Ravio'nun çılgın kuşları firmaya para kazandırmaya devam ediyor. iOS platformlarından sonra PC ve PSN'de olmak üzere birçok platformu ziyaret eden Angry Birds'in yeni indirilme rakamı açıklandı.
Geçtiğimiz Mayıs ayında oyunun 200 milyondan fazla indirildiği açıklanmıştı. Bugün ise oyunun bu kısa sürede 50 milyondan fazla indirilerek toplamda 250 milyon indirilme sayısını geride bıraktığı açıklandı.
Gerçekten inanılmaz bir rakam. Angry Birds anlaşılan daha uzun bir süre firmanın yüzünü güldürecek.
1 grafik tasarımcı 2 iyi düzeyde programlamacı ile yapılabilecek bir oynun bu denli para kazandırması insanın içini kıpır kıpır ediyor :D
call of duty 20 milyon satmıştı 10 -15 gb yer kaplıyordu bu 70 mb yer kaplıyor pc de ama 250 milyon kere indirilmiş ilgniç
quote:
Orijinalden alıntı: sniper23
call of duty 20 milyon satmıştı 10 -15 gb yer kaplıyordu bu 70 mb yer kaplıyor pc de ama 250 milyon kere indirilmiş ilgniç
Birisi fps severlere hitap ediyor ve fiyatı 30 $ Diğeri her yaşa hitap ediyor ve 1 $ Bunda pekte ilginç bi durum göremedim.
quote:
Sırf yorum atmak için atılmış olan saçma bir yorum .
codun fiyatı 60 dolar ne 30u
Tutunca tutuyor işte.
sniper23call of duty 20 milyon satmıştı 10 -15 gb yer kaplıyordu bu 70 mb yer kaplıyor pc de ama 250 milyon kere indirilmiş ilgniçBirisi fps severlere hitap ediyor ve fiyatı ... 30 $Diğeri her yaşa hitap ediyor ve 1 $Bunda pekte ilginç bi durum göremedim
Haklısın Arkadaşım Arkadaşımın Evinde 40 Yaşında Annesi 20 Yaşında Abisi Ve Kendisi Oynuyo Oyun Her Yaşa Hitap Ediyor :).
quote:
Kısaca fanboyun tekiyim ve minicik bi oyuna bile hakaret edebilir, onu fps türü fanı olduğum oyunla karşılaştırabilirim desene, Ulan sevgili arkadaş angari birts ne kuş oyunu demi? vuruyon filan domuz düşürüyon kraloyundaki gibi oyunlardan flaş oyun gibi bişey, calofduti ne peki odamı fılaş oyun? ondada atıcağımız mermilerimi çekip atıyoruz onda bişey filatıp bişeyleri kırmayı filan yapıyomuyuz? bunu 2d ortamdamı yapıyomuyuz? Angari birts her konsola çıkmış, herkez şuncacık şey içinde o mini oyunu açıp iki domuz vurabiliyor, ulan ben ayfonumu açıp kaolduti bilek ops oynayabilecekmiyim, bana aynı rahatlığı verecekmi ikiside aynı mizzahi açıdamı, ikiside çizgi filim grafiklerinemi sahip, ha bide işin şusu var birinde kızgın kuşlar kafa atıyolar diyerinde her yer kan oluyo tatatatatat! her yaş diyosak kuşun kızması filan mizzahi bieydir, buna her insa
Bunun 2. si çıkacakmış doğru mu?
quote:
Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu
quote:
Birisi fps severlere hitap ediyor ve fiyatı 30 $ Diğeri her yaşa hitap ediyor ve 1 $ Bunda pekte ilginç bi durum göremedim.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: med_cezir197
1 grafik tasarımcı 2 iyi düzeyde programlamacı ile yapılabilecek bir oynun bu denli para kazandırması insanın içini kıpır kıpır ediyor :D
Evt ama biz böyle bir oyun yapsak hiç tutmaz.Bu oyun nasıl tutmuşsa artık
ama call of duty süper bilgisayarın iyiyse call of duty kötüyse angs bird ama bende call of duty yüklü oğlum seve seve oynuyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme