Şimdi Ara

ANFİYİ aküye bağlama YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM sorum bende bi anfi var 800 lük bunu aküye nasıl bağlıcam yani sadece +'yamı yoksa + -'ye mi anlayamadım bi yardım lütfen..

• Akünün artısı anfinin +12v yazan yerine akünün eksisi arabanın şasesinden alımış herhangi bir kabloya veya direkt akünün eksisine.Ortada boşta kalan tetik ucuna ise Ana cihazdan gelecek olan 12V tetikleme veya otomatik anten ucunu bağlayacaksın.Ortadaki bu tetik ucuna teypten gelen ucu bağlamazsan anfi çalışmaz.Eğer teypte böyle bir uç yoksa oraya direk 12v vermen gerek ama arabadan inerken anfinin kapanması için her defasında bu son bağladığın 12v u veya diğer uçlardan birini sökmen gerekir yoksa sabaha kadar anfi aküyü yavaş yavaş bitirir.Hemen bitmese bile 3 gün sonra akü iptal..
  • teypte yoksa, tetiği kontaktan alırsın,böylece kontağı kapattığında amfi de kapanır
  • Kontağa bağlansada olur ama her kontağı açtığında anfi de açılır.Marşa basarken anfiyi de çalıştırmış olursun fazladan yük bindirirsin aküye.Marşa basarken saçma sapan sesler çıkması da muhtemel.
  • arkadaslar kısaca bır anfıyı nasıl baglıyacaz ? teybın arkasında rca cıkısları fılan var onları ne yapıcaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: essence-essence

arkadaslar kısaca bır anfıyı nasıl baglıyacaz ? teybın arkasında rca cıkısları fılan var onları ne yapıcaz.

Arkadaşım şimdi yazıcağım sistemleri aynen uygula..

kalınlığı uygun bir kablo al ve akünün artısından çıkışta hemen anfinim üzerindeki sigorta yada sigorttaların toplamı amperde bi sigorta tak dah sonra bu sigortadan çık ve anfiye kadar gel ve bu ucu anfinin artısına gir eksiyi ise aracın herhangi bir gövde aksamından alabilirsi,n(örnek: koltuğun bağlantı civatası gibi)eğer yer yoksa yada müsait değilse gövdeye bir delik aç ve eksiyi buraya ver daha sonra anfide ve teypte kırmızı ve beyaz iki kablo olur bunlarıda anfi kablosuyla birbirine tak yanlız örneğin artı kablosu soldabn gidiyosa bu kabloyu tersten yani sağdan götür bunuda baçla sonra bu kablonun üstünde ince bir kablo daha olur bunuda teybin oto anten genelde mavi olur bu kabloya anfide ise rem yazan yere yada ince artı girişine bağla işlem tamam..
    ama tecrüben yoksa bir tesisatcıya git derim çünki bu iş şakaya gelmez aracı dahi yakabilirsin..

• REM kablosunu takmayı unutma rem kablosu tape açıldığı zaman anfiye açılması için bir sinyal gönderen
    kablodur

fiatci abimin dediği gibi ciddi iştir tesisat kurmak tecrüben yoksa kesinlikle tesisatçıya git + kablosuyla şaka olmaz attığı kıvılcımla Allah göstermesin yangın çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayara Amfi bağlama
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok tesekkurler uygulamayı dusunuyorum ama anfiyi soktum yeni teyp alıyorum bir sure onlar idare edicem. kesmezse anfiye basvurcam 4x50 yeterli gelir sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.