Şimdi Ara

Angry Birds

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
21.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmiyorum kaç kişinin dikkatini çekti bu oyun.abimdede iphone var.apptrackrda gezerken en çok indirilende görünce indirmiş.oynayıp duruyordu.hadi dedim bende oynamaya başlıyım.resimleri aşağıdaki gibi:

Angry Birds

Angry Birds

2-3 gün bilgisayarımdan uzak kaldım.bu sırada sürekli bu oyunu oynadım şarj dayandıramadım bu yüzden.oyundaki amaç kuşlarımızı fırlatıp binaları yıkmak bunları yıkarkende kurbağaları öldürmeye çalışmak.gerçekten eğlenceli bir oyun.bi çok ülkede en çok satın alınan oyun olmuş zaten.

tanıtımı yoktu bende konu açayım dedim

iyi oyunlar

• Ipod'da en çok zevk aldığım oyun diyebilirim.Bazı geçemediğim yerler oldu.Onları da angry birds cheats isimli uygulama ile hallettim.
  •  Angry Birds

Angry Birds

Angry Birds

• Çok zevkli bir oyun :D 6-15'e kadar 3 yıldızla geldim, 6 tane altın yumurta buldum saplantı haline geliyor bir süre sonra :D.
  • tüm bölümleri bitirdim, şimdi 3 yıldız için kasacağım oynadığım en tatlı ve bağımlılık yapan oyunlardan biri bu, her iphone'da olması gereken 1 numaralı oyun
  • Burdan gorup denedim cok guzel oyun
  • onlar kurbağa değil domuz diye biliyorum. her ne kadar yeşil olsalar da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clash Of Clans Gizli Simgeler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky

onlar kurbağa değil domuz diye biliyorum. her ne kadar yeşil olsalar da.

dikkat etmedim haklısın daha çok domuza benziyorlar.artık daha büyük şevkle patlatcam onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

Orijinalden alıntı: brky

onlar kurbağa değil domuz diye biliyorum. her ne kadar yeşil olsalar da.

dikkat etmedim haklısın daha çok domuza benziyorlar.artık daha büyük şevkle patlatcam onları

Domuza benziyorlar çünkü domuz onlar Hatta ilerde kasklı, bıyıklı versiyonlarıda var o domuzların

• Uzun zamandır dikkatimi çekiyor Top 25 içinde ama kurmuyordum, sonunda kurdum ve gerçekten bende çok beğendim. Birde Fragger diye bir oyun var o da bunun tarzında, bu oyunuda tavsiye ederim
  • 3 gün önce iTouchıma kavuştum diye sevinirken bu oyun yüzünden kardeşimden alamıyorum aleti (:

PSP de dahil olmak üzere oynadığım en iyi mobil oyun... "Angry Birds 2" diye bir proje var mı bilmiyorum ama çıkarsa süper olur herhalde..
  • Bu kuşlar bağımlılık yaratıyor

