Şimdi Ara

???bu anfi ve woofer hakında bir bilgisi olan varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben jameson marka bir ampli(AU-505 di galiba 1400watt), iki tane jameson marka kolon (ampli uygun olarak yapılan kolon 800w yazıyodu),bir tane jameson marka subwoofer(25-26 cm,son çıkanlarından) alacağım sizce ne kadardır...biz sorduk 275 ytl dediler.250 ye almayı düşünüyoruz....sizinde bir yorumunuzu almak isterim...şimdiden tşkler....ayrıca; başka bişey önermek isterseniz söylerseniz seviniriö fakat 400 milyonu geçmesin......saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 51cent -- 19 Ocak 2006 16:00:41 >

• abi onlar çok pahalı oluyor ama cvbın için tşkler....o zaman başka bir marka söyleyeyim....bunun hakkında bir yorumda bulun benim pek bilgim yok..aşırı bir fazla ses istemiyorum ama güzel olsun normal olsun yani..
    ***TRIDENT 4200A MOFSET 4x400=1600 WATT PROFESYONEL AMPLI 251317***
    -4x400=1600 Watt Profesyonel Anfi
    -Yüksek verimli Mofset güç
    -Çok büyük boy kapasitör tankları
    -2 ohm sabit stereo kullanımı
    -Altın kaplı giriş çıkış bağlantıları
    -Ayarlanabilir Frekans Geçişleri
    -Ayarlanabilir Bas Artışı
    -Köprüleyebilme
    -4 yol koruma devresi
    -Güçlü ısı emiciler
    -Güç/koruma led sinyalleri
    -Hat çıkışı
    -Çeşitli aşama kontrolleri
    -Subsonic Filtre

bide woofer söylerseniz iyi olur...neden jameson kötü onu bi söylermisiniz....gerçekten hiç bir bilgim yok...yardım edin...

• bişey söyleyin arkadaşlar....yarın alacam bişeyler söyleyin bilgim olsun yoksa jamesonu alacam...

kamasonic subwooferler mı iyi yoksa jameson subwooferlar mı?? ikiside iyi deilse bunların fiyatlarına yakın olarak neler iyidir.....acil bişeyler söyleyin yarın almaya gidecem...benim aklımdaki jamesonlar belki trident anfiyi alabilirim ama hepsini jameson almayı düşünüyorum.....yardım edin..lütfen
  • Karar vermem acele olmsa biraz beklerim de....ama hemen yarın almam lazım.....trident mi jameson mu....kullanan vardır mutlaka.....harward dan iyi midir.....kamosonic wwoofer iyi deilmidir(kamasonic KS 3065 30cm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 17 Ocak 2006 21:48:12 >

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=XM-SD14X

Orjinalden alıntı: jasd

bir de şuna bak,ben kendime alcam fiyatı da uygun
    4*55 veya 2*65+1*130 veriyor ve sony

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=XM-SD14X

+1 bencede buna bak güzel cidden inceledim biraz fiyatıda uygun
    Yeni Boxster'ın gücü kalbinden gelir. Ortada konumlandırılmış altı silindirli boxer motor 2.7 litrelik silindir hacmi ile 6.400 dev/dak.'da 240 bg (176 kW) güç üretmektedir. 270 Nm olan azami torkunu 4.700 ile 6.000 dev/dak. arasında üretmektedir. 0'dan 100 km/s'ye sadece 6.2 saniyede ulaşmaktadır. Azami hızı 256 km/s'dir
  • mp3 player işini de kesin karara bağlayınca bu amfiden alıp pioneer 2080 ve 1790 larıma bağlatacağım
  • ucuz amfilerden verim beklemek pek doğru değil, 1400-1600-2000w yazıorlar ancak verebildikleri devamlı güçler önemli! ayrıca bu tarz amfilerde voltaj kaçırma vakaları da gözüküyor, bu da hoparlörlerinizi yakacak bir sorun
  • yardımlarınız için saolun...sony anfiye baktım ama 400watt diyor bu az mı çok mu..?jameson trident gibi anfilerde 1400-1600-1800 watt yazıyo onlar yanlış söylese bile 400 watt deildir sanırım...woofer olarak ne önerirsiniz acaba....ayrıca sony anfi niçin 400watt iyide jameson yada trident kötü cvplarınızı bekliorum...şimdiden tşkler
    JW 300 : 30 cm 1200 Watt 2 X 70 Oz 3.6 Ohm Ultra Bass Woofer

bide bu war

JW 255 Jameson 25 cm 1000 Watt Sub-Bass woofer --------------------------------------------------------------------------------
    Jameson Sub-Bass woofer JW 255
    Tanım: 25 cm 1000 Watt 2 X 60 Oz 3.6 Ohm

bunlar nasıl Jameson USA-505 ile güzel çalışır mı

TRIDENT 4200A MOFSET 4x400=1600 WATT PROFESYONEL AMPLI

JW 300 Jameson 30 cm 1200 Watt Sub-Bass Woofer
    JW 255 Jameson 25 cm 1000 Watt Sub-Bass woofer
  • arkadasım ses sistemlerinde öncelik anfi olmalıdır.Bende JBL 1200 watt anfi var cıkısı gayet iyi.TEYP olarak subwoofer cıkışlı bi sey alman daha iyi olur.JBL Woofer 30 cm.JBL 1400-1200 anfi iyi olur diye düsünüyorum.Woofer alırken de mıknatısının büyük olmasına dikkat et.Wofeeer ı koyacagın kutu da cok onemli.Kutu bass tercihimdir.
  • jbl fiyatları nelerdir mesela senin sistemin miktarı ne kadar...jbl pahalı bir marka diolar onun için pek fazla yaklaşmak istemedim...sendekilerin tam isimleriyle birlikte fiyatlarını yazıp yardımcı olursan sevinirim....tşkler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.