Şimdi Ara

Androit için hamachi benzeri program lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktada olduğu gibi androidden minecraft oynayacağım (korsan) . Ancak benden 6 km uzaktaki kuzenim ile oynamak istiyorum bunun için aynı wifi e bağlanmamız gerektiğini biliyorum. hamachi tunngle vs. benzeri programları kullananlar bilirler. Bana öyle bir program lazım internette nasıl arayacağımı bilemedim. Buraya başvurdum . Şimdiden hepinize teşekür ediyorum.

• ShinoLexTazy S kullanıcısına yanıt
    Onu denedim denemez olurmuyum ancak logmein (hamachisi yok) bir program çıkıyor karşıma, bunun işlevi ise bilgisayarla android arasında bağlantı kuruyor teamwiever mantığı ile çalışıyor. Belki ismi deişiktir veya googleplay de yoktur diye buraya sordum.
  • Minecraftı program olmadan da oynayabilirsin. Biriniz server açar, sonra gelen ip yi onlar yazar ve oynarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun devam ediyorsa konuyla ilgilenebilirim dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Android Operating System

Minecraftı program olmadan da oynayabilirsin. Biriniz server açar, sonra gelen ip yi onlar yazar ve oynarsınız

Malesef bu bilgisayardaki gibi ıp girerek olmuyor, Veya oluyodur ben bilmiyorum çünkü benimki korsan yani olmaz.

Bu android için olan korsan oyunda sadece landan oynatıyor bide bunun bi kaç programı varmış falan orjinale çeviriyormuş o işlere hiç girmedim.
    Yani öyle farklı modemleri aynı lan e bağlicak bir program yokmu?

• zero tier one kullan kardeşim

• veya omlet arcade ile girin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.