10 milyonun üzerinde kişinin telefonuna yüklediği Angry Birds, bugüne kadar en çok ve en hızlı satan iPhone oyunu. Bağımlılık yaratan oyun, 'en iyi telefon uygulaması' da seçildi
    Son zamanlarda cep telefonlarının ekranıyla normalden uzun süreler uğraşan kişiler görüyorsanız, bilin ki ciddi bir hastalıktan muzdaripler. Dünya Kupası'nda ne maçlar ihmal edildi bu uğurda. Nice tatilden, denize girilmeden dönüldü. Aşırı derecede bağımlılık yaratan bu hastalığın adı Angry Birds olarak biliniyor. Angry Birds (Kızgın Kuşlar), Finlandiyalı Rovio şirketinin aralık 2009'da piyasaya sürdüğü bir iPhone oyunu. Birkaç ay içinde toplamda 10 milyonun üzerinde indirildi. Yaklaşır 1 dolar değerindeki paralı versiyonu ise 4 milyonun üzerinde. iPhone oyunlarının şimdiye kadar en çok ve en hızlı satanı, Angry Birds. Halen 60'ın üzerinde ülkede, en çok satan uygulamalar listesinde birinci sırada. Geçtiğimiz haftalarda dağıtılan Macworld Ödülleri'nde de 'en iyi hayat tarzı ve eğlence uygulaması' ödülünü aldı. Angry Birds'ün başarısının andında yatan en önemli etken, oyunun basitliği. Kontrol etmek için yapmanız gereken tek şey, dokunmatik ekranın üzerinde parmağınızı oynatmanız. Amaç, kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam almak. Ama domuzlar tahta, buz, taş, demir gibi malzemelerden inşa edilmiş çeşitli yapılar içinde saklanıyor. O yüzden de öncelikle bu yapıları yıkmak gerekiyor. Yıkıcı birlik, azılı birer kamikazeye dönüşen ve farklı özellikleri bulunan kuşlar. İntikam peşindeki kuşları sapan yardımıyla fırlatıyor, önce saklandıkları yeri, ardından da domuzları yok etmeye çalışıyorsunuz. Doğru kuş, açı ve hedef kombinasyonu çok önemli; lastiği çekişiniz, verdiğiniz eğim ve aldığınız kararlar oyunun seyrini belirliyor. Bu noktada analitik düşünme kabiliyeti ve fizik bilgisinin önemi ortaya çıkıyor. Yapıları ne kadar az kuşla yıkarsanız o kadar çok puan kazanıyorsunuz. Sabır da çok önemli. Yapı tamamen yıkılmadan yeni bir kuş fırlatırsanız, puan israfı oluyor. Tamamlanan her seviyeyle bir yenisi açılıyor. Ve gittikçe yapılar karmaşıklaşıyor. Angry Birds her yaştan insanın rahatlıkla oynayabileceği bir oyun. Kolay öğreniliyor ama ustalaşmak için ciddi zaman ve efor gerektiriyor. Grafikleri oldukça sade, oyunun sesleri ise çok şirin.

(Serhan Aydemir-DJ, kreatif direktör)
    Yeni bölüm merakıyla oynuyorum
    "Aslında oyunlarla aram çok iyi sayılmaz. Yalnızca telefonumla baş başa kaldığım zamanlarda vakit geçirebilmek için, tek tük oyun yüklerim. Angry Birds'ü de uygulamalar arasında üst sıralarda görünce yükledim. Keşke yüklemez olsaydım! Ofiste, evde TV karşısında, hatta tuvalette bile oynadım. Yaptığım hırs sonucu oyunu bitirene kadar telefonu elimden bırakamadım. Bu da sanırım altı-yedi gün sürdü. Yeni bölümler eklenirse kesinlikle tekrar başlarım. Oyundaki grafikler ve sesler harika. Fizik kurallarına sadık kalınarak yapılmış. Bölümler sıradan değil. Böyle olunca hep bir sonraki bölümü merak ettiğim için de telefonu elimden bırakamıyorum."

(Ferhat Talu-Angry Birds Türkiye ikincisi)
    Telefonu günde üç kez şarj ediyordum
    "Yılların oyun meraklısı ve iPhone uygulamalarının bağımlısı olarak, Angry Birds'ü, en çok satın alınan uygulama olduğu için görmüştüm zaten. Ama ciddiye almam ve 'iddialı' konuma gelmem, bir diğer oyun meraklısı arkadaşın tavsiyesiyle oldu. 'Gerçek bir fizik bilgisi gerektiriyor,' demesiyle kısa sürede merak sardım ve müdavimi oldum. Ama oynamaya başlayınca aslında biraz da inşaat mühendisliği bilgisine ihtiyaç duyulduğunu hissettim. 15 yıl öncesinin favori oyunlarından Worms'a olan benzerliği de çok hoşuma gitti. Aynı sistem; toplu kıyım amacıyla ekranın bir ucundan diğer ucuna fırlatılan hayvanlar... İlk zamanlarda günde dört-beş saat oynarken telefonu günde üç kez şarj ediyordum. O zaman hedefim tüm seviyeleri bitirmekti. Birkaç gün sürdü. Seviyeler tamamlandıktan sonra hedef hepsinden üç yıldız almak oldu. Bazı seviyelerdeki kuşları belki bin kez fırlatmışımdır sapandan. Günler sonra başarabilmişimdir. Her boş anda birkaç deneme daha yapılır, telefon elden bırakılmazdı. Yıldızları topladıktan sonra hedef daha da yüksek puan yapmak, çıtayı daha da yükseltmek oldu. Lokal, ulusal ve dünya puan sıralamalarıyla tanışmam böyle oldu. Şu anda İstanbul'da bir, Türkiye'de az farkla iki ve dünyada da 150. sırada yer alıyorum."

