mevcut sıteme 1 tane dha ya aynı sub adn yada 1200 w lik yenı champıon serıes sublardan almayı dusunuyorum bu anfı bunu kaldırıyor ama gaınlerı kısmalrı gerektıgı ve tam guc alayacaklarını bı cok yer bana soledı fakat ben anfı olarak
jameson 960 dusunuyorum(bu anfı kaldırır 2 sınıde dedıler) bu konuda yardımcı olaacak bır arkadas vasa menun olurum hafta sonu taktıracagım cunku
bence o anfiyle 2 tane pioneer'den tam verim alamazsın 4x80w rms değeri var çünkü. köprülesen bile 2x160 olur en falza yine yetmez. daha kaliteli ve daha güçlü bi anfiye ihtiyacın var..bi öneride bulunamıycam çünkü ordaki piyasa farklıymış
edison 1000a al 2 ohmda(750 watt rms) sür diyecem ama oradaki fiyaytını bilmiyorum çok daha kaliteli birşey istersen jbl 1201.1 al 4 ohmda kullan diyicem ama 550 ytl türkiyedeki fiyatı
valla edıson baktım ama bulamadım jbl 580 w lıgıde 610 ytl ıstedıler ondanda azgectım maalesef
quote:
Orjinalden alıntı: KoRRoN
valla edıson baktım ama bulamadım jbl 580 w lıgıde 610 ytl ıstedıler ondanda azgectım maalesef
arkadaşım yokmu sana türkiyeden bir anfi gönderecek yazık neredeyse 2 katı fiyat veriyorsun
valla olsa aldıracamda maalesef yok bı annem var oda annamaz zaten :D bıde bozuk cıkarsa onu degıstırme durumu falan cok sakat yanı tr den getırtmek bı tek uygun jameson buldum onunda fıyatı 250 ytl ıste pıoneer 5300 modelıne baktım onada 480 ytl cıvarı ıstıyolar maalesef burası bole yavru vatandan yavru kazıkalr dıyarı :D
xetec markasını bı araştır derim g 500, 2 adet 400 rms sub rahatlıkla çalıştırır istersen üçüncü sub düşünebilirsin....