Şimdi Ara

anfi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

piooner mvh 105ui tek amfi çıkışlı teyp
    2 adet 1000'er w 5 yollu kenwood oval hoparlör
    bm audio çift bobin 1200w bass
    mg-500.4 amfi takılı aracımda.
    sesten çok memnunum yetiyor. Ama midrange takmayı düşünüyorum amfi kaldırır mı uygun yollu amfi tavsiyesi olan var mı ya da takas da olur altı üstü konuşulur.
    şimdiden vereceğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedDevil10 -- 30 Mayıs 2020; 19:53:28 >

• Kullandığınız amfinin bu sistemi yeterince beslemesi imkansız bu amfinin 4x50rms gibi bir gücü var bu amfiyle ancak 2 takım coaxial hoparlörü tam manasıyla besleyebilirsiniz. Uygun fiyatlı amfi olarak planet audio pl1600.4 önerebilirim ab sınıfı 4ohmda 4x175rms gücü olan bir amfidir 2 ohmda 300rms köprülü 4 ohmda ise 600rms gibi güce sahip güçlü bir amfidir. Fiyatı 700tl civarıdır. Sisteminizi tam manasıyla besler hem ses kalitesi artar hemde ses şiddeti artar.
  • Bütçemi aşıyor ama bütçemi dediğiniz amfi için zorlayacağım. Bu amfiye elimdeki bası 2 adet kenwood ovali ve 2 adet midtangeyi rahatlıkla bağlayabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedDevil10

Bütçemi aşıyor ama bütçemi dediğiniz amfi için zorlayacağım. Bu amfiye elimdeki bası 2 adet kenwood ovali ve 2 adet midtangeyi rahatlıkla bağlayabilir miyim?
    1 takım oval 1 takım midrange 1 de subwoofer bağlayacaksanız 5 kanal amfi kullanmanızı öneririm. 5 kanal amfi olarak soundmagus sm-5c5 gittigidiyorda indirimde 750tl gibi bir fiyatı var işinizi çok rahat görür. Diğer türlü 4 kanal amfiye bu sistemi kurduğunuzda sistem 2ohmda çalışacak ses kalitesi düşecektir. Önerdiğim 4 kanal amfi 2 ohmda çalışır sistemide tam manasıyla besler fakat ses kalitesi olarak sizi tatmin edermi bilemiyorum. Bu sebeple 5 kanal amfi daha mantıklı olacaktır.
  • soundmagus sm-5c5 Amfinin ikinci ellerine bakıyorum. Yine bu seviyede ikinci el bulabileceğim amfi tavsiyeniz var mı hocam. Teşekkür ederim

• RedDevil10 R kullanıcısına yanıt
    İmkanın varsa 9 taksit al yada 12 taksit
    Aylık dokundurmadan ödersiniz. Bende aynı anfiyi aldım.
    anfi tavsiye
    anfi tavsiye
    anfi tavsiye
    anfi tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlement39 -- 2 Haziran 2020; 19:2:31 >

• Hocam amfi güzel güzel de aklımı çift amfi almak çok kurcalıyor. Almışken çift amfi kullanıp bir daha dokunmak istemiyorum amfiye kararsız kaldım çift amfi alırsam da ne almalıyım bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RedDevil10

Hocam amfi güzel güzel de aklımı çift amfi almak çok kurcalıyor. Almışken çift amfi kullanıp bir daha dokunmak istemiyorum amfiye kararsız kaldım çift amfi alırsam da ne almalıyım bilmiyorum
    Çift amfi olarak planet audio Pl1500.1m mono 4ohm 563rms 2ohm 1125rms, planet audio pl1600.4 4 kanal 4ohm 150rms 2ohm 300rms olarak çift amfili bir sistem kurabilirsiniz. çift fiyatı 1250TL civarına denk gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.