(Didem Gürcan Düzarat-Reklamcı)
    Bağımlılık yapıyor, bırakılamıyor
    "Angry Birds, iPhone'daki en sevdiğim oyunlardan. Daha önce Doodle Jump'a kafayı takmıştım. Sonra bir baktım etrafımdaki herkes Angry Birds oynuyor; ben de hemen yükledim. Sapanla fırlatırken kuşlardan çıkan sesler o kadar komik ki, oynarken gerçekten çok eğleniyorum. Gerçekten oynarken kahkaha attığım anlar da oluyor, bölümü geçemediğimde telefonu fırlattığım da. Bazı arkadaşlarım hırs yapıp, dünya sıralamasında dereceye girmeye çalışıyor. Benim öyle hırsım yok, az puan alsam bile, bir an önce bölümü geçip yeni yapıyı görmek istiyorum. Bağımlılık yaratıyor; başlayan bir daha bırakamıyor."

(Murat Tümer-Müzisyen)
    Bana hayatı hatırlatıyor
    "Bir hedef ve o hedefe ulaşabilmek icin elinizde bazı gereçler var. Aslında başarısız olunca aynı şekilde devam etmeye çalışmak yerine taktik değiştirmek yeterli oluyor. Her zor görünen hedefin mantıkla bakınca aslında yumuşak bir karnı var. Angry Birds nedense bana hayatı hatırlatıyor. Oyunu beş gün önce satın aldım ve sevgilimle bir anda kaptırdık kendimizi. Birlikte çokça gülerek, boş vakitlerimizde oynayarak üç günde bitirdik. Şimdi altın yumurtaları topluyoruz. İyi zaman geçirebileceğiniz, fazla zorlanmadan kafanızı dağıtabileceğiniz keyifli bir oyun."

• Böyle bağımlılık yapan oyun görmedim ya. O kuşlar insanın içine işliyor ;) İlk aldığım oyunlardan, ve bu tür oyun iphoneda yok kadar az.
  • Nereden yükledim şunu, takıntı yapıyor ard arda zor geçtiğim iki bölüm yüzünden başıma ağrı girdi :D
  • ya şu küçük mavi kuşları bir arada nasıl fırlatıyoruz??
    ilk kısmın 12. bölümünü bu yüzden geçemedim galiba :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebubekirx

ya şu küçük mavi kuşları bir arada nasıl fırlatıyoruz??
    ilk kısmın 12. bölümünü bu yüzden geçemedim galiba :(

• Bu oyunda geçilemeyen bölümler için hile falan var mı?

Bölümlerin dosyalarını değiştirim dedim ama sırasını karışık yapmışlar, program içindede kareketerler ascii bulamadım yani hangi isimli bölüm dosyası neye karşılık geldiğini :)
  • Hile değil de ipuçlarının bulunduğu angry birds cheats isimli bir program var.Apptrackr'dan indirilebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

Hile değil de ipuçlarının bulunduğu angry birds cheats isimli bir program var.Apptrackr'dan indirilebilir..

Youtube dada videolar var her bölüm için, ama takıldığım bir bölüm var stres yaptım olmuyor :)
  • ilk defa iphoneda bir oyunu bu kadar uzun süre oynadım. Kesinlikle paranıza kıyın çok keyifli bir oyun. Oyunu komple bitirdim şimdi hepsini 3 yıldızda bitirmeye uraşıorm. Kesinlikle çok zevkli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.