Şimdi Ara

androide geçmeyi düşünüyorum ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ios kullanıcısıyım bugüne kadar sadece ipod touch 5 cihazı kullandım hala da kullanıyorum fakat geçen arkadaşımın s4ünü kurcaladım hemen gözüm alıştı mesajları fln eksiksiz yazdım sağa solu kurcaladım s4 sözüm ona ipod touch 5 için daha kullanışlı geldi ipod touchı elime alınca s4den sonra resmen gözüm işkence çeker gibiydi ;) ipodla wifi üzerinden mesajlaşma olayım bir kaç sohbet uygulaması fln kullanıyorum vs vs son bir kaç gündür samsung telefonlarını inceledim son 2 model karar kıldım bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz birisi note 2 diğeri de samsung s4 sizce iosdan androide geçilir mi geçilmeye değer mi geçsem sıkıntı çeker miyim belli süre sonra dedikleri gibi telefon çöp mü oluyor android kullanan arkadaşların değerli yorumlarını alırsam çok sevinirim lütfen mümkün mertebe detaylı anlatın lütfen iyice bilgilenmek istiyorum herkese iyi forumlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bboy 2pac -- 25 Ekim 2013; 5:53:50 >

• Evet oluyor. Android epey çok bellek yiyor. Geçilebilir . Note 2 tavsiyemdir .
  • Evet oluyor. Android epey çok bellek yiyor. Geçilebilir . Note 2 tavsiyemdir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

Evet oluyor. Android epey çok bellek yiyor. Geçilebilir . Note 2 tavsiyemdir .

tavsiyeniz için tşk ederim fakat note 2de de aynı durum söz konusu olmayacak mı?
  • Olacak. Ama androide geçerseniz Note serisine geçmenizi öneririm. Yenilikçi bir seri .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında yeni telefonlarda "çöp olma" durumu pek yok.. Hele ki, s4 gibi bir cihazı düşünürseniz. Bence tek sorun ios a kıyasla android in az biraz karışık yapısı. Yani ios a alisanlar için ilk başlarda biraz itici gelebiliyor.
    Bence iki şey cazip: büyük ekran ve daha iyi pil ömrü. S4 tavsiye edilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Olacak. Ama androide geçerseniz Note serisine geçmenizi öneririm. Yenilikçi bir seri .

olacaksa bir telefon neden 1.300 1.400 vereyim ki gereksiz o zaman tşk ederim yorumlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Androidden wp ye geçtim mutluyum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrag

Aslında yeni telefonlarda "çöp olma" durumu pek yok.. Hele ki, s4 gibi bir cihazı düşünürseniz. Bence tek sorun ios a kıyasla android in az biraz karışık yapısı. Yani ios a alisanlar için ilk başlarda biraz itici gelebiliyor.

bilhassa sms atmak için kullanacağım genelde ve de büyük ekran geniş klavye oluşu çok cezbetti fakat bir süre sonra telefon kötü duruma gelecekse almamın bi nedeni yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

quote:

Aslında yeni telefonlarda "çöp olma" durumu pek yok.. Hele ki, s4 gibi bir cihazı düşünürseniz. Bence tek sorun ios a kıyasla android in az biraz karışık yapısı. Yani ios a alisanlar için ilk başlarda biraz itici gelebiliyor.

bilhassa sms atmak için kullanacağım genelde ve de büyük ekran geniş klavye oluşu çok cezbetti fakat bir süre sonra telefon kötü duruma gelecekse almamın bi nedeni yok malesef

Ben s3 kullaniyorum.. (yazilim, oyun, muzik, internet, film.. kisaca aklınıza gelebilecek ne varsa) bugüne kadar bi kere bile canımı sıkmadı bu telefon
    Yinede telefonu deneme imkanınız olsaydı guzel olurdu.. herkesin beklentisi aynı olmayabiliyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

quote:

Ben s3 kullaniyorum.. (yazilim, oyun, muzik, internet, film.. kisaca aklınıza gelebilecek ne varsa) bugüne kadar bi kere bile canımı sıkmadı bu telefon
    Yinede telefonu deneme imkanınız olsaydı guzel olurdu.. herkesin beklentisi aynı olmayabiliyor..

çok güzel sölemişsiniz ancak başka birileri de kötülüyor nasıl bir iş anlamadım birisi iyi diyor birisi kötü dolasıyla insan karar vermekte de güçlük çekiyor media marktte kullandım 10 15 dk kadar android telefonları inceleme fırsatım oldu fakat kasılma olayı sonradan çıkan bişey olduğu için yanıltabiliyormuş çok istiyorum android telefon almak ama birileri iyi diyor birileri kötü anlayamadım gitti

• Böyle şeylerde bazende biraz gözü kara olmak lazım bence Maddi olanaginizin olup olmamasına bakmadan diyorum: içinizde kalacağına alıp deneyin, kullanın. Keyfini çıkarın olabildiğince. Begenmezseniz az bir zararla satarsiniz geri. (Iphone alıp bir hafta sonra sattığımi hatirladim şimdi)
    Hayatı çekingen yaşamamak lazim.. tabi imkanlar ölçüsünde.. saygilarimla

• quote:

Olacak. Ama androide geçerseniz Note serisine geçmenizi öneririm. Yenilikçi bir seri .

bence S4 alabiliyorsa S4 almalı
  • S4 bir jenerasyon eski alabiliyorsan Z1,G2,Note 3,bu üç modelden birini al hiçte çöp değil neye göre çöp millet telefondan ne bekliyor anlamıyorum bende İos tan G2 alıp androide geçtim birbirlerine göre avantajları veya dezavantajları olabilir doğaldır farklı sistemler çünkü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.