Şimdi Ara

Androit Telefonlar için Bisiklet Uygulamaları (Km saati, Navigasyon vb.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
12
Favori
16.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu up da benden tüm bisiklet severlere gelsin
  • strava ve runtastic road bike

strava koşu ve bisiklet için daha kapsamlı

road bike da iyi ikisi de yüklü ama ben road bike a alıştım.
  • Bu programlar nasıl çalışıyor bilen var mı herhangi bir sensör takılıyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurdemir

Bu programlar nasıl çalışıyor bilen var mı herhangi bir sensör takılıyor mu.

akıllı telefonun kendi gps sensörleri kullanılıyor
  • Bisikletinize göre;

Runtastic Road Bike

Runtastic Mountain Bike

Pro'sunu alırsanız gerçekten çok iyi bir program. (pro olmadan da iyi)
  • Road bike güzel.
    Kalori hesaplarken sanki biraz az hesaplıyor bilemiyorum, nabız ölçer olmadığından kesin birşey demek zor.
    Runmymap de güzel onda sadece bisiklet değilde yürüyüş koşu vs şeylerde kaydedilebiliyor.
  • Yararlı konu olduğu için upluyorum. Runtastic'i tek geçerim.
  • Runstatic ile denemeye başlamayı düşünüyorum sanki o çok beğenilmiş gibi diğerlerine de bakabilirsem yorum yaparım. Faydalı konu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Svensk8

Runstatic ile denemeye başlamayı düşünüyorum sanki o çok beğenilmiş gibi diğerlerine de bakabilirsem yorum yaparım. Faydalı konu teşekkürler

Cinden kadans+hiz olcer alirsaniz 10 numara runtastic road bike pro birde akilli saat varsa miband yada gear serisi hiz+kadans+kalp ritmi hersey bir arada oluyor.

Kalp icin gerci ek program gerekli ben gear serisi kullandigim icin Shealt'i kullaniyorum.
    Gerci shealtte cadence hiz olcerini kullanmayi denemedim eger oluyorsa komple Shealt e gecebilirim fakat shealt cok detayli gostermiyordu en son simdi nasil denemek lazim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 13 Temmuz 2017; 23:30:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutgunk

Bu akşam endomondo yu denedim maltepeden caddebostana kadar kullandım hidrasyon u göstermesi güzel ama max hızı göremedim menüde seçenekler bol gözüksede kullanılacak olanlar bana göre fazla değil.
    Dönüşte tekrar sports tracker kullamayı tercih ettim.

Maks hız var ama sürüşü kare tuşuna basarsan gösteriyor. Max hızmin hız çıkılan rakıminilen rakım filan gösteriyor.
  • Bu programlarda biz durunca program hareket ediyormuşuz gibi algılayıp km ilerliyor.Biz durunca otamatik duran bir program var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı konu olduğu için upluyorum.
    Strava diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.