Şimdi Ara

Androidli galaxy s4 replika camı çatladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yürürken kardeşim kulaklığından cektı elımden halıya dustu ekranı çatladı ama oyle cok deyıl çizgi şeklinde ama o catlayan bolgede dokunmatiğie basmıyor sizce bu bana kaca mağal olur öğrenciyim çok bi para verme ihtimalim yok ama 20-30 tl civarı sizce kaç tl isterler bu cam çatlaması dediğim olaya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgacan333

beyler yürürken kardeşim kulaklığından cektı elımden halıya dustu ekranı çatladı ama oyle cok deyıl çizgi şeklinde ama o catlayan bolgede dokunmatiğie basmıyor sizce bu bana kaca mağal olur öğrenciyim çok bi para verme ihtimalim yok ama 20-30 tl civarı sizce kaç tl isterler bu cam çatlaması dediğim olaya ?

Anca dogu bank taraflarinda yaptirisin oda 200 isterler rahat oda parcasini
    Bulabilirsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OFF telefonuda yeni aldıydım nalet olsun ya :'(
  • Gitti telefon bidada alamam gözü kör olsun öğrenciliğin :(
  • üzüldüm valla
  • kırdın kırdın geldi aklıma.

üzüldüm bende :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim her kesin başına gelebilir biraz polyanacilik yap telefon yoksa belki derslerine yoğunlaşırsin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tolgacan333 T kullanıcısına yanıt
    Baba dersler süper zaten eml lise3 mobılyadayım gecen sene teşkur aldım bu senede 1 felen yok o sıkıntı değilde klavyeli vardı bende b3410 takas etmıstık arkadaşla ben gorunusunu aldandım gorunus ıstıyodum zaten aldıktan sonraki gün kardşeim elimden kulaklıgı cektı kulaklık teldeydi halıya dustu çatladı ama ekran gozkuyor dokunmatık basıyo ama az bi tarafı siyah ekran yok cam gibi ekran ama çizik gibi bişiy var sace o çizik olan yerde dokunmatik basmıyo belkı tek cam cızılmıstır olamazmı acaba ?
  • Beyler bi telefoncuya gittim sürekli gitttiğim bi telefoncu dediki 40 tl tutar dedi siparişi werdim gelirse yarın gelmesse haftaya kadar olur dedi eskısınden ıyı olur felende dedi camla dokunmatik değişcekmiş oh 40 tl gene 100 tl dıycekler dıye cok korktum artık 1 hafta yemıycem ıcmıcem onu cuvaltcam off ogrencılıgını gozu kor olsun mk :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.