibi bir araçtan ucuz işcilik ve parça için piyasada yan sanyilere kök söktüren hundai seçmek sizce 3 ay millet neden bekliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardanel16 -- 6 Nisan 2015; 12:52:58 >
  • hayırlı olsun, güzel fiyat
  • Bence çok iyi yapmışsınız. Güle güle kullanın.
  • hayırlı olsun. bir arabayı aylarca beklemeye hiç gerek yok. i30 gayet güzel bir tercih. blue drive start stop olayı var sanırım normal i30'dan daha az yakıyor. fiyatı fena değil.
  • Hocam arada 3 bin lira fark var style sipariş verin bence geç olmadan.
  • Arkadaş leon güzel araba eyvallah da 74 bin nedir ya. C sınıfı bir araç için dizel olarak en iyi kararı almışsınız bence hayırlı olsun.

• Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun. Bende style alınmalı diyenlerdenim. 3000-3500 o donanım farkına verilmelidir.
  • 60 bin psikolojik sınırının altında kalmak istiyorsunuz style paket almayarak anlaşılan..hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba

Bir süredir eve 2.araç alma planım vardı ilk olarak cactus düşündük eşiminde hoşuna gitmişti ama forum'a açtığım konudaki yorumlar aklımı çeldi ve vazgeçtim 1-2 hafta araç işini askıya aldıktan sonra bugün samsun özon Seat bayiine gittim leon 1.4 tsı ACT+ DSG Opsiyon olarak Apollo mavi+18 Jant+seat ses sitemini eklettim 74.150 Liste fiyatından indirim yapamayacaklarını ve yoğun talepten dolayı aracın 3 ay sonra ancak gelebileceğini söylediler indirim yapmamalarını sıkıntı etmesemde küstah bi şekilde yoğun talep var 3 ay sonra araç ancak gelir demeleri nedeniyle kolay gelsin diyerek Hyundai bayiine uğradım.Makyajlı i30 zaten hoşuma gidiyordu içine oturdum eşimde beğediğini söyleyince kendimi pazarlığın içinde buldum 1.6 CRDİ Manuel Blue drive versiyonu 59.000 Tl'ye bırakabileceklerini ve sipariş vermem halinde aracın 10 gün içinde gelebileceğini söylediler bende ani bir kararla aracın siparişini vermiş bulundum.Eve gelince bu kadar ani bir kararla boş ve hiç aklımda olmayan bir arac almakla doğrumu yaptım diye kendime sordum ama eşim benim çok hoşuma gitti vs deyince kafamı fazla kurcalamadan aracı teslim alıp arkamıza bakmadan kullanmaya karar verdim.Hatta kafamı toparlayıp diğer araçalar ile karşılaştırdığımda C Sınıf 0 Km 136 hp dizel bir arac'a göre aldığım fiyat uygun bile sayılır diye düşündüm.Sizce 3 Ay bekleyip dolu benzinli leon'u 74.000'e almalımıydım yoksa gayet güzel bir karar'mı vermişim

Okuduğuzun için herkeze teşekkür ederim

Hayırlı olsun tam fiyat performans aracı. Bir de hesap makinesi ekranından hallice dijital klima göstergesi olmasa.

• Hayırlı olsun, bence de mantıklı bir seçim olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

Orijinalden alıntı: AO

O eski dizel Cerato lar bence bir efsanedir hayatımda bir kere 1.6 dizel Cerato ile İstanbul Ankara yapmıştım meret Yılan gibi arabaydı bastıkça yaylana yaylana uzuyordu devirlenmek için can atıyordu. Kia o aracın devamını getirmemekle büyük hata yaptı.

Benımkı makyajlı kasa olanlarından. Arkadasıma ait bir range rover vogue surmustum bu arabanın surusu aynı onu andırıyor suspansıyonu kg dagılımı vs ona benzemiş sedan bir araba luks bir jip suruyormus hissi veriyor. Lastikleri normalde 195 ben 205 taban takdım işim geregi uzun yola gidiyorum 190-200 gibi hızlarda akıyor gidiyor masallah gemi gibi. Geçen bir arkadasım sıfır acccent blue almıs o da keske almasaydım ceratonun zevkini alamıyorum dedi simdi bende kıymetini anladım konfora yonelik farklı salınımları var yolda gerçekten farklı bir araba

Abartmayın gözünüzü seveyim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

Orijinalden alıntı: AO

O eski dizel Cerato lar bence bir efsanedir hayatımda bir kere 1.6 dizel Cerato ile İstanbul Ankara yapmıştım meret Yılan gibi arabaydı bastıkça yaylana yaylana uzuyordu devirlenmek için can atıyordu. Kia o aracın devamını getirmemekle büyük hata yaptı.

Benımkı makyajlı kasa olanlarından. Arkadasıma ait bir range rover vogue surmustum bu arabanın surusu aynı onu andırıyor suspansıyonu kg dagılımı vs ona benzemiş sedan bir araba luks bir jip suruyormus hissi veriyor. Lastikleri normalde 195 ben 205 taban takdım işim geregi uzun yola gidiyorum 190-200 gibi hızlarda akıyor gidiyor masallah gemi gibi. Geçen bir arkadasım sıfır acccent blue almıs o da keske almasaydım ceratonun zevkini alamıyorum dedi simdi bende kıymetini anladım konfora yonelik farklı salınımları var yolda gerçekten farklı bir araba

Abartmayın gözünüzü seveyim ya

Benzin parasını veriyorsan gel seni bi kızılcahamama götureyim yemek ısmarlayayım

• 59 lira çıkılabilecek en üst limitse kimsenin lafı yok.
    Ama keyfe kederse tabiki de 3-4 lira faxla verilip Style alınabilir.
    Mesela ben Bluedrive 'e karar verirken şöyle olmuştu;
    GDI STYLE DCT 59 lirayken
    CRDI BLUEDRIVE DCT 62 liraydı

Burda düşük donanımı tercih etme sebebi dizele yönelmekti. Sizde durum farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ben böyle bir ikilem görmedim ya

Benim aklım almadı ya ?

i30un manuel olduğunu ben mi gözden kaçırdım? Şayet öyleyse bile eşi beğenmiş. Anladığım kadarıyla eşine alınıyor araç. Olabilir.Kesin çizgiler değilse bunlar gayet değişebilir.
    Hayırlı olsun

Düzeltme: manuelmis şimdi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdfBAr -- 6 Nisan 2015; 16:48:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ben böyle bir ikilem görmedim ya

Benim aklım almadı ya ?

memnun musunuz peki bu karardan?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.