Şimdi Ara

Anfi Periyodik Olarak Kesme Yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı akşamlar xetec vector 350.6 6kanal anfi kullanmaktayım.Anfide hiç bir sorun yokken durduk yere kesme yapmaya başladı.Sorun şöyle 5sn anfi çalışıyor 5sn kapanıyor sonra 5sn çalışıyor böyle böyle devam ediyor sebebi nedir sizce??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hoparlörlere giden kabloları iyice kontrol edin, herhangi birinde kısa devre olabilir. bunu en kolay anlamak için anfiden hoparlörlere giden kabloların hepsini sökün, sonra sırayla tek tek bağlayıp kontrol edin, eğer kısa devreye bağlı olarak bu sorun oluyorsa sorunun hangi hatta olduğunu bu şekilde anlayabilirsiniz. bunu bir deneyin, sonuç alamazsanız başka yöntemler deneyeceğiz.

• Hocam anfiye bağlı olan bütün hoparlörleri çıkardım sorun gene devam etmekte anfinin power ışığı periyodik olarak yanıp sönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammettaha -- 9 Ağustos 2017; 12:9:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammettaha

Hocam anfiye bağlı olan bütün hoparlörleri çıkardım sorun gene devam etmekte anfinin power ışığı periyodik olarak yanıp sönüyor.

arıza içerde o zaman, garantisi varsa garantiye gönderin, yoksada elektronikçiye bırakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Hocam anfiye bağlı olan bütün hoparlörleri çıkardım sorun gene devam etmekte anfinin power ışığı periyodik olarak yanıp sönüyor.

arıza içerde o zaman, garantisi varsa garantiye gönderin, yoksada elektronikçiye bırakın.

Hocam sizce sorun basit bir şey midir elektronikten anlarım.Sorunu bulursam çözebilirim.
    Yok sorun ciddiyse İstanbul'da tanıdığınız veya tavsiye edeceğiniz bu işi yapan elektronikçi var mıdır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Hocam sizce sorun basit bir şey midir elektronikten anlarım.Sorunu bulursam çözebilirim.
    Yok sorun ciddiyse İstanbul'da tanıdığınız veya tavsiye edeceğiniz bu işi yapan elektronikçi var mıdır?

malesef hocam elektronikçiye gösterin, bişey diyemiyorum.

• Anfinin Şase Kablosunda Oksitlenme Olabilir. Şase Kablolarını Kontrol Edip Sağlamlaştırın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.