Şimdi Ara

Anfi Karışıklıgı için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • fiat fiorinıo aracımız var aracta 2 jbl 1200 sanırım woofer var onlar filippo marka bas anfisine baglı 4 kayık 1 takım mid lerde for x 2000 watt anfiye baglı kapasitör yok hangi setçiye götürdüysek farklı farklı şeyler söylüyo birine geötürüyoruz komple tesisata bakılacak diyorlar birine götürüyoruz bas anfisi lazım diyor birine götürüyoruz stero anfi nin dirençleri eskimiştir onları ya tamir edecez yada yeni anfi alacaz diyolar araçta kapasitör yok ama kablosu gayet kalın ve araç sürekli sigorta patlatıyor artı plastik kabını eritiyor okadar ısınıyor yani bizde direk bagladık sizce sorun nedir streo anfi olarakta jameson 505 önerdiler sizce ne alalım orta şekerli şuan toplam masraf 2,500 geçti tamircilerin biri anfi diyo alıyoruz biri kayıklar diyo alıyoruz çok para harcadık gerçekten yardım edin

Anfi Karışıklıgı için yardım

• Oto ses sisteminde ucuza kalitesiz markalar kullanılırsa, uzun vadede zararlı çıkılabilir.
    Şahsen ben Philippo, For-X, Jameson gibi markaları bedava verseler kullanmam.
    Sonuçta zevk işi bu, gerekli olduğundan yapılmıyor.
    İşin en başında paraya kıyıp, kaliteli bileşenler almak en doğrusu.
    Kaliteli bileşenler diğerlerine göre daha kararlı çalışırlar, yani her zaman aynı performansı verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 24 Ağustos 2010; 16:18:33 >

burak abi sen ce ilk işin neresinden başlayalım

vede önerdiginiz anfi varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkatar -- 24 Ağustos 2010; 16:51:21 >
  • bence akuden baslayarak kablolamayı kontrol edın butun bılesenlere kadar kablolar kontrol edılsın sorun devam ederse yenıden amfı almaya bakın şimdi kabloların markası ve awg degerı kac? sıgorta kaclık ? rca kablosuyla akuden gelen kablolar nerden gecıyor şase nereden alındı ? wooferlar amfıye nasıl baglandı hepsı onemlı amfının ozeellılerı nelerdır vs vs
  • sonucu bende merak ettim anladığım kadarı ile tesisatçıya gidilmiş tesisatçı kafasına göre bişeyler yapmış. tesisat yaptıran kişi aslında ne tarz bişey istediğini belirlemeli ona göre hareket etmeli bencek SQ mi yoksa SPL mi olacak ve ona göre malzeme alarak tesisat inşa edilmeli.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.