Şimdi Ara

anfi secımınde yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6000f 480 w pioneer anfı

1000 w w-306-c sub

jbl 180 w oval eskı speaker lardan

5900mp pioneer teyp

mevcut sıteme 1 tane dha ya aynı sub adn yada 1200 w lik yenı champıon serıes sublardan almayı dusunuyorum bu anfı bunu kaldırıyor ama gaınlerı kısmalrı gerektıgı ve tam guc alayacaklarını bı cok yer bana soledı fakat ben anfı olarak

jameson 960 dusunuyorum(bu anfı kaldırır 2 sınıde dedıler) bu konuda yardımcı olaacak bır arkadas vasa menun olurum hafta sonu taktıracagım cunku

kıbrısta oldugumu solemeyı unutmusum

jbl orta sublar 130 ytl turkıyede kıbrısta ıse 240 ytl ıstıyolar bılmem anlatabıldımmı bıraz burdakı pıyasayı

• bence o anfiyle 2 tane pioneer'den tam verim alamazsın 4x80w rms değeri var çünkü. köprülesen bile 2x160 olur en falza yine yetmez. daha kaliteli ve daha güçlü bi anfiye ihtiyacın var..bi öneride bulunamıycam çünkü ordaki piyasa farklıymış
  • edison 1000a al 2 ohmda(750 watt rms) sür diyecem ama oradaki fiyaytını bilmiyorum çok daha kaliteli birşey istersen jbl 1201.1 al 4 ohmda kullan diyicem ama 550 ytl türkiyedeki fiyatı
  • valla edıson baktım ama bulamadım jbl 580 w lıgıde 610 ytl ıstedıler ondanda azgectım maalesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRRoN

valla edıson baktım ama bulamadım jbl 580 w lıgıde 610 ytl ıstedıler ondanda azgectım maalesef

arkadaşım yokmu sana türkiyeden bir anfi gönderecek yazık neredeyse 2 katı fiyat veriyorsun
  • valla olsa aldıracamda maalesef yok bı annem var oda annamaz zaten :D bıde bozuk cıkarsa onu degıstırme durumu falan cok sakat yanı tr den getırtmek bı tek uygun jameson buldum onunda fıyatı 250 ytl ıste pıoneer 5300 modelıne baktım onada 480 ytl cıvarı ıstıyolar maalesef burası bole yavru vatandan yavru kazıkalr dıyarı :D
  • xetec markasını bı araştır derim
    g 500, 2 adet 400 rms sub rahatlıkla çalıştırır
    istersen üçüncü sub düşünebilirsin....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    SUBWOOFER YARDIM ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.